Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Deze film zou voor elke bestuurder verplichte kost moeten zijn... Review

9.0

List

Rate

2013-11-14

2013

Een erg vermakelijk film, maar het blijft natuurlijk de vraag of deze komedie ook jouw soort snack is. Review

7.0

List

Rate

2013-11-13

2013

De film mist diepgang waardoor de kijker niet snel geraakt zal worden door het verhaal. Review

6.0

List

Rate

2013-11-12

2013

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten. Review

7.0

List

Rate

2013-11-11

2013

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie... Review

9.0

List

Rate

2013-11-07

2013

Brad Pitt is weer net zo sterk als altijd... Review

8.0

List

Rate

2013-11-06

2013

Het is een vermakelijke mix van actie en humor. Review

8.0

List

Rate

2013-11-05

2013

De film draait om het in aanraking komen met je verleden, maar resulteert helaas niet in een boeiende film. Review

5.0

List

Rate

2013-11-04

2013

Een documentaire die je ogen opent voor een harde realiteit... Review

10

List

Rate

2013-10-31

2013

Perfect om te kijken als je snel geïnformeerd wilt worden over het onderwerp. Review

8.0

List

Rate

2013-10-30

2013

De wereld ziet er boeiend uit, zowel op aarde als op Elysium. Review

9.0

List

Rate

2013-10-28

2013

Het is voor mij een tijdloze animatie klassieker. Review

9.0

List

Rate

2013-10-25

2013

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken. Review

9.0

List

Rate

2013-10-24

2013

Een erg gewelddadige en rauwe film... Review

9.0

List

Rate

2013-10-23

2013

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili. Review

9.0

List

Rate

2013-10-17

2013

Het past niet eens in de categorie van “films die zo slecht zijn, dat ze goed zijn”. Review

1.0

List

Rate

2013-10-16

2013

Robert de Niro's rol in deze film is naar mijn mening wel één van z’n beste. Review

9.0

List

Rate

2013-10-10

2013

Anders Danielsen Lie zet het karakter neer als iemand die je als kijker graag zou willen helpen... Review

8.0

List

Rate

2013-10-09

2013

één van de meest originele sci-fi films die ik in tijden gezien heb. Review

8.0

List

Rate

2013-10-07

2013

Het verhaal heeft een aantal onverwachte wendingen, maar tegen het einde van de film begon het verhaal minder logisch te worden. Review

7.0

List

Rate

2013-10-03

2013

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen. Review

7.0

List

Rate

2013-09-26

2013

Meer feitelijk en serieus. Review

8.0

List

Rate

2013-09-25

2013

Weet de problematiek duidelijk te maken terwijl het ook erg vermakelijk is om naar te kijken. Review

8.0

List

Rate

2013-09-25

2013

Een doorsnee film die te weinig diepgang heeft en daardoor niet het nivo van andere misdaadfilms haalt. Review

5.0

List

Rate

2013-09-24

2013

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English