Movie reviews of Jochem Engelen - Veboli

Movie reviews of Jochem Engelen

These are all the movies and series that Jochem has reviewed. Read more at: Blik Op Film.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 122

Options

Finding Dory

6.0

2016 | Adventure | Animation | Comedy

Gewoon een fijne familiefilm, maar geen onvergetelijke kijkervaring.

2016.11.11

Inferno

3.0

2016 | Suspense

Een speurtocht waarvan de puzzelstukjes elkaar zo rap opvolgen dat het verhaal amper te verstouwen is.

2016.10.28

The Wave

8.0

2015 | Drama | Action | Suspense

De personages zijn doodgewone mensen en het acteerwerk is even authentiek als het decor.

2016.10.14

Up for Love

7.0

2016 | Comedy | Love

Een modern sprookje over de mens en zijn (voor)oordelen.

2016.10.01

Tomorrow

8.0

2015 | Documentary

Laat je verrassen en inspireren door deze uiterst hoopvolle documentaire over de nieuwe werkelijkheid: samen maakt een wereld van verschil.

2016.09.23

Demolition

5.0

2016 | Drama | Comedy

Beperk je daarom tot de trailer, dat scheelt je honderd minuten kleurloos drama.

2016.09.09

10 Cloverfield Lane

8.0

2016 | Drama | Suspense | Science fiction

Het verhaal, verteld vanuit één perspectief, boeit van de eerste tot de laatste seconde en kent een verrassende ontknoping.

2016.09.02

99 Homes

7.0

2014 | Drama

Hou je dus vast voor emotionele taferelen in een verwoest hypotheeklandschap waar nog maar één recht telt: dat van de sterkste.

2016.07.28

Zootopia

8.0

2016 | Adventure | Animation | Comedy

Een verrassend intelligent plot.

2016.06.30

Under the Skin

8.0

2014 | Drama | Suspense | Science fiction

Kluistert je aan de buis.

2016.06.18

The Lobster

8.0

2015 | Drama | Comedy | Suspense | Science fiction | Love

Een onconventioneel, bij tijd en wijle iets te morbide maar ook ontroerend liefdesverhaal.

2016.06.10

Solace

5.0

2015 | Drama | Crime | Mystery

Een misdaadthriller die grenst aan een horrorfilm.

2016.05.27

The Walk

7.0

2015 | Adventure | Drama | Suspense

Een hoogst amusante film over ‘the artistic crime of the century’...

2016.05.20

Er ist wieder da

8.0

2015 | Comedy

Met aan schaamte grenzende verbazing neem je kennis van de sympathie die de als Hitler uitgedoste acteur oogst.

2016.05.14

Backcountry

7.0

2015 | Drama | Horror | Suspense

De kracht zit hem in de goede cameravoering (handheld) en de scherpe montage.

2016.05.06

Rams

7.0

2015 | Drama

Ongerepte natuur, subtiele humor en een gevoelige soundtrack vormen de wollen ziel van een prachtig geschoten film...

2016.04.23

Bridge of Spies

8.0

2015 | Drama | Suspense

Een zeer boeiende, lekker langzaam gefilmde inkijk in een muurvast conflict dat het politieke wereldtoneel bijna een halve eeuw bepaalde.

2016.04.16

The Gift

7.0

2015 | Suspense | Mystery

Houdt u van thrillers die langzaam naar het kookpunt toewerken? Doe jezelf dan een spannende filmavond cadeau met The Gift.

2016.04.08

Scent of a Woman

8.0

1992 | Drama

Pacino’s vertolking is weergaloos, al valt zijn gebulder je aanvankelijk rauw op het dak.

2016.04.02

The Little Prince

6.0

2015 | Adventure | Fantasy | Animation

Oogstrelend, maar inhoudelijk nogal chaotisch...

2016.03.26

Sicario

8.0

2015 | Drama | Action | Suspense | Crime | Mystery

Een indringende reis door de duisterste kanten van de mens.

2016.03.19

45 Years

5.0

2015 | Drama

Even traag als grauw verhaal waarbij je moeiteloos indut.

2016.03.17

Spectre

7.0

2015 | Adventure | Action | Crime

Gevoel voor smaak, droge humor en een vleugje romantiek doen de rest in deze lekkere actiethriller.

2016.03.11

As It Is in Heaven

10

2004 | Drama | Music | Comedy | Love

De ene scène is nog raker dan de andere.

2016.03.05

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English