Movie reviews of Gwen Becoolsodapop - Veboli

Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 361

Options

Chef

8.0

2014 | Comedy

Zorg ervoor dat je Chef niet kijkt op een lege maag!

2015.03.23

The Equalizer

6.0

2014 | Action | Suspense | Crime

Ik las dat ze een sequel willen maken. Ik vond één deel genoeg.

2015.03.20

Horns

8.0

2013 | Fantasy | Drama | Horror | Suspense

Een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen.

2015.03.13

American Sniper

8.0

2014 | Action | War

Al met al is American Sniper een goede film met een geweldige Bradley Cooper.

2015.03.06

Rapture-Palooza

7.0

2013 | Fantasy | Horror | Comedy

Een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

2015.03.02

Teenage Mutant Ninja Turtles

6.0

2014 | Adventure | Fantasy | Action | Comedy | Science fiction

Een redelijk vermakelijke film die het vooral van de nostalgie en van Megan Fox moet hebben.

2015.02.27

The Theory of Everything

7.0

2014 | Drama | Love

The Theory of Everything moet het vooral van de acteerprestaties van Redmayne en Jones hebben.

2015.02.24

Fifty Shades of Grey

5.0

2015 | Drama | Suspense | Love

De film was zo slecht dat het toch vermakelijk was.

2015.02.20

Tusk

6.0

2014 | Horror | Comedy

En heel vreemde film met scènes die voorlopig nog op mijn netvlies staan gebrand helaas.

2015.02.15

Stonehearst Asylum

6.0

2014 | Suspense

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

The Best of Me

4.0

2014 | Drama | Love

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Enemy

8.0

2013 | Suspense | Mystery

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Mystic River

8.0

2003 | Drama | Suspense | Crime | Mystery

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

The Imitation Game

8.0

2014 | Drama | History | Suspense | War

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

All About Evil

6.0

2010 | Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

21 & Over

7.0

2013 | Comedy

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Preservation

6.0

2014 | Horror | Suspense

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

Unbroken

7.0

2014 | Drama | War

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

Event 15

6.0

2013 | Suspense | Mystery

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

The Fault in Our Stars

8.0

2014 | Drama | Love

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

Boyhood

7.0

2014 | Drama

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

You're Not You

7.0

2014 | Drama

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

Annie

6.0

2014 | Drama | Comedy

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van.

2014.12.27

As Above, So Below

6.0

2014 | Horror | Suspense

Een verfrissende horrorfilm in het huidige landschap die uitstekend een beklemmend sfeertje neerzet.

2014.12.24

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English