Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1507 / 1507

Options

Poster for Son of Saul

Son of Saul

9

Een film die in je hoof rond blijft spoken...

2016.04.29

2016

Poster for The Night Before

The Night Before

8

Een kerstfilm gecombineerd met een wietfilm en dat levert een leuke, vermakelijke film op...

2016.04.28

2016

Poster for Les Cowboys

Les Cowboys

6

Geen slechte film, maar uiteindelijk had ik toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

2016.04.26

2016

Poster for Hope

Hope

4

Ontbreekt regelmatig aan overtuigingskracht...

2016.04.23

2016

Poster for Tomorrow

Tomorrow

8

Een inspirerende documentaire die je motiveert om mee te denken en laat zien dat het misschien niet te laat is.

2016.04.21

2016

Poster for Son of a Gun

Son of a Gun

8

Een heerlijke, Australische misdaadfilm geworden die me zeer positief wist te verrassen.

2016.04.20

2016

Poster for Ares

Ares

4

De gevechten zijn kort en zo verknipt dat ze alles behalve spannend zijn om te bekijken.

2016.04.20

2016

Poster for Already Tomorrow in Hong Kong

Already Tomorrow in Hong Kong

9

Het einde was precies waar ik op hoopte.

2016.04.15

2016

Poster for Stealing Time

Stealing Time

8

Weet dankzij het slimme script en humor een vermakelijke 18 minuten op te leveren...

2016.04.15

2016

Poster for The Lunchbox

The Lunchbox

7

Een romantisch drama dat door z’n setting fris aanvoelt...

2016.04.14

2016

Poster for Pleasantville

Pleasantville

8

Een erg origineel idee...

2016.04.12

2016

Poster for Love Me If You Dare

Love Me If You Dare

10

Een goed geschreven verhaal...

2016.04.08

2016

Poster for The Distance Between

The Distance Between

8

Een erg leuke film...

2016.04.08

2016

Poster for Where to Invade Next

Where to Invade Next

7

Moore weet hoe hij een verhaal moet vertellen...

2016.04.07

2016

Poster for People, Places, Things

People, Places, Things

7

Een vermakelijke “slice of life” film.

2016.04.06

2016

Poster for The 5th Wave

The 5th Wave

4

Het verhaal begeeft zich helaas in de standaard young adult film clichés.

2016.04.05

2016

Poster for The Brand New Testament

The Brand New Testament

8

Een pakkend verhaal waarin de diverse karakters allemaal hun vreemde eigenschappen hebben.

2016.04.01

2016

Poster for With Friends Like These

With Friends Like These

7

Door het sterke spel van de cast komen de emoties en het oud zeer goed tot uiting.

2016.03.31

2016

Poster for Grandma

Grandma

8

Een film die, ondanks het serieuze onderwerp, regelmatig geslaagde grappen maakt zonder dat deze gemaakt aanvoelen.

2016.03.30

2016

Poster for The Perfect Guy

The Perfect Guy

6

Een vermakelijk tussendoortje die meer originaliteit had moeten hebben om echt indruk te maken.

2016.03.29

2016

Poster for My Beautiful Broken Brain

My Beautiful Broken Brain

6

Eigenlijk kan je dit niet bestempelen als een “gewone” documentaire, maar heeft het een experimentele vibe.

2016.03.28

2016

Poster for Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

3

Door al de onnodige ballast is er te weinig ruimte voor karakterontwikkeling.

2016.03.24

2016

Poster for Dheepan

Dheepan

8

Een karakterstudie die misschien niet altijd een hoog tempo heeft, maar wel de persoonlijke verhalen laat zien.

2016.03.24

2016

Poster for Phantom Boy

Phantom Boy

8

Een bijzondere film die met z’n stijl van animatie opvalt en iets anders doet.

2016.03.23

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit