Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Wat zit er achter de gemiddelde?

2017-08-24 14:47

Heel veel losse beoordelingen! En die kunnen nogal variƫren per film. Kijk bijvoorbeeld naar Star Wars: Revenge of the Sith (linksboven) en Warcraft: The Beginning, ze hebben allebei een gemiddelde beoordeling van 5.8, maar nogal verschillende verdelingen. Revenge of the Sith heeft een redelijke hoeveelheid mensen die hem geweldig vonden en een redelijke hoeveelheid mensen die hem verschrikkelijk vonden, waarbij de meeste mensen hem een 7 gaven. Warcraft heeft veel minder mensen die hem geweldig vonden en niemand die hem verschrikkelijk vond, waarbij de meeste mensen hem een 5 gaven. Bekijk de verdelingen:

Beoordelingenverdeling voor de film Star Wars: Revenge of the Sith. Veel beoordelingen van 6-8; 0-5 en 9-10 hebben ook een redelijk hoeveelheid beoordelingen. Beoordelingenverdeling voor de film Warcraft: The Beginning. Veel beoordelingen van 4-8, weinig beoordeling voor 2-3 en 9-10, en helemaal geen voor 0 en 1.

En hier heb je de veel geliefde Arrival (linksboven) vergeleken met Fist Fight, een film die vrijwel iedereen niet goed vond:

Beoordelingenverdeling voor de film Arrival. Veel beoordelingen van 8-10 en minder voor 6 en 7. Beoordelingenverdeling voor de film Fist Fight. Veel beoordelingen van 1-7.

Ook heb ik de elf kleuren van de beoordelingen enigszins aangepast zodat ze meer gelijk verdeeld zijn. Eerder kon je de staven voor 9 en 10 niet onderscheiden.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands