Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1422

Options

Last Action Hero

8.0

1993 | Adventure | Fantasy | Action | Comedy

Satirisch, weet zichzelf regelmatig belachelijk te maken en heeft een aantal leuke momenten.

2015.12.24

Fresh Dressed

7.0

2015 | Music | History | Documentary

De film slaagt er tot dat moment goed in om een kijkje in de geschiedenis van de mode van hiphop te geven.

2015.12.23

Bridge of Spies

8.0

2015 | Drama | Suspense

Een mooie, sfeervolle samenwerking tussen Spielberg en Hanks...

2015.12.22

The Lobster

7.0

2015 | Drama | Comedy | Suspense | Science fiction | Love

De setting is even surrealistisch als het verhaal...

2015.12.18

Steve Jobs

8.0

2015 | Drama | History

Drama dat met een sterke cast tot leven wordt gebracht.

2015.12.17

Star Wars: The Force Awakens

10

2015 | Adventure | Fantasy | Action | Science fiction

De cast is indrukwekkend...

2015.12.16

The Hudsucker Proxy

9.0

1994 | Drama | Comedy

Dankzij het hoge tempo, bizarre situaties en leuk acteerwerk ben ik blij dat ik deze nu gezien heb.

2015.12.16

Foodies

9.0

2014 | Documentary

Een documentaire die er prima uitziet en de exclusieve gerechten prachtig in beeld brengt.

2015.12.15

The Truman Show

9.0

1998 | Drama | Comedy

Een mooie film over het najagen van je dromen, ook al probeert alles en iedereen je daarvan te weerhouden.

2015.12.11

Harold and Maude

8.0

1971 | Drama | Comedy | Love

Het is even wennen aan de toon van deze donkere komedie, maar uiteindelijk heb ik er van kunnen genieten.

2015.12.10

The Good Dinosaur

7.0

2015 | Adventure | Animation

De verschillende onderdelen en verhaalmomenten sluiten niet altijd goed op elkaar aan...

2015.12.09

The Little Prince

9.0

2015 | Adventure | Fantasy | Animation

De twee verhalen zijn op indrukwekkende wijze met elkaar verweven en bevatten veel wijze lessen zonder dat het belerend over komt.

2015.12.08

Black Sea

8.0

2014 | Adventure

Het verhaal weet te boeien en het einde was anders dan ik had verwacht.

2015.12.04

Mister Hu and the Temple

7.0

2015 | Documentary

Interessant om te zien, maar waar je af en toe snakt naar meer achtergrond.

2015.12.04

Victoria

10

2015 | Drama | Crime | Love

Dankzij voortreffelijk acteerwerk heb je geen enkel moment het gevoel dat het allemaal gespeeld is.

2015.12.03

400 Days

4.0

2015 | Suspense | Science fiction | Mystery

Het voelt net allemaal te “B-film” aan.

2015.12.02

Hitman: Agent 47

4.0

2015 | Action | Suspense | Crime

Een flinterdun verhaal...

2015.12.01

Ageless Friends

7.0

2016 | Documentary

Een intiem portret van een man met een obsessie...

2015.11.27

Mand falder

5.0

2015

Er zijn te veel schildermomenten om de kijker te blijven boeien.

2015.11.26

Turbo Kid

7.0

2015 | Adventure | Action | Comedy | Science fiction

Het is zo “over the top” en af toe expres bizar gedaan dat het nergens “gory” wordt.

2015.11.25

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

6.0

2015 | Adventure | Action | Science fiction

Juist het moment waar het allemaal om draait mist op emotioneel vlak impact.

2015.11.24

Rebels

6.0

2015 | Documentary

Jan Olav geeft de documentaire z’n hart...

2015.11.23

Vleesverlangen

7.0

2015 | Documentary

Een documentaire met een duidelijke boodschap en die je toch even stil doet staan voordat je in dat lekkere stukje vlees hapt.

2015.11.22

A Family Affair

9.0

2015 | Documentary

Alle eigenschappen van een goede documentaire...

2015.11.20

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit