Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Ik ben niet alleen bezig met allerlei verbeteringen op de site, ik ben ook iedereen aan het vertellen over Veboli. Omdat ik vind dat filmliefhebbers er echt iets aan hebben. Wat hebben ze allemaal te zeggen over Veboli?

Het begon met de Filmkrant die op 30 maart met de artikel Makkelijker films kiezen met persoonlijk advies kwam. Daar lees je over het ontstaan van het idee en de naam en krijg je wat inzichten in hoe Veboli in elkaar zit en waar de site naar toe gaat.

In mei kwamen er nog meer artikelen. In Hoe Veboli jou de beste filmaanbevelingen geeft schreef Wilco Born over hoe Veboli de manier waarop wij films ontdekken verandert en wat functionaliteiten die wij in de pijplijn hebben. De Protagonisten schreef Veboli: filmtips op basis van jouw voorkeuren, waar ik heb verteld over de moeite die films uitkiezen soms kost en hoe Veboli dat probleem kan verhelpen. De Protagonisten roept ook iedereen ook op om een account te maken en vriendjes te worden zodat iedereen met gemak gezamenlijk een leuke film kan kijken :) In Veboli: Dé site voor filmsuggesties? op De Filmkijker kreeg ik het woord om te vertellen waarom ik Veboli gemaakt heb en wat ik er in de toekomst mee wil doen en bereiken. Vervolgens heeft Nostra verteld over zijn eigen ervaring met Veboli: wat hij goed vond, wat hij slecht vond, en wat hij in de toekomst graag wilt zien.

Verder stond mijn persbericht ook op In de boekenkast.

Ik vind het erg gaaf om te lezen wat anderen van Veboli vinden, zeker als ze ermee nieuwe films die ze leuk vinden ontdekken!

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie geüpdatet

Verzenden