Movie reviews of Rick Schuttinga

These are all the movies and series that Rick has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 483

Options

Headshot

6.5

2016 | Action | Suspense

Eerste helft is top, de lange en inspiratieloze eindgevechten minder.

2017.04.15

My Father Die

5.0

2016 | Drama | Action

Helaas is de actie niet intensief en bruut genoeg om te kunnen overtuigen.

2017.04.15

Berlin Syndrome

5.0

2017 | Drama | Horror | Suspense | Mystery

Een saaie thriller...

2017.04.15

I Am Not a Serial Killer

7.0

2016 | Horror | Suspense

Weet wat voor film het wilt zijn, overdrijft niet en zal dus zeker niet teleurstellen.

2017.04.09

Hunt for the Wilderpeople

9.0

2016 | Adventure | Drama | Comedy

Naast de fantastische grappen zit veel humor in talloze kleine dingen...

2017.03.20

Life, Animated

7.5

2016 | Animation | Documentary

Hoopvol, mooi en misschien zelfs een beetje magisch.

2017.03.19

The Birth of a Nation

6.0

2016 | Drama

Te onverzorgd om echt indruk te kunnen maken. De spectaculaire ontknoping blijft tam en mist de verwachtte kracht.

2017.03.17

American Honey

8.5

2016 | Drama

De film van ruim 2,5 uur vliegt voorbij zonder dat je het door hebt. Mag én kan zelfs eindeloos doorgaan.

2017.03.10

Logan

8.5

2017 | Drama | Action | Science fiction

Gewoon een goed verhaal over een held.

2017.03.03

A Cure for Wellness

7.5

2017 | Horror | Suspense | Science fiction | Mystery

Een geslaagd filmexperiment.

2017.02.24

Loving

5.5

2016 | Drama | Love

Mist ziel, emotie en liefde.

2017.02.24

T2 Trainspotting

7.0

2017 | Drama | Crime

Heeft voornamelijk als doel alle vragen te beantwoorden en zijn voorganger definitief af te sluiten.

2017.02.20

Free Fire

7.5

2017 | Action | Comedy | Suspense | Crime

Luchtig, alsof er niet met scherp wordt geschoten, maar met balletjes verf. Je begrijpt het al; een komedie met de juiste toon.

2017.02.20

Fences

8.5

2016 | Drama

Inhoudelijk, emotioneel en keihard.

2017.02.17

Louis & Luca: The Big Cheese Race

8.0

2015 | Animation

Een mooie film, met ups en downs, soms even spannend, maar bovenal positief en kleurrijk.

2017.02.16

Trainspotting

8.0

1996 | Drama | Crime

Een niet alledaags onderwerp op een luchtige manier vertelt.

2017.02.15

The Lego Batman Movie

8.0

2017 | Fantasy | Animation | Action | Comedy

Een film die alle clichés binnen het superhelden-actiegenre op de hak neemt.

2017.02.10

Lion

6.5

2016 | Drama

Kijk Lion tot de helft. Dan heb je een uitstekende film gezien.

2017.02.10

My Blind Date with Life

8.0

2017 | Comedy

Komedie, een (liefdes)relatie, veel positiviteit, één grote domper en een happy end. Vijfmaal check.

2017.02.05

Hidden Figures

7.5

2016 | Drama | History

Momenten die je laten juichen, maar die je ook doen fronsen door de overdreven uitvoering.

2017.02.05

Their Finest

5.5

2017 | Drama | Comedy | Love | War

Een typische middelmatige film; een aantal goede en wat mindere onderdelen.

2017.02.05

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

4.0

2017 | Action | Comedy

Een handjevol grappen is geslaagd, maar de meeste komen weg met een lichte grijns.

2017.02.03

Home

9.5

2016 | Drama

Verontrustend, indringend en fantastisch!

2017.01.29

Harmonium

5.5

2017 | Suspense

Het kijkje in de andere cultuur is interessant, maar de film mist simpelweg essentie...

2017.01.29

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit