Filmrecensies van Jochem Engelen

Dit zijn alle films en series die Jochem heeft gerecenseerd. Lees meer op: Blik Op Film.

Verwantschap: onbekend

Aantal filmrecensies: 138 / 138

Opties

Poster van Fed Up

Fed Up

8.0

2014, Documentaire

Verplicht kijkvoer voor iedereen die zijn buik (nog) niet vol heeft van slechte voeding.

2015.06.13

Poster van My Old Lady

My Old Lady

7.0

2014, Drama, Komedie, Liefde

Een fijne tragikomedie met romantische afdronk.

2015.06.06

Poster van The Skeleton Twins

The Skeleton Twins

8.0

2014, Drama

Hulde aan regisseur Craig Johnson voor deze bitterzoete en zeer vermakelijke dramady.

2015.05.20

Poster van Trash

Trash

7.0

2014, Avontuur, Drama, Spanning, Misdaad

Onderhoudend en dat is vrijwel alleen de verdienste van de drie dappere knullen.

2015.05.06

Poster van Maps to the Stars

Maps to the Stars

7.0

2014, Drama

Julianne Moore is steengoed als een actrice op haar retour die zich gedraagt als een klein, gekwetst meisje met manische trekken.

2015.04.03

Poster van Chef

Chef

8.0

2014, Komedie

Een restaurant op wielen met de triomf der liefde als hoofdgerecht.

2015.03.27

Poster van The Judge

The Judge

8.0

2014, Drama

Een intrigerend rechtbank- én familiedrama...

2015.03.20

Poster van Samba

Samba

7.0

2014, Drama, Komedie

Een geslaagde dramady over de revolutionaire leus ‘liberté, égalité, fraternité’.

2015.03.13

Poster van Gone Girl

Gone Girl

7.0

2014, Drama, Spanning, Raadsel

Boeit tot de laatste minuut.

2015.03.06

Poster van The Reunion

The Reunion

7.0

2013, Drama

Een oprecht relaas dat het midden houdt tussen fantasie en werkelijkheid, en daarom veel aan de kijker overlaat.

2015.02.26

Poster van Leviathan

Leviathan

10

2014, Drama

Een artistiek meesterwerk dat een zielsberoering teweegbrengt.

2015.02.13

Poster van Enemy

Enemy

8.0

2013, Spanning, Raadsel

Bewonder het acteerwerk, de voortreffelijke belichting en de spookachtig goede soundtrack.

2015.02.06

Poster van Koemba

Koemba

7.0

2013, Avontuur, Animatie

Een beestachtig leuke familiefilm...

2015.01.30

Poster van The November Man

The November Man

7.0

2014, Actie, Spanning, Misdaad

Een bezienswaardige spionagethriller.

2015.01.20

Poster van Everyday

Everyday

5.0

2012, Drama

Helaas is het magere draaiboek de boosdoener.

2015.01.14

Poster van The Railway Man

The Railway Man

8.0

2013, Drama, Geschiedenis

Een indrukwekkende film met een ontroerend slot waarin beul en slachtoffer na lange tijd vrede sluiten.

2015.01.07

Poster van The Two Faces of January

The Two Faces of January

7.0

2014, Spanning

Broeierige spanning onder de hoofdzakelijk Griekse zon is het vermakelijke aangezicht...

2014.12.30

Poster van Land Ho!

Land Ho!

7.0

2014, Avontuur, Komedie

Een charmante film, omdat hij lekker ‘klein’ is.

2014.12.23

Poster van Run & Jump

Run & Jump

5.0

2014, Drama

Humoristische momenten ondervangen dit gevaar afdoende.

2014.12.17

Poster van Deux jours, une nuit

Deux jours, une nuit

7.0

2014, Drama

Draait om actuele thema’s en toont pijnlijk duidelijk dat ook solidariteit een prijskaartje heeft.

2014.12.11

Poster van Begin Again

Begin Again

8.0

2013, Drama, Muziek, Komedie, Liefde

Een kostelijke film met de helende werking van muziek als refrein.

2014.12.04

Poster van Boyhood

Boyhood

8.0

2014, Drama

Ethan Hawke vertoont opnieuw zijn kunsten...

2014.11.28

Poster van The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8.0

2014, Drama, Liefde

Verpletterend mooi.

2014.11.21

Poster van Oculus

Oculus

8.0

2013, Horror

Ontvouwt zich als vermakelijk vakwerk dat de kijker voor een karretje met hallucinerende vracht spant.

2014.11.16

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie geüpdatet

Verzenden