Movie reviews of Wilco Born - Veboli

Movie reviews of Wilco Born

These are all the movies and series that Wilco has reviewed. Read more at: Wilco Born.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 37

Options

Power Rangers

7.0

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Geen hersenloze superheldenfilm. Wel zit het diep geworteld in de voorspelbare structuur.

2017.03.22

John Wick: Chapter 2

6.6

2017 | Action | Suspense | Crime

Ik ben nog steeds enorm onder de indruk van de vette gevechten, maar het heeft niet meer die emotionele en exploratieve basis waar ik van hield.

2017.02.08

John Wick

8.8

2014 | Action | Suspense | Crime

Een heerlijke actiefilm...

2017.02.08

The Founder

6.9

2016 | Drama | History

De film was wel een fijn tussendoortje – een Euroknaller ofzo.

2017.01.17

The Odyssey

6.1

2016 | Adventure

Van subtiliteit hebben ze denk ik nog nooit gehoord.

2017.01.13

The Star Wars Holiday Special

3.4

1978 | Adventure | Comedy | Science fiction

Het is zo slecht dat het (pijnlijk) grappig wordt.

2016.12.26

La La Land

9.7

2016 | Drama | Music | Comedy | Love

De magische sfeer, de romantiek en Romantiek die de film uitstraalt, het is heerlijk.

2016.12.23

Complete Unknown

5.9

2016 | Drama | Suspense | Mystery

De film was prima, maar het concept intrigerend.

2016.12.19

Hardcore Henry

7.0

2015 | Adventure | Action | Science fiction

Dit geeft actiefilms een hele nieuwe laag.

2016.04.22

Trumbo

8.0

2015 | Drama

Niet alleen is het prachtig om Los Angeles uit de jaren ’50 te zien, ook speelt Bryan Cranston zijn rol fantastisch.

2016.04.20

Batman v Superman: Dawn of Justice

8.0

2016 | Adventure | Fantasy | Action

Het is vreemd dat ik de eerste keer heel negatief was over Batman v Superman en de tweede keer dolenthousiast.

2016.04.18

Demolition

6.0

2016 | Drama | Comedy

Nu vond ik de film niet bijzonder goed, maar wel een belangrijke boodschap hebben die ik toch even wil toelichten.

2016.04.15

The Walking Dead

8.0

2010 | Drama

Helaas vond ik zelf de finale wat tegenvallen.

2016.04.06

Grimsby

7.0

2016 | Action | Comedy

Grimsby is niet bepaald een goede film. Dat hoeft ook niet, want dan had het een hele andere film moeten wezen.

2016.03.30

The Forest

6.0

2016 | Horror | Suspense

De film is best geinig en heeft een aantal jump scares waarbij ik naderhand even mijn hart moest checken. Verwacht alleen niet teveel van de film.

2016.03.28

Batman v Superman: Dawn of Justice

8.0

2016 | Adventure | Fantasy | Action

Eerlijk gezegd denk ik niet dat er binnenkort nog een goede film in dit universum zal verschijnen.

2016.03.25

Marvel's Daredevil

8.0

2015 | Action | Crime

De serie komt net wat sneller op gang dan vorig jaar. Helaas weten de Punisher en Elektra de slechterik uit seizoen 1 niet te overtreffen.

2016.03.23

Allegiant

6.0

2016 | Adventure | Science fiction

We zullen Allegiant niet herinneren als dat ultieme deel van de Divergent serie. Wel was het een erg toffe film om naar te kijken.

2016.03.12

10 Cloverfield Lane

8.0

2016 | Drama | Suspense | Science fiction

Tijdens de complete film heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten.

2016.03.11

Zootopia

8.0

2016 | Adventure | Animation | Comedy

De wereld van Zootropolis steelt vooral mijn hart. Sowieso een aanrader voor elke animatiefan.

2016.03.05

London Has Fallen

6.0

2016 | Action | Suspense | Crime

London is helaas een stuk saaier.

2016.03.05

Knielen op een bed violen

5.0

2016 | Drama

Als er al een boodschap in de film zat, snap ik niet welke die is of waarom ze die willen overbrengen.

2016.03.05

Steve Jobs

7.0

2015 | Drama | History

Steve Jobs is een collectie van drie momentopnames uit zijn leven, die beeld staan voor het geheel.

2016.02.17

Deadpool

8.0

2016 | Adventure | Action | Comedy

Waarschuwing: Deadpool is supergrappig.

2016.02.12

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English