Movie reviews of Wilco Born

These are all the movies and series that Wilco has reviewed. Read more at: Wilco Born.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 38 / 38

Options

Poster for Life

Life

7.0

2017 | Horror | Suspense | Science fiction

En hoewel de film dus wat voorspelbaar is, is het acteerwerk prima en zal vooral het einde zal ons bijblijven.

2018.02.11

Poster for Power Rangers

Power Rangers

7.0

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Geen hersenloze superheldenfilm. Wel zit het diep geworteld in de voorspelbare structuur.

2017.03.22

Poster for John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

6.6

2017 | Action | Suspense | Crime

Ik ben nog steeds enorm onder de indruk van de vette gevechten, maar het heeft niet meer die emotionele en exploratieve basis waar ik van hield.

2017.02.08

Poster for John Wick

John Wick

8.8

2014 | Action | Suspense | Crime

Een heerlijke actiefilm...

2017.02.08

Poster for The Founder

The Founder

6.9

2016 | Drama | History

De film was wel een fijn tussendoortje – een Euroknaller ofzo.

2017.01.17

Poster for The Odyssey

The Odyssey

6.1

2016 | Adventure

Van subtiliteit hebben ze denk ik nog nooit gehoord.

2017.01.13

Poster for The Star Wars Holiday Special

The Star Wars Holiday Special

3.4

1978 | Adventure | Comedy | Science fiction

Het is zo slecht dat het (pijnlijk) grappig wordt.

2016.12.26

Poster for La La Land

La La Land

9.7

2016 | Drama | Music | Comedy | Love

De magische sfeer, de romantiek en Romantiek die de film uitstraalt, het is heerlijk.

2016.12.23

Poster for Complete Unknown

Complete Unknown

5.9

2016 | Drama | Suspense | Mystery

De film was prima, maar het concept intrigerend.

2016.12.19

Poster for Hardcore Henry

Hardcore Henry

7.0

2015 | Adventure | Action | Science fiction

Dit geeft actiefilms een hele nieuwe laag.

2016.04.22

Poster for Trumbo

Trumbo

8.0

2015 | Drama

Niet alleen is het prachtig om Los Angeles uit de jaren ’50 te zien, ook speelt Bryan Cranston zijn rol fantastisch.

2016.04.20

Poster for Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

8.0

2016 | Adventure | Fantasy | Action

Het is vreemd dat ik de eerste keer heel negatief was over Batman v Superman en de tweede keer dolenthousiast.

2016.04.18

Poster for Demolition

Demolition

6.0

2016 | Drama | Comedy

Nu vond ik de film niet bijzonder goed, maar wel een belangrijke boodschap hebben die ik toch even wil toelichten.

2016.04.15

Poster for The Walking Dead

The Walking Dead

8.0

2010 | Drama

Helaas vond ik zelf de finale wat tegenvallen.

2016.04.06

Poster for Grimsby

Grimsby

7.0

2016 | Action | Comedy

Grimsby is niet bepaald een goede film. Dat hoeft ook niet, want dan had het een hele andere film moeten wezen.

2016.03.30

Poster for The Forest

The Forest

6.0

2016 | Horror | Suspense

De film is best geinig en heeft een aantal jump scares waarbij ik naderhand even mijn hart moest checken. Verwacht alleen niet teveel van de film.

2016.03.28

Poster for Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

8.0

2016 | Adventure | Fantasy | Action

Eerlijk gezegd denk ik niet dat er binnenkort nog een goede film in dit universum zal verschijnen.

2016.03.25

Poster for Marvel's Daredevil

Marvel's Daredevil

8.0

2015 | Action | Crime

De serie komt net wat sneller op gang dan vorig jaar. Helaas weten de Punisher en Elektra de slechterik uit seizoen 1 niet te overtreffen.

2016.03.23

Poster for Allegiant

Allegiant

6.0

2016 | Adventure | Science fiction

We zullen Allegiant niet herinneren als dat ultieme deel van de Divergent serie. Wel was het een erg toffe film om naar te kijken.

2016.03.12

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

8.0

2016 | Drama | Suspense | Science fiction

Tijdens de complete film heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten.

2016.03.11

Poster for Zootopia

Zootopia

8.0

2016 | Adventure | Animation | Comedy

De wereld van Zootropolis steelt vooral mijn hart. Sowieso een aanrader voor elke animatiefan.

2016.03.05

Poster for London Has Fallen

London Has Fallen

6.0

2016 | Action | Suspense | Crime

London is helaas een stuk saaier.

2016.03.05

Poster for Knielen op een bed violen

Knielen op een bed violen

5.0

2016 | Drama

Als er al een boodschap in de film zat, snap ik niet welke die is of waarom ze die willen overbrengen.

2016.03.05

Poster for Steve Jobs

Steve Jobs

7.0

2015 | Drama | History

Steve Jobs is een collectie van drie momentopnames uit zijn leven, die beeld staan voor het geheel.

2016.02.17

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit