Filmrecensies van Gwen Becoolsodapop

Dit zijn alle films en series die Gwen heeft gerecenseerd. Lees meer op: Be Cool, Sodapop.

Verwantschap: onbekend

Aantal filmrecensies: 386 / 386

Opties

Poster van Choose

Choose

4.0

2011 | Drama | Horror | Spanning | Misdaad

Zeker niet één van de slechtste films die ik ooit heb gezien, maar wel één die niets toevoegt aan het genre.

2015.03.26

Poster van Chef

Chef

8.0

2014 | Komedie

Zorg ervoor dat je Chef niet kijkt op een lege maag!

2015.03.23

Poster van The Equalizer

The Equalizer

6.0

2014 | Actie | Spanning | Misdaad

Ik las dat ze een sequel willen maken. Ik vond één deel genoeg.

2015.03.20

Poster van Horns

Horns

8.0

2013 | Fantasie | Drama | Horror | Spanning

Een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen.

2015.03.13

Poster van American Sniper

American Sniper

8.0

2014 | Actie | Oorlog

Al met al is American Sniper een goede film met een geweldige Bradley Cooper.

2015.03.06

Poster van Rapture-Palooza

Rapture-Palooza

7.0

2013 | Fantasie | Horror | Komedie

Een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

2015.03.02

Poster van Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

6.0

2014 | Avontuur | Fantasie | Actie | Komedie | Sciencefiction

Een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

2015.02.27

Poster van The Theory of Everything

The Theory of Everything

7.0

2014 | Drama | Liefde

The Theory of Everything moet het vooral van de acteerprestaties van Redmayne en Jones hebben.

2015.02.24

Poster van Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

5.0

2015 | Drama | Spanning | Liefde

De film was zo slecht dat het toch vermakelijk was.

2015.02.20

Poster van Tusk

Tusk

6.0

2014 | Horror | Komedie

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas.

2015.02.15

Poster van Stonehearst Asylum

Stonehearst Asylum

6.0

2014 | Spanning

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

Poster van The Best of Me

The Best of Me

4.0

2014 | Drama | Liefde

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Poster van Enemy

Enemy

8.0

2013 | Spanning | Raadsel

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Poster van Mystic River

Mystic River

8.0

2003 | Drama | Spanning | Misdaad | Raadsel

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

Poster van The Imitation Game

The Imitation Game

8.0

2014 | Drama | Geschiedenis | Spanning | Oorlog

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

Poster van All About Evil

All About Evil

6.0

2010 | Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

Poster van 21 & Over

21 & Over

7.0

2013 | Komedie

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Poster van Preservation

Preservation

6.0

2014 | Horror | Spanning

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

Poster van Unbroken

Unbroken

7.0

2014 | Drama | Oorlog

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

Poster van Event 15

Event 15

6.0

2013 | Spanning | Raadsel

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

Poster van The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8.0

2014 | Drama | Liefde

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

Poster van Boyhood

Boyhood

7.0

2014 | Drama

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

Poster van You're Not You

You're Not You

7.0

2014 | Drama

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

Poster van Annie

Annie

6.0

2014 | Drama | Komedie

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van.

2014.12.27

WAT IS VEBOLI?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Lees de Veboli blog

Volg Veboli op Twitter

Of op Facebook

Of zelfs LinkedIn

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie geüpdatet

Verzenden