Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 404

Options

K3 Love Cruise

2.0

2017

Misschien een stapje in de betere richting tegen zijn voorgangers, het blijft nog steeds ver van waar we naartoe moet gaan.

2017.12.13

Star Wars: The Last Jedi

8.0

2017 | Adventure | Fantasy | Action | Science fiction

Wat je er van kan verwachten, hoewel het accent meer op de nieuwe wereld ligt tegenover de nostalgie. En dat was nodig!

2017.12.12

Wonder

6.0

2017 | Drama

Een leuke familiefilm, misschien wel een tikkeltje meer voor oud dan jong.

2017.12.06

Suburbicon

7.0

2017 | Drama | Action | Comedy | Crime | Mystery

Met Suburbicon brengt George Clooney een ode aan het werk van de Coen-Brothers.

2017.12.06

Taboo

9.0

2017 | Drama

Heeft een geweldig mysterieus plot dat de perfecte balans houdt tussen irritatie & shock.

2017.12.03

Dark

6.0

2017 | Drama | Crime | Mystery

De Duitse versie van Stranger Things met een snuifje Tabula Rasa & Twin Peaks.

2017.12.01

Paddington 2

6.0

2017 | Adventure | Comedy

Een geslaagde familiefilm met smaakvolle komische toetsen.

2017.11.28

Mudbound

8.0

2017 | Drama

Misschien wat langdradig, maar een van de zeldzame Netflix-films die we een aanrader mogen noemen.

2017.11.27

The Sinner

7.0

2017 | Drama | Mystery

Wij zijn mee...

2017.11.26

The Night Manager

7.0

2016 | Drama | Mystery

Heeft een leuke manier gevonden om de huidige context te linken aan het leven als spion...

2017.11.26

Godless

4.0

2017 | Drama | Western | Crime

Godless vonden we maar een flauwe bedoeling en een teleurstelling voor een Netflix-serie door een naam zoals Steven Soderbergh.

2017.11.24

Mindhunter

6.0

2017 | Drama | Crime

Ondanks het geweldige concept van profiling hadden we moeite om Mindhunter uit te kijken en dat wil wat zeggen.

2017.11.20

Coco

9.0

2017 | Adventure | Animation

Pixar toont nog maar eens dat het kwaliteit kan brengen voor jong en oud met Coco.

2017.11.19

Marvel's The Punisher

9.0

2017 | Drama | Crime

Werkelijk alles aan The Punisher is geweldig: de toon, de cinematografie, het bloed, de muziek...

2017.11.17

The LEGO Ninjago Movie

4.0

2017 | Animation | Action | Comedy

Het niveau van de humor is zo laag dat het de kinderen zelfs niet deed lachen.

2017.11.16

Justice League

5.0

2017 | Adventure | Fantasy | Action | Science fiction

Een teleurstelling voor ons, want het mist vertrouwen.

2017.11.15

The Killing of a Sacred Deer

8.0

2017 | Drama | Horror | Suspense

Topcinema voor de cinefiel...

2017.11.13

The Lobster

7.0

2015 | Drama | Comedy | Suspense | Science fiction | Love

Op zijn minst smaakvol te noemen voor de meerwaardezoeker.

2017.11.13

Crimson Peak

4.0

2015 | Fantasy | Drama | Horror | Suspense | Mystery

Een slechte blockbuster...

2017.11.10

Battle of the Sexes

6.0

2017 | Drama | Comedy | History

Heeft misschien een mooi momentum, wij stoorden ons aan de historische realiteit van de film.

2017.11.07

Jigsaw

4.0

2017 | Horror | Suspense

Niet bepaald ons ding.

2017.10.31

Control

8.0

2017 | Drama | Action | Crime

Een solide thriller in een Vlaams jasje en daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

2017.10.25

Thor: Ragnarok

4.0

2017 | Adventure | Fantasy | Action | Comedy | Science fiction

De structuur van de film zit niet goed waardoor je al snel moet vechten met de zandmannetjes.

2017.10.19

Our Souls at Night

6.0

2017 | Drama | Love

Een perfecte film om de grootouders te herdenken.

2017.10.15

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit