Movie reviews of Gwen Becoolsodapop - Veboli

Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 362

Options

The Longest Ride

6.0

2015 | Drama | Love

Een middelmatige film die wel leuk was voor op een regenachtige dag en meer ook niet.

2015.09.05

The Wedding Ringer

7.0

2015 | Comedy

Een vermakelijke komedie die vooral Kevin Hart fans zal aanspreken.

2015.08.26

The One I Love

7.0

2014 | Drama | Comedy | Love

Het geeft een realistische blik op relaties, maar weet de potentie van het verhaal niet volledig te benutten.

2015.08.24

Lovesick

5.0

2014 | Comedy | Love

Gelukkig heeft Lovesick wel een leuke cast, waardoor de film nog redelijk vermakelijk is.

2015.08.21

Minions

7.0

2015 | Adventure | Animation | Comedy

De minions komen toch beter tot hun recht als sidekicks van Gru.

2015.08.17

G.B.F.

7.0

2013 | Comedy

Het verhaal is origineel en de uitwerking vermakelijk.

2015.08.15

Mission: Impossible - Rogue Nation

8.0

2015 | Adventure | Action | Suspense

De bad guy vond ik niet zo interessant, maar verder is het op alle vlakken een geslaagde actiefilm.

2015.08.10

Creep

7.0

2014 | Horror | Suspense

De spanning zit er goed in...

2015.08.07

Burying the Ex

6.0

2014 | Horror | Comedy

Al met al is Burying the Ex een vermakelijke film, maar één die je snel vergeet.

2015.08.04

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

4.0

2015 | Comedy

Je moet van het aparte soort humor houden die Wet Hot American Summer biedt, anders valt er weinig te genieten.

2015.08.03

The Pyramid

4.0

2014 | Horror

Eigenlijk is The Pyramid op alle vlakken een slechtere film dan As Above, So Below.

2015.07.31

Faces in the Crowd

5.0

2011 | Drama | Suspense | Crime | Mystery

Faces in the Crowd is leuk om een keer te kijken als het concept je aanspreekt, maar biedt verder weinig bijzonders.

2015.07.27

Wild

8.0

2014 | Drama

In Wild speelt Witherspoon haar beste rol tot nu toe.

2015.07.24

The Lazarus Effect

4.0

2015 | Horror | Suspense

Bekijk de trailer en dan heb je eigenlijk al de gehele film gezien.

2015.07.20

The Boy Next Door

6.0

2015 | Suspense

The Boy Next Door is een vermakelijke film met een prima Jennifer Lopez. Alleen niet zo origineel.

2015.07.16

Authors Anonymous

6.0

2014 | Comedy

Authors Anonymous is leuk om een keer te kijken als je behoefte hebt aan een film die makkelijk wegkijkt.

2015.07.13

Predestination

8.0

2014 | Suspense | Science fiction

Wat ik kan waarderen aan Predestination is de originaliteit en met name Sarah Snook.

2015.07.10

Magic Mike XXL

4.0

2015 | Drama | Music | Comedy

Er is weinig magic of XXL aan deze film helaas. Ondanks vrij lage verwachtingen nog teleurstellend.

2015.07.02

Jessabelle

6.0

2014 | Horror | Suspense

Jessabelle moet het hebben van de acteerprestaties van Snook en Webber en de alternatieve setting...

2015.06.28

The Babadook

7.0

2014 | Drama | Horror | Suspense

Wel van betere kwaliteit dan een hoop andere horrorfilms die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

2015.06.26

Jurassic World

9.0

2015 | Adventure | Action | Suspense | Science fiction

Jurassic World is geen perfecte film, maar ik heb me lang niet zo vermaakt met een blockbuster...

2015.06.22

Foxcatcher

6.0

2014 | Drama | Suspense

Foxcatcher had zoveel potentie. Helaas blijft een kille, afstandelijke film over.

2015.06.16

Wet Hot American Summer

4.0

2001 | Comedy

Summer schijnt een spoof te zijn, maar het is er één die ik niet kan waarderen.

2015.06.12

Pitch Perfect 2

7.0

2015 | Music | Comedy

Anna Kendrick, Brittany Snow en Rebel Wilson spelen opnieuw goede en grappige rollen.

2015.06.09

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English