Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 416 / 416

Options

Poster for Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

8.0

2017, Adventure, Action, Comedy, Science fiction

Net als zijn voorganger een zeer vermakelijk en humoristisch avontuur.

2017.04.28

Poster for Trainwreck

Trainwreck

7.0

2015, Comedy, Love

Een vermakelijke en verrassende romantische komedie als je Amy Schumer kan waarderen.

2017.04.25

Poster for Swiss Army Man

Swiss Army Man

7.0

2016, Adventure, Fantasy, Drama, Comedy, Love

Als je zin hebt in een vreemde film met sterke acteerprestaties dan moet je het zeker een kans geven.

2017.04.21

Poster for Final Girl

Final Girl

7.0

2015, Drama, Action, Suspense

Een stylish geschoten wraakfilm met een prima cast.

2017.04.17

Poster for Young Ones

Young Ones

6.0

2014, Drama, Action, Western, Science fiction

Ziet er prachtig uit en er wordt goed geacteerd, maar is wat aan de slome kant en het verhaal en de vrouwelijke personages zijn niet goed uitgewerkt.

2017.04.14

Poster for Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

8.0

2017, Fantasy, Love

Laat je betoveren door deze geslaagde live action versie van Beauty and the Beast.

2017.04.10

Poster for The Discovery

The Discovery

7.0

2017, Drama, Suspense, Science fiction, Love

Het interessante verhaal en de cast maken The Discovery de moeite waard, ook al weet regisseur Charlie McDowell niet de potentie van het verhaal volledig te benutten.

2017.04.03

Poster for Begin Again

Begin Again

8.0

2013, Drama, Music, Comedy, Love

Een hele fijne feel good movie.

2017.03.31

Poster for I Don't Feel at Home in This World Anymore

I Don't Feel at Home in This World Anymore

7.0

2017, Drama, Comedy, Suspense, Crime

Macon Blair levert een verrassend regiedebuut af.

2017.03.27

Poster for Life

Life

7.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Science fiction

Een vrij standaard space horrorfilm, maar wel erg vermakelijk.

2017.03.24

Poster for Magallanes

Magallanes

7.0

2015, Drama

Een spannend Spaanstalig drama met goed acteerwerk.

2017.03.23

Poster for De Zevende Hemel

De Zevende Hemel

7.0

2016, Drama, Music, Comedy

Emotionele manipulatie pur sang, maar ik heb er erg van genoten.

2017.03.20

Poster for See No Evil

See No Evil

5.0

2006, Horror, Suspense

Een onnodige sequel, maar wel redelijk vermakelijk.

2017.03.17

Poster for Jenny's Wedding

Jenny's Wedding

7.0

2015, Drama, Comedy

Hoewel het niet een heel bijzonder verhaal heeft, wist het toch een emotionele snaar te raken...

2017.03.13

Poster for 45 Years

45 Years

8.0

2015, Drama

Een mooi huwelijksdrama met prachtige rollen van Charlotte Rampling en Tom Courtenay.

2017.03.06

Poster for Regression

Regression

6.0

2015, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Een middelmatige psychologische thriller met een prima Ethan Hawke in de hoofdrol.

2017.03.03

Poster for Yoga Hosers

Yoga Hosers

6.0

2016, Fantasy, Horror, Comedy

Vermakelijke onzin.

2017.02.27

Poster for Me and Earl and the Dying Girl

Me and Earl and the Dying Girl

7.0

2015, Drama, Comedy

Op alle vlakken een prima film, maar wist mij niet te raken. Gelukkig genoeg andere mensen wel.

2017.02.24

Poster for Blue Ruin

Blue Ruin

7.0

2014, Suspense, Crime

Een intieme wraakfilm van Jeremy Saulnier, die met deze film en Green Room laat zien een veelbelovend talent te zijn.

2017.02.20

Poster for Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

8.0

2010, Documentary

Een geslaagde documentaire over de Elm Street films. De echte Elm Street fan zal zich hier prima mee vermaken.

2017.02.17

Poster for Sinister 2

Sinister 2

5.0

2015, Horror

Een onnodige sequel, maar dankzij James Ransone wel het bekijken waard.

2017.02.13

Poster for Green Room

Green Room

8.0

2016, Horror, Suspense, Crime

Een sterke horror/thriller met prima rollen van Anton Yelchin en Patrick Stewart.

2017.02.10

Poster for Ted 2

Ted 2

6.0

2015, Comedy

Bevat een aantal aardige grappen, maar het is ook een film die je snel weer vergeet.

2017.02.06

Poster for Sharknado 4: The 4th Awakens

Sharknado 4: The 4th Awakens

4.0

2016, Horror, Comedy, Science fiction

Leuk voor de liefhebbers van Sharknado films.

2017.02.03

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit