Movie reviews of Michel van Beek - Veboli

Movie reviews of Michel van Beek

These are all the movies and series that Michel has reviewed. Read more at: Filmdomein.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 246

Options

Kingsman: The Secret Service

8.0

2015 | Adventure | Action | Comedy | Crime

De film gaat aan het einde over zijn top.

2015.07.03

5 Flights Up

5.0

2014 | Drama

Freeman en Keaton hadden duidelijk een betere en vooral minder saaie film verdiend.

2015.07.01

Minions

7.0

2015 | Adventure | Animation | Comedy

Een erg leuke film...

2015.06.30

Lost River

6.0

2015 | Fantasy | Suspense

Bijzonder traag, waardoor de aandacht bij de gemiddelde filmkijker toch wat zal wegvloeien.

2015.06.29

Gouden Bergen

7.0

2015 | Drama | Comedy

Het grootste nadeel is echter het hoge soap gehalte, er overkomt de personages veel teveel in te weinig tijd.

2015.06.26

Prince

7.0

2015 | Drama | Comedy

Een bizar, duister pareltje van eigen bodem.

2015.06.25

Insidious: Chapter 3

6.0

2015 | Drama | Horror | Suspense

Een film met twee gezichten geworden, maar is op alle fronten een stap vooruit na het matige tweede deel.

2015.06.24

Kidnapping Mr. Heineken

1.0

2015 | Drama | Action | Suspense | Crime

Een zeer slappe film die alles fout doet wat er maar fout te doen is.

2015.06.24

Boy 7

6.0

2015 | Action | Suspense | Science fiction

Als je fan bent van The Hunger Games of Divergent zal je deze The Hunger Games in de Polder vast kunnen waarderen.

2015.06.23

Seventh Son

3.0

2014 | Adventure | Fantasy

Een uitermate teleurstellende film die nergens weet te imponeren.

2015.06.19

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

7.0

2015 | Adventure | Animation | Comedy

De absurditeiten vliegen je weer om de oren, zoals we gewend zijn van Spongebob.

2015.06.17

Jurassic World

6.0

2015 | Adventure | Action | Suspense | Science fiction

Heel erg vermakelijk, maar rust vooral op nostalgie. Er gebeuren te veel dingen die te ongeloofwaardig zijn.

2015.06.11

Unfriended

6.0

2015 | Horror | Suspense

Een knap staaltje cinema, dat naast spannend ook nog eens erg actueel is.

2015.06.05

Rendez-Vous

8.0

2015 | Suspense | Love

Een knappe Nederlandse thriller die hier en daar wat sterker uitgewerkt had mogen worden.

2015.06.05

Admiral

7.0

2015 | Adventure | Drama | History

Een spectaculaire historische avonturenfilm, die niet helemaal accuraat is betreft de werkelijkheid.

2015.06.04

Spy

7.0

2015 | Action | Comedy | Crime

Een hilarische komedie met een reeks geweldige karakters...

2015.06.03

Goedenavond dames en heren

7.0

2015 | Drama

Een erg sfeervolle en nostalgische serie die je mee terug neemt naar de jaren 60.

2015.06.02

't Schaep Ahoy

7.0

2015 | Comedy

’T Schaep Ahoy is wel het minst leuke seizoen van de serie.

2015.05.28

Good Kill

7.0

2015 | Drama | Action | Suspense

Laat goed de waanzin van oorlog zien die gevoerd wordt met onbemande vliegtuigen.

2015.05.28

San Andreas

7.0

2015 | Drama | Action | Suspense

Een film die zo vol actie zit, dat je al snel vergeet naar wat voor absurditeiten je zit te kijken.

2015.05.28

Unbroken

6.0

2014 | Drama | War

Een film waar de makers meer uit hadden kunnen halen.

2015.05.26

Tomorrowland

8.0

2015 | Adventure | Science fiction | Mystery

Een heerlijke avonturenfilm die je direct in de wereld van Disney weet te zuigen.

2015.05.22

Poltergeist

4.0

2015 | Horror | Suspense

Een smaakloos geheel dat nergens eng wordt.

2015.05.21

The Surprise

5.0

2015 | Comedy | Love

Soms te voorspelbaar en cliché, maar weet toch in zijn volle lengte te amuseren.

2015.05.21

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English