Movie reviews of George Vermij - Veboli

Movie reviews of George Vermij

These are all the movies and series that George has reviewed. Read more at: InDeBioscoop and Schokkend Nieuws.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 62

Options

Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon

5.0

2013 | Adventure | Fantasy | Action | Crime

Een voorspelbaar spektakel dat op momenten vermakelijk is in zijn overdrevenheid...

2014.08.27

Boyhood

10

2014 | Drama

Een imposante aanvulling op het unieke oeuvre van Richard Linklater.

2014.07.29

House Swap

4.0

2010 | Horror | Suspense

Het lukt Ezra niet om je de stuipen op het lijf te jagen.

2014.06.23

Enemy

7.0

2013 | Suspense | Mystery

Villeneuve bouwt de sfeer perfect op, maar weet die helaas niet bevredigend te bekronen.

2014.05.27

Starred Up

8.0

2013 | Drama

Een intens gevangenisdrama dat je gelijk al in de openingsscènes naar de strot vliegt en niet loslaat.

2014.05.20

Man of Tai Chi

4.0

2013 | Drama | Action

Grootste gemiste kans is de verspilling van het talent van Iko Uwais...

2014.05.12

Art of Darkness

3.0

2012 | Horror

Gewoon saai en een verspilling van je tijd.

2014.04.24

Oculus

8.0

2013 | Horror

Een serieuze en zelfverzekerdere aanvulling op het genre.

2014.04.16

Happily Ever After

8.0

2014

Božic weet dat te vermengen met komische elementen die relativeren, terwijl de stijl wisselt tussen poëtisch en documentair.

2014.04.01

Gut

5.0

2012 | Drama | Horror | Suspense

Serieuze body horror, met wat pretentieuze kantjes die beter uitgewerkt hadden moeten worden, maar eigenzinnig genoeg om op te vallen.

2014.03.29

We Are the Best!

6.0

2013 | Drama | Music

Grappig en herkenbaar, maar wordt nergens te serieus.

2014.03.02

Her

8.0

2013 | Drama | Science fiction | Love

De film houdt ons een bescheiden spiegel voor en laat zien hoe virtuele relaties invloed hebben op hoe wij met echte mensen omgaan.

2014.02.25

Nebraska

8.0

2013 | Adventure | Drama

In een schijnbaar doelloze tocht door het failliete Amerikaanse achterland schetst Payne een mooi beeld van een disfunctionele familieband.

2014.02.23

The Selfish Giant

8.0

2013 | Drama

Je begeeft je als kijker in het grauwe Britse noorden waar de hardheid van de industriële revolutie nog niet verdwenen is.

2014.01.24

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English