Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 718 / 718

Options

Vrouw onterende verhalen van vrouwen over de hele wereld. Verhalen die raken en verhalen waar de mannen toch echt een keer lering uit moeten gaan trekken! Review

7.0

List

Rate

2020-03-07

2020

Het vierluik is spannend, duister, heeft hele gave muziek en kent nog strakkere animaties. Review

8.0

List

Rate

2020-03-04

2020

Sibel is een prachtige film over het doorbreken van tradities, die ook een vleugje mysterie met zich meebrengt. Perfect geacteerd waardoor je constant met haar meeleeft. Review

8.0

List

Rate

2020-03-03

2020

Guns Akimbo is een lekker foute actiekomedie die je vooral niet te serieus moet nemen. Bomvol fouten en niet bijster goed geacteerd, maar soms maakt dat juist geen drol uit. Het vermaakgehalte is namelijk hoog. Review

6.0

List

Rate

2020-03-02

2020

Het blijft een bijzonder wereldje hoor, die kunstwereld. Dat blijkt maar weer uit deze toch ook spannende en plotvolle kunstdocumentaire. Review

8.0

List

Rate

2020-03-01

2020

Beanpole is een krachtige dramafilm met een kleurrijke en prachtige cinematografie. Review

7.0

List

Rate

2020-02-26

2020

Een stoffige documentaire voor een bepaalde doelgroep en niet bedoeld voor mensen die meer over hem willen weten. Review

4.0

List

Rate

2020-02-24

2020

Een prima en grappige film, maar toch ook wel te gemaakt en te vlak. Review

7.0

List

Rate

2020-02-23

2020

Leonie Actrice en Spionne is een mooi aan elkaar gepraat en gemonteerde documentaire, die misschien nog wel als spannend filmscenario kan dienen. Alleen wel jammer dat de hoeveelheid aan informatie na een half uur de aandacht doet verslappen. Review

6.0

List

Rate

2020-02-19

2020

Sons of Denmark kon geen betere start hebben. Je zit gelijk in de film daardoor. Review

7.0

List

Rate

2020-02-17

2020

We snappen de bedoeling van Io e Te, maar helemaal uit de verf kwam hij niet voor ons. Review

6.0

List

Rate

2020-02-16

2020

A White, White Day is mede door de dikke mist een depressieve film. Ook is hij gelaagd en wraakzuchtig, waarbij het einde ervoor zorgt dat je brein overuren gaat maken. Review

7.0

List

Rate

2020-02-12

2020

Magic Mountains kan zeker in ons lijstje van wandelfilms. Een film die de spanning opbouwt en waarin obsessief gedrag een nieuwe dimensie krijgt. Review

8.0

List

Rate

2020-02-10

2020

Full Metal Jacket is een klassieker die je een keer gezien moet hebben (wij nu pas). Hij choqueert, maar mist aan het einde van de rit de echte spanning. Review

7.0

List

Rate

2020-02-09

2020

Hors Normes is een feelgoodfilm van de bovenste plank. De regisseurs weten wat ze doen en hadden twee topacteurs tot hun beschikking. Je lacht, je huilt en de film is ook nog eens maatschappijkritisch. Wat een regels! Review

9.0

List

Rate

2020-02-06

2020

Ondanks de toevoeging van een Nederlandse sterrencast werkte dat niet helemaal voor ons. Overigens vonden we het cinematografisch sterk en was de muziekkeuze spot on. Review

6.0

List

Rate

2020-02-05

2020

Ema

Ze is ook wel een bijzonder persoon hoor, net als de film zelf, die ook bijzonder is. Zo een film waarvan je eigenlijk niet helemaal weet wat je er nu van vond. Review

7.0

List

Rate

2020-02-04

2020

Boy Meets Gun is een heerlijke Nederlandse film die zwarte humor perfect toepast. Alles is raak en het scenario werkt als een tierelier. Review

8.0

List

Rate

2020-02-03

2020

Moving On is een Zuid-Koreaans ingetogen familiedrama. Over problemen praat men niet, maar dat er problemen zijn is duidelijk. Herinneringen helpen een hoop voor de kijker om te beseffen hoe goed het was. En wat een prachtige muziek luistert opa, als hij laat op de avond alleen op de bank zit. Review

7.0

List

Rate

2020-02-02

2020

Only You Alone doet zijn naam eer aan. Een pijnlijke en toch ook wel ingetogen romantische dramafilm, waarin je medelijden krijgt met Chi Li. Review

7.0

List

Rate

2020-02-01

2020

Longa Noite kende een hele mooie start, maar in het laatste deel waren wij de draad kwijt. Review

6.0

List

Rate

2020-02-01

2020

Fanny Lye Deliver’d is een echte genrefilm, waar wij ons iets anders bij voorstelden. Kan gebeuren. Het overacteren in een te stylistische setting hielp ook niet mee. Review

4.0

List

Rate

2020-01-31

2020

Uncut Gems is net als de vorige film van de broers Safdie een hele beleving om te kijken. Rauw, vernuftig, goed acteerwerk en humor op de juiste momenten. Een rollercoaster om te kijken! Review

9.0

List

Rate

2020-01-30

2020

Wat je vooraf niet verwacht aan de film, is de humor. Je zit te kijken en eigenlijk heb je constant een glimlach op je gezicht. Review

7.0

List

Rate

2020-01-29

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English