Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1360

Options

Naked

6.0

2017 | Comedy

Is dit originele komedie? Verre van dat, maar is hij vermakelijk? Redelijk.

2017.08.13

A Mighty Wind

6.0

2003 | Music | Comedy

Als je fan bent van Guest’s werk dan valt er genoeg van te genieten...

2017.08.11

Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story

4.0

2017 | Documentary

Inhoudelijk net zo informatief als een reclamefilmpje.

2017.08.10

Do the Right Thing

8.0

1989 | Drama

Nog steeds relevant...

2017.08.09

100 Streets

7.0

2016 | Drama

Door het fantastische acteerwerk zijn de karakters echte mensen die worstelen met echte problemen.

2017.08.08

The Cabinet of Dr. Caligari

6.0

1920 | Drama | Horror | Suspense | Crime

Persoonlijk miste ik spanning en werd ik simpelweg niet de film ingetrokken.

2017.08.04

The Circle

3.0

2017 | Drama | Suspense | Science fiction

Ergens zit er een boeiende film verstopt, maar de realiteit is dat die in het eindresultaat niet te vinden is.

2017.08.03

Thelma & Louise

8.0

1991 | Adventure | Drama | Suspense | Crime

Er is altijd wel spanning, humor of drama te vinden.

2017.08.01

Fences

8.0

2016 | Drama

N klein, maar goed uitgewerkt familie drama dat op overtuigende wijze een ander tijdperk weet neer te zetten.

2017.07.28

Firebase

8.0

2017 | Action | Science fiction | War

Weet op overtuigende wijze allerlei gruwelijke “body horror” te laten zien.

2017.07.27

T2 Trainspotting

6.0

2017 | Drama | Crime

Het sentiment dat het misschien beter was geweest om niet terug te keren naar deze bron overheerst.

2017.07.26

Power Rangers

7.0

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Want ook al is dit zeker geen film die je moet hebben gezien…toch heb ik mezelf even verloren in de wereld die hier wordt neergezet.

2017.07.25

My Dinner with André

8.0

1981 | Drama | Comedy

Sommigen zullen het saai of langdradig vinden, maar waar deze twee mannen over praten is boeiend en fascinerend...

2017.07.24

Tour De Pharmacy

8.0

2017 | Comedy

Een mockumentary die heerlijk is om te kijken.

2017.07.23

McLaren

6.0

2017 | Documentary

Een ongebalanceerde documentaire die niet slecht is, maar niet zo boeiend om te kijken als de beste in dit genre, Senna.

2017.07.21

Dunkirk

9.0

2017 | Drama | Action | History | Suspense | War

Nolan slaagt er in om de schaal van deze operatie overtuigend tot leven te brengen.

2017.07.20

2:22

4.0

2017 | Drama | Suspense

Visueel is er weinig op deze titel aan te merken, maar helaas is het eindresultaat teleurstellend, net zoals de poster.

2017.07.20

Resident Evil: The Final Chapter

5.0

2016 | Horror | Action | Science fiction

Een film die geen pretenties heeft en simpel entertainment wil bieden en dat met volle overtuiging doet.

2017.07.19

A Kind of Murder

6.0

2016 | Drama | Suspense

Toch geen tijdsverspilling...

2017.07.18

The Defiant Ones

8.0

2017 | Documentary

Voor muziekfans een interessant en vermakelijk kijkje achter de schermen.

2017.07.17

Okja

8.0

2017 | Adventure | Fantasy | Drama | Science fiction

Zo’n impact laat hebben en je als kijker tot nadenken aanzet.

2017.07.13

War for the Planet of the Apes

8.0

2017 | Drama | Science fiction | War

Weet zowel groot spektakel en kleine, persoonlijke momenten neer te zetten en maakt daarmee deze reeks een sterke.

2017.07.12

The Towering Inferno

8.0

1974 | Action | Suspense

Een titel die goed in elkaar zit en biedt wat je er van zou verwachten.

2017.07.11

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

7.0

2017 | Adventure | Animation | Comedy

Je krijgt de gekke cartoon situaties die je van het tweetal gewend bent en daarnaast het leuke verhaal van de chocoladefabriek.

2017.07.07

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Data provided by