Movie reviews of Jochem Engelen

These are all the movies and series that Jochem has reviewed. Read more at: Blik Op Film.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 151 / 151

Options

Poster for Enemy

Enemy

8

Bewonder het acteerwerk, de voortreffelijke belichting en de spookachtig goede soundtrack.

2015.02.06

2015

Poster for Khumba

Khumba

7

Een beestachtig leuke familiefilm...

2015.01.30

2015

Poster for The November Man

The November Man

7

Een bezienswaardige spionagethriller.

2015.01.20

2015

Poster for Everyday

Everyday

5

Helaas is het magere draaiboek de boosdoener.

2015.01.14

2015

Poster for The Railway Man

The Railway Man

8

Een indrukwekkende film met een ontroerend slot waarin beul en slachtoffer na lange tijd vrede sluiten.

2015.01.07

2015

Poster for The Two Faces of January

The Two Faces of January

7

Broeierige spanning onder de hoofdzakelijk Griekse zon is het vermakelijke aangezicht...

2014.12.30

2014

Poster for Land Ho!

Land Ho!

7

Een charmante film, omdat hij lekker ‘klein’ is.

2014.12.23

2014

Poster for Run & Jump

Run & Jump

5

Humoristische momenten ondervangen dit gevaar afdoende.

2014.12.17

2014

Poster for Two Days, One Night

Two Days, One Night

7

Draait om actuele thema’s en toont pijnlijk duidelijk dat ook solidariteit een prijskaartje heeft.

2014.12.11

2014

Poster for Begin Again

Begin Again

8

Een kostelijke film met de helende werking van muziek als refrein.

2014.12.04

2014

Poster for Boyhood

Boyhood

8

Ethan Hawke vertoont opnieuw zijn kunsten...

2014.11.28

2014

Poster for The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars

8

Verpletterend mooi.

2014.11.21

2014

Poster for Oculus

Oculus

8

Ontvouwt zich als vermakelijk vakwerk dat de kijker voor een karretje met hallucinerende vracht spant.

2014.11.16

2014

Poster for I Origins

I Origins

9

Combineert sciencefiction met drama, hoogwaardig intellect met esoterie.

2014.11.14

2014

Poster for Serial (Bad) Weddings

Serial (Bad) Weddings

7

Het plot steunt hoofdzakelijk op de verschillen die onophoudelijk benadrukt worden.

2014.10.28

2014

Poster for New York, I Love You

New York, I Love You

7

Schetst een vermakelijk beeld van stadse taferelen gezien door een romantische bril.

2014.10.18

2014

Poster for To the Wonder

To the Wonder

5

Een wazig plot en het gebrek aan wezenlijke dialogen bezorgen de film een minimalistisch karakter.

2014.10.12

2014

Poster for Tracks

Tracks

7

Zowel Curran als lichtgewicht Wasikowska laten steekjes vallen in een film die vlotjes wegkijkt, maar minder pakkend is dan bijvoorbeeld Into the Wild.

2014.10.04

2014

Poster for Minuscule: Valley of the Lost Ants

Minuscule: Valley of the Lost Ants

8

Geniet van dit epische pareltje met Moeder Natuur als belangrijkste personage.

2014.09.24

2014

Poster for Tom at the Farm

Tom at the Farm

7

Een boeiende puzzel, want lange tijd zoemen vele vraagtekens de kijker om de oren.

2014.09.17

2014

Poster for The Borderlands

The Borderlands

3

De confrontatie tussen wetenschap en religie leent zich uitstekend voor verdieping, maar regisseur Goldner benut dit buitenkansje niet.

2014.09.07

2014

Poster for Labor Day

Labor Day

7

Kabbelt voort, maar verveelt geen moment. Een geslaagde melange van zwoel drama, sluimerende spanning en heiige romantiek. Met een vleugje surrealisme.

2014.09.05

2014

Poster for Somers Town

Somers Town

9

Speels en melancholisch tegelijk tilt hun bijdrage de film naar grote hoogte.

2014.08.16

2014

Poster for Her

Her

8

Ontroert en is tegelijkertijd erg komisch.

2014.08.09

2014

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit