Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 233 / 233

Options

Poster for Loro

Loro

8.0

2018, Drama

Een filmisch orgasme, met de juiste energie. Een feestje om te kijken en een drama om te beleven.

2018.10.22

Poster for The Mountain Between Us

The Mountain Between Us

7.0

2017, Adventure, Drama, Love

Onvoorspelbare voorspelbaarheid, of een voorspelbare onvoorspelbaarheid. De beelden zijn overigens prachtig. Zowel van de omgeving, maar ook de manier van filmen en het kleur- en lichtgebruik.

2018.10.21

Poster for Tom Adelaar

Tom Adelaar

6.0

2018

Een ietwat popiejopie film met een boodschap. Op acteergebied hebben we niets te klagen.

2018.10.19

Poster for 버닝

버닝

6.0

2018, Drama, Suspense, Mystery

Hoewel de spanning zich opbouwt, is de film redelijk voorspelbaar en duurt hij erg lang. Toch roept hij ook vragen op, wat hem het kijken de moeite waard maakt.

2018.10.17

Poster for Porto

Porto

7.0

2017, Drama, Love

De drie hoofdstukken geven je als kijker de nodige structuur. Structuur die ook wel nodig is, want door de verschillende tijden waarin het verhaal zich afspeelt, moet je goed bij de les blijven.

2018.10.16

Poster for Zimna wojna

Zimna wojna

10

2018, Drama, Love

Pawlikowski is wat dat betreft echt een meester. Beeld en verhaal gaan perfect samen.

2018.10.14

Poster for Mooi geweest

Mooi geweest

7.0

2018, Drama

Het acteerwerk is ingetogen en past bij het onderwerp. Daarnaast hebben we cinematografisch en filmisch gezien weinig op te merken.

2018.10.12

Poster for Private Life

Private Life

9.0

2018, Drama

Een acteur en actrice ook die gemaakt zijn voor dit soort rollen. Geen opsmuk, maar het echte leven.

2018.10.11

Poster for 小美

小美

7.0

2018, Mystery

Uniek en staat ook open voor interpretatie. Verwacht geen uitgewerkt script en verwacht zeker ook geen antwoorden op al je vragen.

2018.10.10

Poster for Lokah Laqi

Lokah Laqi

6.0

2016, Drama, Comedy

Op een hele simpele manier doen ze dat, waardoor je als kijker nog steeds de hoofdlijn weet. Knap gedaan en heel belangrijk.

2018.10.09

Poster for Lean on Pete

Lean on Pete

9.0

2018, Adventure, Drama

Een schitterende, ingetogen maar ook trieste roadmovie.

2018.10.07

Poster for Zomerbroeders

Zomerbroeders

7.0

2018

Meric Yildiz (Bora) acteert ook zoals bij de rol hoort. Met dank aan de regisseur, die zeker een overtuigende korte film achterlaat.

2018.10.05

Poster for Life Itself

Life Itself

5.0

2018, Drama, Love

Dat neemt niet weg dat je af en toe moet snikken, want dat is haast onvermijdelijk.

2018.10.03

Poster for The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

6.0

2018, Adventure, Drama, Comedy, Western, Crime

Een film die zicht ontwikkelt terwijl je kijkt. Weliswaar op een hele trage manier, maar in beeld en geluid van een hoog niveau. En dan krijg je er de gortdroge humor gratis bij.

2018.10.02

Poster for Zie mij doen

Zie mij doen

9.0

2018, Documentary

Een genot om te zien en een genot om te beleven. Al is het maar omdat ze altijd zichzelf zijn.

2018.09.30

Poster for Light as Feathers

Light as Feathers

8.0

2018, Drama

Een echte filmhuisfilm, waarvan er misschien wel te weinig te zien zijn. Jammer, want ook deze is zeker de moeite waard!

2018.09.29

Poster for Journeyman

Journeyman

5.0

2018, Drama

Net een zoete suikerspin. De eerste hap is lekker, maar na twee happen ben je er ook wel klaar mee. Te zoet, te gemaakt. En dat terwijl Paddy Considine nog meer dan behoorlijk acteert.

2018.09.26

Poster for The Children Act

The Children Act

7.0

2018, Drama

Mooie klassieke muziek, een zoals zo vaak schitterende Emma Thompson en een uitdagend verhaal maken het compleet.

2018.09.24

Poster for Downsizing

Downsizing

4.0

2017, Drama, Comedy, Science fiction

Begon leuk en vermakelijk, maar houdt dat bij lang en na niet vast.

2018.09.23

Poster for Pity

Pity

7.0

2018, Drama

Hoewel de film ook een redelijk traag en triest is, heeft de film ook veel pluspunten. Cinematografisch mooi met behouden kleuren en veel centralisatie.

2018.09.17

Poster for ביקור התזמורת

ביקור התזמורת

9.0

2007, Drama, Comedy

Subtiliteit, ongemakkelijkheid, humor, drama en goed acteerwerk gaan hand in hand.

2018.09.16

Poster for Botticelli – Inferno

Botticelli – Inferno

7.0

2016, Documentary

Leuk en informatief. Dat de documentaire soms wat stoffig overkomt zien we dan door de vingers.

2018.09.12

Poster for Gifted

Gifted

7.0

2017, Drama, Comedy

Voorspelbaar is hij zeker, maar dat weegt niet af tegen het gevoel dat deze film je geeft.

2018.09.09

Poster for Dogman

Dogman

8.0

2018

Een rauwe film waarin de spanning zich langzaam opbouwt. En dat alles met een acteur die speelt alsof hij al twintig jaar acteert.

2018.09.07

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit