Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1396

Options

Gravity

10

2013 | Drama | Suspense | Science fiction

Dankzij George Clooney en Sandra Bullock heeft de film ook een hart en door hun acteerwerk geef je om ze.

2013.12.02

R.I.P.D.

6.0

2013 | Fantasy | Action | Comedy | Crime

Het verhaal is dus niet erg origineel, maar kon ik toch nog wel van de film genieten.

2013.12.02

The East

8.0

2013 | Drama | Suspense

Straalt een constant gevoel van dreiging en gevaar uit...

2013.11.29

This Is the End

9.0

2013 | Action | Comedy

Echt een plezier om naar te kijken.

2013.11.28

The Lone Ranger

7.0

2013 | Adventure | Action | Western

Grootste actie, grappige situaties en vreemde karakters.

2013.11.27

Rewind This!

8.0

2013 | Documentary

Weet een goed overzicht te geven in het ontstaan van een nieuwe filmmarkt.

2013.11.25

Blackfish

7.0

2013 | Documentary

Deze film weet heel erg duidelijk te maken dat gevangenschap in dit geval geen optie is en weet de kijker daarvan te overtuigen.

2013.11.21

The Way Way Back

8.0

2013 | Drama | Comedy

Laat overtuigend een stuk van het leven zien, met de juiste mix van drama en komedie.

2013.11.18

All Is Lost

2.0

2013 | Adventure | Drama | Action

Ook het einde zelf wist me niet te bekoren.

2013.11.15

From One Second to the Next

9.0

2013 | Documentary

Deze film zou voor elke bestuurder verplichte kost moeten zijn...

2013.11.14

We're the Millers

7.0

2013 | Comedy | Crime

Een erg vermakelijk film, maar het blijft natuurlijk de vraag of deze komedie ook jouw soort snack is.

2013.11.13

Jobs

6.0

2013 | Drama | History

De film mist diepgang waardoor de kijker niet snel geraakt zal worden door het verhaal.

2013.11.12

Pain & Gain

7.0

2013 | Action | Suspense | Crime

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten.

2013.11.11

The World's End

9.0

2013 | Action | Comedy | Science fiction

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie...

2013.11.07

World War Z

8.0

2013 | Drama | Horror | Action | Suspense | Science fiction

Brad Pitt is weer net zo sterk als altijd...

2013.11.06

The Big Hit

8.0

1998 | Adventure | Action | Comedy | Suspense

Het is een vermakelijke mix van actie en humor.

2013.11.05

Killing Season

5.0

2013 | Action | Suspense

De film draait om het in aanraking komen met je verleden, maar resulteert helaas niet in een boeiende film.

2013.11.04

The Act of Killing

10

2012 | Documentary

Een documentaire die je ogen opent voor een harde realiteit...

2013.10.31

Everything Is a Remix

8.0

2010 | Documentary

Perfect om te kijken als je snel geïnformeerd wilt worden over het onderwerp.

2013.10.30

Elysium

9.0

2013 | Drama | Action | Suspense | Science fiction

De wereld ziet er boeiend uit, zowel op aarde als op Elysium.

2013.10.28

Monsters, Inc.

9.0

2001 | Animation | Comedy

Het is voor mij een tijdloze animatie klassieker.

2013.10.25

What Maisie Knew

9.0

2013 | Drama

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken.

2013.10.24

Only God Forgives

9.0

2013 | Drama | Suspense | Crime

Een erg gewelddadige en rauwe film...

2013.10.23

Nostalgia for the Light

9.0

2010 | Drama | Documentary

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili.

2013.10.17

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English