Movie reviews of Dax Vercauteren - Veboli

Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 382

Options

A Single Man

8.0

2009 | Drama | Love

De cinematografie van deze film is uniek door de gemoedstoestand van de hoofdacteur met kleurtinten aan te duiden.

2010.03.30

Wolf

6.0

2010 | Drama | Action | Crime

Het verhaal kan je niet bepaald verrassend noemen, maar de opbouw van de film zorgt er wel voor dat Wolf entertainend blijft.

2010.03.26

Case 39

6.0

2009 | Horror | Suspense | Mystery

Het plot en verhaal blijven weliswaar vrij cliché tot het genre, maar de spanning zorgt ervoor dat deze niet echt saai wordt.

2010.03.22

Nine

8.0

2009 | Drama | Music | Love

Een spraakmakende musical die het cliché van het genre probeert te doorbreken.

2010.03.16

Alice in Wonderland

6.0

2010 | Adventure | Fantasy

Mia Wasikowska speelt een leuke Alice met het nodige zelfvertrouwen.

2010.03.15

I Love You Phillip Morris

6.0

2009 | Drama | Comedy | Love

Samen met het verhaal en de karaktertekening van het hoofdpersonage kan MoviePulp deze film als noemenswaardig melden.

2010.03.10

The Imaginarium of Doctor Parnassus

6.0

2009 | Adventure | Fantasy | Mystery

Door omstandigheden een moeilijke film geworden maar bruist vol met originaliteit.

2010.02.26

A Serious Man

4.0

2009 | Drama | Comedy

Is deze film de moeite waard? Naar mijn persoonlijke mening niet, want aan het einde had ik een soort what the fuck? moment.

2010.02.16

The Wolfman

6.0

2010 | Drama | Horror | Suspense

Een doorsnee weerwolvenfilm.

2010.02.11

The Lovely Bones

6.0

2009 | Fantasy | Drama

Een unieke film met een mix van fantasie en ernst waar je zeker van kan genieten.

2010.02.06

The Road

4.0

2009 | Adventure | Drama

De enige troef dat deze film nog heeft, is de heerlijk donkere, stoffige en nihilistische enscenering/cinematografie.

2010.02.06

Sherlock Holmes

10

2009 | Adventure | Action | Crime | Mystery

De actiescènes zijn verbluffend...

2010.01.20

The Men Who Stare at Goats

6.0

2009 | Comedy | War

Geen komedie waarmee je zal doodvallen van het lachen, maar het is eerder een parodie op de superhero hype in Hollywood voor de intellectuelen onder ons.

2010.01.20

Brothers

8.0

2009 | Drama | Suspense | War

De acteerprestaties van de topcast Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal en Natalie Portman zijn hyperrealistisch...

2010.01.11

Jennifer's Body

4.0

2009 | Horror | Comedy

Een zwakke fearfactor, magere gore elementen, een stom verhaal...

2009.11.18

This Is It

10

2009 | Music | Documentary

Een klassieker van formaat !!

2009.11.02

The Ugly Truth

8.0

2009 | Comedy | Love

Ga deze film zo snel mogelijk zien als je nood hebt aan een zware dosis vrouwen-mannen humor.

2009.10.18

Easy Virtue

6.0

2008 | Comedy | Love

Bezit een heerlijke portie sarcastische Britse humor die je laat terugdenken aan de serie Blackadder.

2009.09.28

Crossing Over

8.0

2009 | Drama | Crime

Een diepgaande film die niet te langdradig wordt...

2009.09.27

Gamer

8.0

2009 | Action | Suspense | Science fiction

Ik vind dit heerlijk om naar te kijken!

2009.09.10

A Perfect Getaway

6.0

2009 | Adventure | Suspense | Mystery

Heeft een doordacht verhaallijn & plot, de landschappen in de film zijn adembenemend, maar de acteerprestaties laten wel een beetje te wensen over.

2009.09.08

Drag Me to Hell

2.0

2009 | Horror | Suspense

Kan je zonder meer één van de mislukkingen in dit genre noemen.

2009.07.31

The Proposal

6.0

2009 | Drama | Comedy | Love

Het script is eerder gericht op de absurde romantiek tussen beide personages dan de stomme lachwekkende stoten.

2009.06.26

The Hangover

8.0

2009 | Comedy

Een eerste degelijk Amerikaanse komedie in jaren met een combinatie van groffe humor, doordeweekse fratsen en originaliteit.

2009.06.21

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English