Movie reviews of Pluymers Peter - Veboli

Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 151

Options

Realive

7.0

2016 | Science fiction

Een boeiende en tegelijkertijd emotionele film.

2017.09.18

Beacon Point

5.0

2016 | Suspense

Er is toch een enigszins spannende sfeer en er zijn schitterende beeldfragmenten te bewonderen...

2017.09.15

Unlocked

5.0

2017 | Action | Suspense

Een zoveelste spionage-thriller die voor kortstondig vermaak zorgt maar uiteindelijk in de vergetelheid zal geraken.

2017.09.14

We Go On

7.0

2016 | Drama | Horror | Suspense

Een fascinerend bovennatuurlijk verhaal zonder bloederige toestanden en hartkloppingen-bezorgende schrikeffecten.

2017.09.08

Mine

6.0

2016 | Suspense | War

Toch slaagde deze film er wonderwel in mijn aandacht te behouden.

2017.09.04

Bad Frank

5.0

2017 | Drama | Suspense

Niet echt slecht. Maar je kan het ook niet echt een topfilm noemen.

2017.08.31

Remember

7.0

2015 | Drama | Suspense

Vooral het onthutsende en verrassende einde zal een blijvende indruk nalaten.

2017.08.28

King Arthur: Legend of the Sword

8.0

2017 | Fantasy | Drama | Action

Een helse rollercoaster die als een pletwals over je heen raast.

2017.08.28

The Ice Cream Truck

3.0

2017 | Horror | Suspense

Een oersaaie would-be slasher.

2017.08.18

The Void

5.0

2016 | Horror | Science fiction | Mystery

Ik bevind me denk ik redelijk centraal qua opinie over dit bizar schouwspel.

2017.08.16

Security

5.0

2017 | Action

Spijtig genoeg komt het nogal kinderachtig over bij momenten.

2017.08.16

Dunkirk

8.0

2017 | Drama | Action | History | Suspense | War

Een episch oorlogsverhaal.

2017.08.09

Pete's Dragon

6.5

2016 | Adventure | Fantasy

Missie geslaagd Disney!

2017.08.09

The Bad Batch

6.0

2017 | Suspense | Science fiction | Love

Voor mij een meer dan geslaagde film.

2017.08.02

All Nighter

3.0

2017 | Comedy

Zou een perfecte komedie zijn, mits de aanwezigheid van enige humor.

2017.08.02

The Lazarus Effect

4.0

2015 | Horror | Suspense

Een flauw afkooksel van andere films waarbij het laten verrijzen van overledenen het centrale onderwerp is.

2017.08.02

Revolt

7.0

2017 | Science fiction

Het acteren was verre van slecht, de speciale effecten zien er behoorlijk uit en de videobewerking is behoorlijk.

2017.08.02

Beauty and the Beast

7.0

2017 | Fantasy | Love

Sprookjesachtig, gedetailleerd en fascinerend.

2017.07.30

The White King

6.0

2017 | Drama | Science fiction

Qua sfeer is het een geslaagde film.

2017.07.30

John Wick: Chapter 2

6.0

2017 | Action | Suspense | Crime

Interessant? Ja. Noodzakelijk? Nee, niet echt.

2017.07.23

Kong: Skull Island

6.5

2017 | Adventure | Fantasy | Action

Ondanks het flinterdun verhaal, is deze monsterfilm een waar spektakel.

2017.07.12

Turnabout

4.0

2016 | Drama

Echt onder de indruk was ik niet van het verhaal...

2017.07.07

Life

7.0

2017 | Horror | Suspense | Science fiction

Een enge, duistere en intense film...

2017.07.04

Bottom of the World

6.0

2017 | Drama | Suspense | Mystery

Een fascinerende film die je echter achterlaat met meer vragen dan antwoorden.

2017.06.30

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English