Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Verbeterde thuispagina

2021-10-17 16:37

Ik heb allerlei dingen verbeterd aan de thuispagina! Snellere laadsnelheid, nieuwe secties, kleine aanpassingen, noem maar op.

Een van de grote dingen is de laadsnelheid. Ik heb de achtergrondafbeelding, de wat er nieuw is-gedeelte en de trendinggedeelte laten laden via lui laden. Op die manier kan de pagina snel worden geladen en worden die onderdelen toegevoegd zodra ze klaar zijn. Tijdens dat proces heb ik in het wat er nieuw is-gedeelte ook wat inefficiƫnte code dat de uitgelichte aanbevelingen laadt herschreven, wat de laadtijd met maar liefst 75% verkortte!

Ik heb aanbevelingenvoorkijkjes opnieuw toegevoegd en links toegevoegd naar de snel beoordelen-lijsten.

Ik heb scrollen binnen trending verwijderd, nu kan je de 12 populairste films van het moment zien zonder te hoeven scrollen.

Als laatste heb ik de achtergrondafbeelding toegevoegd voor het beoordeel, schrijf, voeg toe aan een lijst-gedeelte bovenaan. En ook een paar nieuwe opties toegevoegd, zoals Dr. Strangelove en Portrait de la jeune fille en feu, waardoor de teller op 20 komt te staan.

Schermafbeelding van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

Voorbeeld van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands