Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 173 / 173

Options

Poster for Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

9.0

2017 | Drama | Comedy | Crime

Een juweel van een film waar ik enorm van genoten heb...

2018.01.10

Poster for Hampstead

Hampstead

5.0

2017 | Comedy | Love

Een doorsnee, gemoedelijke romantische komedie...

2018.01.10

Poster for Paddington 2

Paddington 2

7.0

2017 | Adventure | Comedy

De amusementswaarde is schrikbarend hoog.

2018.01.04

Poster for Acts of Vengeance

Acts of Vengeance

4.0

2017 | Drama | Action

Je moet toch originelere scripts uitkiezen om nog eens indruk op mij te maken!

2018.01.02

Poster for The Glass Castle

The Glass Castle

8.0

2017 | Drama

Woody Harrelson speelt zijn voorname rol op een werkelijk schitterende manier.

2018.01.02

Poster for Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets

6.0

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Lijkt wel een samenraapsel van fragmenten uit andere groots opgezette SF-epossen.

2017.12.31

Poster for Hangman

Hangman

5.0

2017 | Suspense | Crime | Mystery

Zonder Al Pacino, Karl Urban en Brittany Snow zou deze film niet meer zijn dan een doorsnee zaterdagavondfilm...

2017.12.14

Poster for Wish Upon

Wish Upon

5.0

2017 | Fantasy | Horror | Suspense

Ben je nog een newbie op gebied van horror, dan kan ik deze alleen maar aanraden.

2017.12.09

Poster for Man Down

Man Down

7.0

2016 | Drama | Suspense

Ook de degelijke acteerprestaties van Shia LaBeouf, Jai Courtney, Charlie Shotwell en Kate Mara kon ik wel appreciëren.

2017.12.09

Poster for Skybound

Skybound

3.0

2017 | Action | Suspense

Een negeerbare film die geen blijvende indruk nalaat.

2017.12.04

Poster for A Family Man

A Family Man

5.0

2017 | Drama

Ofwel is het totaal ongeloofwaardig. Ofwel is het te voorspelbaar.

2017.11.30

Poster for Gremlin

Gremlin

0.0

2017 | Horror

Het gebrekkige acteren, de stupiditeiten, de soms toch wel slechte SE’s en de beperkte verhaallijn.

2017.11.10

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

6.0

2017 | Action | Suspense | Mystery

Ondanks het schitterend acteren, de keiharde actie, de sfeervolle beelden en een soundtrack, vond ik het qua verhaallijn redelijk onsamenhangend en overbodig ingewikkeld.

2017.11.10

Poster for Cold Moon

Cold Moon

4.0

2016 | Drama | Horror | Suspense | Crime | Mystery

Niet echt slecht, maar echt overtuigend was het nu ook weer niet.

2017.11.07

Poster for Message from the King

Message from the King

7.0

2017 | Suspense

In mijn ogen weeral zo’n ongeslepen diamant die onontdekt weg sluimert op Netflix.

2017.11.02

Poster for Black Butterfly

Black Butterfly

4.0

2017 | Suspense

Geen Oscar-waardige prestaties, maar wel overtuigend genoeg.

2017.10.30

Poster for Second Nature

Second Nature

5.0

2016 | Comedy

Misschien is de film niet echt humoristisch, maar de interactie tussen Collette Wolfe en Sam Huntington kwam natuurlijk en amusant over.

2017.10.18

Poster for The Book of Henry

The Book of Henry

7.0

2017 | Drama | Suspense | Crime

Het zijn dit soort films waar ik na afloop zeg: “Dat was nu eens een mooie film”.

2017.10.09

Poster for Once Upon a Time in Venice

Once Upon a Time in Venice

5.0

2017 | Action | Comedy | Suspense

Deze licht-komische actieprent is toch een klein beetje een verademing.

2017.09.29

Poster for Before I Fall

Before I Fall

6.5

2017 | Drama | Suspense | Mystery

Het is misschien een beetje overdreven moralistisch wijsvingergezwaai, maar uiteindelijk is het ook een waarheid als een koe.

2017.09.29

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

3.0

2017 | Horror | Suspense | Science fiction

Het lijkt wel alsof alleen het commerciële dan nog telt.

2017.09.29

Poster for Bushwick

Bushwick

4.0

2017 | Action | Suspense

Het is niets speciaals maar het is geen overlevingsoefening als je de gehele film uitkijkt.

2017.09.28

Poster for Realive

Realive

7.0

2016 | Science fiction

Een boeiende en tegelijkertijd emotionele film.

2017.09.18

Poster for Beacon Point

Beacon Point

5.0

2016 | Suspense

Er is toch een enigszins spannende sfeer en er zijn schitterende beeldfragmenten te bewonderen...

2017.09.15

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit