Movie reviews of Pim Wijers - Veboli

Movie reviews of Pim Wijers

These are all the movies and series that Pim has reviewed. Read more at: The Cult Corner.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 47

Options

Dark Shadows

6.0

2012 | Fantasy | Comedy

Grote redder van de film is de relatie tussen Johnny Depp en Eva Green. Hun samenspel doet soms vergeten dat de inhoud weinig meeslepend is.

2012.01.30

Safe

7.0

2012 | Action | Suspense | Crime

En Jason Statham doet waar hij goed in is: beuken.

2012.01.28

The Avengers

8.0

2012 | Adventure | Action | Science fiction

Als complete superheldenfilm een kroon op de reeks die eraan vooraf ging.

2012.01.27

Battleship

7.0

2012 | Adventure | Action | Suspense | Science fiction

Ik geef grif toe dat de film überslecht is. Maar heb ik me vermaakt? Affirmative!

2012.01.25

Quiz

7.0

2012 | Drama | Suspense

Onder regie van Dick Maas wordt de meest platte kitsch nog topvermaak. Een goede film is het niet echt, maar Quiz is leuk.

2012.01.21

The Hunger Games

4.0

2012 | Adventure | Fantasy | Science fiction

Een adaptatie van de populaire boekentrilogie, maar is ondanks de belofte van een goed verhaal gewoon... saai.

2012.01.19

Contraband

6.0

2012 | Drama | Action | Suspense | Crime

Voor verrassingen hoef je niet naar Contraband, maar de voorspelbaarheid heeft ook een voordeel: je weet wel waar je aan toe bent.

2012.01.14

War Horse

5.0

2011 | Drama | War

Violenmuziek en dikke tranen, daar gooit Spielberg het op, zodat het publiek dat nuance verwacht niet bediend gaat worden.

2012.01.04

900 Days

6.0

2011 | Documentary

Wat ruw in het uiterlijk en de afwerking, en compleet afhankelijk van de heftige inhoud.

2011.03.24

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

7.0

2011 | Adventure | Action | Crime | Mystery

Downey Jr. is lekker sarcastisch, gevat en hij heeft een goede timing.

2011.03.22

Tinker Tailor Soldier Spy

8.0

2011 | Drama | Suspense | Mystery

Rustig, beheerst en gestileerd.

2011.03.21

Carnage

8.0

2011 | Drama | Comedy

Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet en Christoph Waltz zijn alle vier fantastisch.

2011.03.20

Immortals

5.0

2011 | Fantasy | Drama | Action

Tarsem Singh kiest er voor om ingetogener te werk te gaan dan hij gewend is en probeert weg te blijven van een hapklare brok kitsch.

2011.03.16

Beginners

7.0

2010 | Drama | Comedy | Love

Door visuele grapjes en goed geschreven personages is Beginners een clichéarme romcom die weinig troost biedt, maar wel aandoenlijk is.

2011.03.06

Melancholia

8.0

2011 | Drama | Science fiction

Hoe kan een film tegelijkertijd zo deprimerend maar ook zo geruststellend en vreselijk mooi zijn?

2011.02.21

Super 8

6.0

2011 | Suspense | Science fiction | Mystery

Abrams toont vakmanschap als filmmaker, maar een door Michael Bay murwgeslagen popcornknabbelaar komt niet aan zijn trekken.

2011.02.19

The Beaver

5.0

2011 | Drama

De kracht van The Beaver schuilt juist in de kleine momenten, maar in een film die in de basis zo kleinschalig is zijn Fosters intenties wat hoogdravend.

2011.02.14

Blitz

5.0

2011 | Action | Suspense | Crime

Jason Statham is cool maar zijn rollenkeuze minder. Blitz zal dan ook niet met hoofdletters op diens cv prijken.

2011.02.10

Transformers: Dark of the Moon

2.0

2011 | Adventure | Action | Science fiction

Een goede kijktip is trouwens om het woord ‘waarom' uit je vocabulaire te schrappen, want de regisseur maalt niet om logica.

2011.02.08

My Son, My Son, What Have Ye Done

8.0

2009 | Drama | Suspense | Crime

Werner Herzog maakt wederom een ongrijpbare film. Het is knap hoe hij koorddanst op de lijn tussen drama en komedie.

2011.02.05

22 Mei

7.0

2010 | Fantasy | Drama | Suspense

Met zijn postapocalyptische reis door de geest toont regisseur Koen Mortier zeldzaam vakmanschap.

2011.01.29

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

4.0

2011 | Adventure | Fantasy | Action

De potentie van dit deel wordt nog niet eens benaderd.

2011.01.28

Battle: Los Angeles

8.0

2011 | Action | Science fiction

Wij lachten erom vanuit plezier en niet vanuit ergernis, maar we hebben je gewaarschuwd.

2011.01.21

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English