Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1455 / 1455

Options

Poster for A Mighty Wind

A Mighty Wind

6.0

2003, Music, Comedy

Als je fan bent van Guest’s werk dan valt er genoeg van te genieten...

2017.08.11

Poster for Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story

Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story

4.0

2017, Documentary

Inhoudelijk net zo informatief als een reclamefilmpje.

2017.08.10

Poster for Do the Right Thing

Do the Right Thing

8.0

1989, Drama

Nog steeds relevant...

2017.08.09

Poster for 100 Streets

100 Streets

7.0

2016, Drama

Door het fantastische acteerwerk zijn de karakters echte mensen die worstelen met echte problemen.

2017.08.08

Poster for The Cabinet of Dr. Caligari

The Cabinet of Dr. Caligari

6.0

1920, Drama, Horror, Suspense, Crime

Persoonlijk miste ik spanning en werd ik simpelweg niet de film ingetrokken.

2017.08.04

Poster for The Circle

The Circle

3.0

2017, Drama, Suspense, Science fiction

Ergens zit er een boeiende film verstopt, maar de realiteit is dat die in het eindresultaat niet te vinden is.

2017.08.03

Poster for Thelma & Louise

Thelma & Louise

8.0

1991, Adventure, Drama, Suspense, Crime

Er is altijd wel spanning, humor of drama te vinden.

2017.08.01

Poster for Fences

Fences

8.0

2016, Drama

N klein, maar goed uitgewerkt familie drama dat op overtuigende wijze een ander tijdperk weet neer te zetten.

2017.07.28

Poster for Firebase

Firebase

8.0

2017, Action, Science fiction, War

Weet op overtuigende wijze allerlei gruwelijke “body horror” te laten zien.

2017.07.27

Poster for T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

6.0

2017, Drama, Crime

Het sentiment dat het misschien beter was geweest om niet terug te keren naar deze bron overheerst.

2017.07.26

Poster for Power Rangers

Power Rangers

7.0

2017, Adventure, Action, Science fiction

Want ook al is dit zeker geen film die je moet hebben gezien…toch heb ik mezelf even verloren in de wereld die hier wordt neergezet.

2017.07.25

Poster for My Dinner with André

My Dinner with André

8.0

1981, Drama, Comedy

Sommigen zullen het saai of langdradig vinden, maar waar deze twee mannen over praten is boeiend en fascinerend...

2017.07.24

Poster for Tour de Pharmacy

Tour de Pharmacy

8.0

2017, Comedy

Een mockumentary die heerlijk is om te kijken.

2017.07.23

Poster for McLaren

McLaren

6.0

2017, Documentary

Een ongebalanceerde documentaire die niet slecht is, maar niet zo boeiend om te kijken als de beste in dit genre, Senna.

2017.07.21

Poster for Dunkirk

Dunkirk

9.0

2017, Drama, Action, History, Suspense, War

Nolan slaagt er in om de schaal van deze operatie overtuigend tot leven te brengen.

2017.07.20

Poster for 2:22

2:22

4.0

2017, Drama, Suspense, Science fiction, Mystery, Love

Visueel is er weinig op deze titel aan te merken, maar helaas is het eindresultaat teleurstellend, net zoals de poster.

2017.07.20

Poster for Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

5.0

2016, Horror, Action, Science fiction

Een film die geen pretenties heeft en simpel entertainment wil bieden en dat met volle overtuiging doet.

2017.07.19

Poster for A Kind of Murder

A Kind of Murder

6.0

2016, Drama, Suspense

Toch geen tijdsverspilling...

2017.07.18

Poster for The Defiant Ones

The Defiant Ones

8.0

2017, Documentary

Voor muziekfans een interessant en vermakelijk kijkje achter de schermen.

2017.07.17

Poster for Okja

Okja

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Drama, Science fiction

Zo’n impact laat hebben en je als kijker tot nadenken aanzet.

2017.07.13

Poster for War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

8.0

2017, Drama, Science fiction, War

Weet zowel groot spektakel en kleine, persoonlijke momenten neer te zetten en maakt daarmee deze reeks een sterke.

2017.07.12

Poster for The Towering Inferno

The Towering Inferno

8.0

1974, Action, Suspense

Een titel die goed in elkaar zit en biedt wat je er van zou verwachten.

2017.07.11

Poster for Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

7.0

2017, Adventure, Animation, Comedy

Je krijgt de gekke cartoon situaties die je van het tweetal gewend bent en daarnaast het leuke verhaal van de chocoladefabriek.

2017.07.07

Poster for Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

8.0

2017, Adventure, Drama, Action, Comedy, Science fiction

Een genot om naar te kijken en één van de beste blockbusters tot nu toe dit jaar.

2017.07.06

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit