Movie reviews of Jochem Engelen

These are all the movies and series that Jochem has reviewed. Read more at: Blik Op Film.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 137 / 137

Options

Poster for My Old Lady

My Old Lady

7.0

2014, Drama, Comedy, Love

Een fijne tragikomedie met romantische afdronk.

2015.06.06

Poster for The Skeleton Twins

The Skeleton Twins

8.0

2014, Drama

Hulde aan regisseur Craig Johnson voor deze bitterzoete en zeer vermakelijke dramady.

2015.05.20

Poster for Trash

Trash

7.0

2014, Adventure, Drama, Suspense, Crime

Onderhoudend en dat is vrijwel alleen de verdienste van de drie dappere knullen.

2015.05.06

Poster for Maps to the Stars

Maps to the Stars

7.0

2014, Drama

Julianne Moore is steengoed als een actrice op haar retour die zich gedraagt als een klein, gekwetst meisje met manische trekken.

2015.04.03

Poster for Chef

Chef

8.0

2014, Comedy

Een restaurant op wielen met de triomf der liefde als hoofdgerecht.

2015.03.27

Poster for The Judge

The Judge

8.0

2014, Drama

Een intrigerend rechtbank- én familiedrama...

2015.03.20

Poster for Samba

Samba

7.0

2014, Drama, Comedy

Een geslaagde dramady over de revolutionaire leus ‘liberté, égalité, fraternité’.

2015.03.13

Poster for Gone Girl

Gone Girl

7.0

2014, Drama, Suspense, Mystery

Boeit tot de laatste minuut.

2015.03.06

Poster for The Reunion

The Reunion

7.0

2013, Drama

Een oprecht relaas dat het midden houdt tussen fantasie en werkelijkheid, en daarom veel aan de kijker overlaat.

2015.02.26

Poster for Leviathan

Leviathan

10

2014, Drama

Een artistiek meesterwerk dat een zielsberoering teweegbrengt.

2015.02.13

Poster for Enemy

Enemy

8.0

2013, Suspense, Mystery

Bewonder het acteerwerk, de voortreffelijke belichting en de spookachtig goede soundtrack.

2015.02.06

Poster for Khumba

Khumba

7.0

2013, Adventure, Animation

Een beestachtig leuke familiefilm...

2015.01.30

Poster for The November Man

The November Man

7.0

2014, Action, Suspense, Crime

Een bezienswaardige spionagethriller.

2015.01.20

Poster for Everyday

Everyday

5.0

2012, Drama

Helaas is het magere draaiboek de boosdoener.

2015.01.14

Poster for The Railway Man

The Railway Man

8.0

2013, Drama, History

Een indrukwekkende film met een ontroerend slot waarin beul en slachtoffer na lange tijd vrede sluiten.

2015.01.07

Poster for The Two Faces of January

The Two Faces of January

7.0

2014, Suspense

Broeierige spanning onder de hoofdzakelijk Griekse zon is het vermakelijke aangezicht...

2014.12.30

Poster for Land Ho!

Land Ho!

7.0

2014, Adventure, Comedy

Een charmante film, omdat hij lekker ‘klein’ is.

2014.12.23

Poster for Run & Jump

Run & Jump

5.0

2014, Drama

Humoristische momenten ondervangen dit gevaar afdoende.

2014.12.17

Poster for Two Days, One Night

Two Days, One Night

7.0

2014, Drama

Draait om actuele thema’s en toont pijnlijk duidelijk dat ook solidariteit een prijskaartje heeft.

2014.12.11

Poster for Begin Again

Begin Again

8.0

2013, Drama, Music, Comedy, Love

Een kostelijke film met de helende werking van muziek als refrein.

2014.12.04

Poster for Boyhood

Boyhood

8.0

2014, Drama

Ethan Hawke vertoont opnieuw zijn kunsten...

2014.11.28

Poster for The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8.0

2014, Drama, Love

Verpletterend mooi.

2014.11.21

Poster for Oculus

Oculus

8.0

2013, Horror

Ontvouwt zich als vermakelijk vakwerk dat de kijker voor een karretje met hallucinerende vracht spant.

2014.11.16

Poster for I Origins

I Origins

9.0

2014, Drama, Science fiction

Combineert sciencefiction met drama, hoogwaardig intellect met esoterie.

2014.11.14

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit