Movie reviews of Rick Schuttinga - Veboli

Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 464

Options

Loving Vincent

9.0

2017 | Animation | Drama | Crime

Los van het fantastische concept, wat onwijs goed is geslaagd, is het verhaal zeker ook interessant.

2017.10.07

Borg vs McEnroe

6.5

2017 | Drama

Het leukst als je de uitkomst van de finale niet kent. Dan is die slopende match best spannend en aangenaam om te kijken.

2017.10.07

A Ghost Story

8.0

2017 | Fantasy | Drama | Love

Geschikt voor de geoefende filmkijker, iemand die geduld heeft en verder kijkt.

2017.10.07

Detroit

6.5

2017 | Drama | History | Suspense | Crime

Een prima film, maar gaat niet onder je huid zitten.

2017.09.29

mother!

9.5

2017 | Drama | Horror

Geef de film een kans en ontrafel het mysterie.

2017.09.29

Stronger

6.0

2017 | Drama

Een film die alle filmische onderdelen af kan strepen.

2017.09.24

Loveless

5.0

2017 | Drama

Slow cinema met sporadisch een prima soundtrack...

2017.09.24

Good Time

9.0

2017 | Drama | Suspense | Crime

Verwacht een vlotte vertelling, buitensporig geweld en een rauwe rand.

2017.09.24

The Square

8.5

2017 | Drama

Zit boordevol grappige dialogen en bijzonder ongemakkelijke situaties.

2017.09.17

Woodshock

4.5

2017 | Drama | Suspense

Alles aan Woodshock is prachtig; behalve de vertelling en de personages, toch wel een essentieel onderdeel.

2017.09.17

HHhH

6.5

2017 | Action | History | Suspense

Een prima oorlogsfilm die met focus stukken beter had kunnen zijn.

2017.09.17

It

9.0

2017 | Adventure | Drama | Horror

Lijkt namelijk onschuldig, maar is bij vlagen fantastische horror, scènes die je niet graag aan je tiener voorschotelt...

2017.09.08

The Beguiled

6.5

2017 | Drama | Western

Een prima film, maar zeker geen hoogvlieger. Het geheel blijft realistisch braaf.

2017.09.08

Patti Cake$

8.0

2017 | Drama

Dat tekent een goede soundtrack; wanneer film en muziek samen één geheel wordt.

2017.08.21

The Eyes of My Mother

8.0

2016 | Drama | Horror

Je gaat deze zwart-wit sferische thriller/horror zonder meer waarderen.

2017.08.11

Rodin

4.5

2017 | Drama

De flow is uiterst vlak en er valt nauwelijks iets te beleven.

2017.08.11

Atomic Blonde

8.0

2017 | Action | Suspense | Mystery

Een actiefilm waarin personages er ook daadwerkelijk afgemat uitzien na een slopend gevecht...

2017.07.31

Valerian and the City of a Thousand Planets

7.5

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Een spectaculaire prachtfilm.

2017.07.28

Paris Can Wait

3.0

2016 | Drama | Love

Technisch is deze film zo slecht, dat je nooit in het verhaal zal geraken.

2017.07.28

Dunkirk

9.5

2017 | Drama | Action | History | Suspense | War

Je kunt zeggen dat er weinig herkenning is, maar de afstandelijkheid draagt juist bij aan het sombere gevoel.

2017.07.21

Homo Sapiens

8.0

2016 | Documentary

Mooi én droevig. Het zet je aan het denken over hoe wij omgaan met (leef)ruimte, (bouw)stoffen en de natuur.

2017.07.21

Wakefield

5.0

2016 | Drama

Een flinke domper, een teleurstellende slow cinema.

2017.07.21

Vincent

8.0

2016 | Drama | Comedy

Wat langdradig, maar gelukkig de gehele lengte hilarisch.

2017.07.17

Louise by the Shore

6.0

2016 | Animation

Mooi, maar met onvoldoende duiding.

2017.07.14

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English