Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 483

Options

Good Time

9.0

2017 | Drama | Suspense | Crime

Verwacht een vlotte vertelling, buitensporig geweld en een rauwe rand.

2017.09.24

The Killing of a Sacred Deer

8.5

2017 | Drama | Horror | Suspense

Voor een psychologische thriller is in The Killing of a Sacred Deer verrassend veel humor te vinden.

2017.09.17

The Party

7.5

2017 | Drama | Comedy

Theater op het witte doek; dat is misschien wel de beste omschrijving van The Party met de spelers, het verhaal en de dialogen in de hoofdrol.

2017.09.17

The Square

8.5

2017 | Drama

Zit boordevol grappige dialogen en bijzonder ongemakkelijke situaties.

2017.09.17

Woodshock

4.5

2017 | Drama | Suspense

Alles aan Woodshock is prachtig; behalve de vertelling en de personages, toch wel een essentieel onderdeel.

2017.09.17

HHhH

6.5

2017 | Action | History | Suspense

Een prima oorlogsfilm die met focus stukken beter had kunnen zijn.

2017.09.17

It

9.0

2017 | Fantasy | Drama | Horror | Suspense

Lijkt namelijk onschuldig, maar is bij vlagen fantastische horror, scènes die je niet graag aan je tiener voorschotelt...

2017.09.08

The Beguiled

6.5

2017 | Drama | Western

Een prima film, maar zeker geen hoogvlieger. Het geheel blijft realistisch braaf.

2017.09.08

Patti Cake$

8.0

2017 | Drama

Dat tekent een goede soundtrack; wanneer film en muziek samen één geheel wordt.

2017.08.21

The Eyes of My Mother

8.0

2016 | Drama | Horror

Je gaat deze zwart-wit sferische thriller/horror zonder meer waarderen.

2017.08.11

Rodin

4.5

2017 | Drama | Love

De flow is uiterst vlak en er valt nauwelijks iets te beleven.

2017.08.11

Atomic Blonde

8.0

2017 | Action | Suspense | Mystery

Een actiefilm waarin personages er ook daadwerkelijk afgemat uitzien na een slopend gevecht...

2017.07.31

Valerian and the City of a Thousand Planets

7.5

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Een spectaculaire prachtfilm.

2017.07.28

Paris Can Wait

3.0

2016 | Drama | Love

Technisch is deze film zo slecht, dat je nooit in het verhaal zal geraken.

2017.07.28

Dunkirk

9.5

2017 | Drama | Action | History | Suspense | War

Je kunt zeggen dat er weinig herkenning is, maar de afstandelijkheid draagt juist bij aan het sombere gevoel.

2017.07.21

Homo Sapiens

8.0

2016 | Documentary

Mooi én droevig. Het zet je aan het denken over hoe wij omgaan met (leef)ruimte, (bouw)stoffen en de natuur.

2017.07.21

Wakefield

5.0

2016 | Drama

Een flinke domper, een teleurstellende slow cinema.

2017.07.21

Vincent

8.0

2016 | Drama | Comedy

Wat langdradig, maar gelukkig de gehele lengte hilarisch.

2017.07.17

Louise by the Shore

6.0

2016 | Animation

Mooi, maar met onvoldoende duiding.

2017.07.14

Una

9.0

2017 | Drama

Een hoog continu spanningsniveau met goed gebruik van schrikeffecten: plotselinge overgangen, van stil naar abrupt kabaal.

2017.07.14

Wish Upon

2.5

2017 | Horror

De nieuwste aanwinst in de alsmaar uitdijende groep van ondermaatse horrorfilms.

2017.07.14

The Swedish Theory of Love

6.0

2015 | Documentary

Blijft aan de oppervlakte...

2017.07.11

Cars 3

6.0

2017 | Adventure | Animation | Comedy

Met 7 kwartier film, een langdradig middenstuk en nauwelijks races is dit een kleine domper.

2017.07.08

Back to Burgundy

7.5

2017 | Drama

Speelt op gevoel en doet dat goed. Een mooi portret van volgers, leiders en volgers die leiders worden.

2017.07.07

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit