Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 422 / 422

Options

Poster for The Bye Bye Man

The Bye Bye Man

5

Niet goed, maar ook zeker niet zo slecht.

2017.05.31

2017

Poster for The Fate of the Furious

The Fate of the Furious

6

Haalt niet de kwaliteit van de voorgaande drie delen, maar is wel een vermakelijke actiefilm met een aantal geslaagde scènes.

2017.05.25

2017

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

6

Liefhebbers van Prometheus komen aan hun trekken, maar de film vervalt te vaak in de middelmatigheid...

2017.05.20

2017

Poster for Arrival

Arrival

8

Een intelligente scifi, eentje die technisch goed in elkaar zit, maar ook qua verhaal en acteerprestaties.

2017.05.15

2017

Poster for The Signal

The Signal

6

Een interessante film en William Eubank is een regisseur om in de gaten te houden.

2017.05.12

2017

Poster for Maniac

Maniac

5

Het bekijken waard voor de POV-techniek, maar heeft verder niet veel te bieden.

2017.05.08

2017

Poster for Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

8

Net als zijn voorganger een zeer vermakelijk en humoristisch avontuur.

2017.04.28

2017

Poster for Trainwreck

Trainwreck

7

Een vermakelijke en verrassende romantische komedie als je Amy Schumer kan waarderen.

2017.04.25

2017

Poster for Swiss Army Man

Swiss Army Man

7

Als je zin hebt in een vreemde film met sterke acteerprestaties dan moet je het zeker een kans geven.

2017.04.21

2017

Poster for Final Girl

Final Girl

7

Een stylish geschoten wraakfilm met een prima cast.

2017.04.17

2017

Poster for Young Ones

Young Ones

6

Ziet er prachtig uit en er wordt goed geacteerd, maar is wat aan de slome kant en het verhaal en de vrouwelijke personages zijn niet goed uitgewerkt.

2017.04.14

2017

Poster for Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

8

Laat je betoveren door deze geslaagde live action versie van Beauty and the Beast.

2017.04.10

2017

Poster for The Discovery

The Discovery

7

Het interessante verhaal en de cast maken The Discovery de moeite waard, ook al weet regisseur Charlie McDowell niet de potentie van het verhaal volledig te benutten.

2017.04.03

2017

Poster for Begin Again

Begin Again

8

Een hele fijne feel good movie.

2017.03.31

2017

Poster for I Don't Feel at Home in This World Anymore

I Don't Feel at Home in This World Anymore

7

Macon Blair levert een verrassend regiedebuut af.

2017.03.27

2017

Poster for Life

Life

7

Een vrij standaard space horrorfilm, maar wel erg vermakelijk.

2017.03.24

2017

Poster for Magallanes

Magallanes

7

Een spannend Spaanstalig drama met goed acteerwerk.

2017.03.23

2017

Poster for De Zevende Hemel

De Zevende Hemel

7

Emotionele manipulatie pur sang, maar ik heb er erg van genoten.

2017.03.20

2017

Poster for See No Evil

See No Evil

5

Een onnodige sequel, maar wel redelijk vermakelijk.

2017.03.17

2017

Poster for Jenny's Wedding

Jenny's Wedding

7

Hoewel het niet een heel bijzonder verhaal heeft, wist het toch een emotionele snaar te raken...

2017.03.13

2017

Poster for 45 Years

45 Years

8

Een mooi huwelijksdrama met prachtige rollen van Charlotte Rampling en Tom Courtenay.

2017.03.06

2017

Poster for Regression

Regression

6

Een middelmatige psychologische thriller met een prima Ethan Hawke in de hoofdrol.

2017.03.03

2017

Poster for Yoga Hosers

Yoga Hosers

6

Vermakelijke onzin.

2017.02.27

2017

Poster for Me and Earl and the Dying Girl

Me and Earl and the Dying Girl

7

Op alle vlakken een prima film, maar wist mij niet te raken. Gelukkig genoeg andere mensen wel.

2017.02.24

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit