Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1427

Options

10 Cloverfield Lane

9.0

2016 | Drama | Suspense | Science fiction

Een uiterst spannende film, van begin tot einde.

2016.06.03

Triple 9

6.0

2016 | Action | Suspense

Het een slechte film noemen zou net te ver gaan, maar er had, zeker gezien de cast, zoveel meer in kunnen zitten.

2016.06.01

Warcraft

5.0

2016 | Adventure | Fantasy | Action

Een zwakke Lord of The Rings clone die actie en af en toe wat humor biedt, maar een emotionele kern mist.

2016.06.01

Paradox

2.0

2016 | Action | Science fiction

De dialogen zijn kunstmatig...

2016.05.30

Moonwalkers

5.0

2015 | Comedy

Helaas blijkt het uitgangspunt van deze film net niet sterk genoeg om tot een bevredigend resultaat te komen.

2016.05.24

Midnight Special

9.0

2016 | Adventure | Drama | Science fiction

De relaties tussen de personages zijn sterk uitgewerkt.

2016.05.23

Our Little Sister

7.0

2015 | Drama | Comedy

Een film die je opzet om je voor twee uur onder te dompelen in de wereld van deze vier zussen.

2016.05.18

Time Lapse

6.0

2014 | Suspense | Science fiction

Voor fans van dit genre een enigszins vermakelijk tussendoortje.

2016.05.17

Up for Love

5.0

2016 | Comedy | Love

Weet het materiaal niet naar een hoger nivo te tillen...

2016.05.12

Racing Extinction

8.0

2015 | Adventure | Documentary

Drukt je met je neus op de feiten die je liever niet hoort...

2016.05.11

Finding Nemo

9.0

2003 | Animation

Het klopt aan alle kanten en er zit geen enkele overbodige scène in de film.

2016.05.10

Fashion Chicks

7.0

2015 | Comedy

Door z’n vlotte tempo en leuke personages kijkt het toch lekker wegt.

2016.05.09

Captain America: Civil War

7.0

2016 | Adventure | Action | Science fiction

Dit is de manier waarop je superhelden tegen elkaar moet laten vechten.

2016.05.06

Bon Bini Holland

7.0

2015 | Comedy

Een erg leuke komedie...

2016.05.05

Mia Madre

7.0

2015 | Drama

Een interessante visie op de manier waarop iemand omgaat met het verlies van controle op haar leven.

2016.05.05

The Time Traveler's Wife

7.0

2009 | Fantasy | Drama | Love

Ik heb me er prima mee vermaakt...

2016.05.03

Son of Saul

9.0

2015 | Drama | Suspense | War

Een film die in je hoof rond blijft spoken...

2016.04.29

The Night Before

8.0

2015 | Comedy

Een kerstfilm gecombineerd met een wietfilm en dat levert een leuke, vermakelijke film op...

2016.04.28

Les Cowboys

6.0

2015 | Drama

Geen slechte film, maar uiteindelijk had ik toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

2016.04.26

Hope

4.0

2016 | Drama

Ontbreekt regelmatig aan overtuigingskracht...

2016.04.23

Tomorrow

8.0

2015 | Documentary

Een inspirerende documentaire die je motiveert om mee te denken en laat zien dat het misschien niet te laat is.

2016.04.21

Son of a Gun

8.0

2014 | Drama | Action | Suspense | Crime

Een heerlijke, Australische misdaadfilm geworden die me zeer positief wist te verrassen.

2016.04.20

Ares

4.0

2016 | Drama | Suspense | Science fiction

De gevechten zijn kort en zo verknipt dat ze alles behalve spannend zijn om te bekijken.

2016.04.20

Already Tomorrow in Hong Kong

9.0

2015 | Comedy | Love

Het einde was precies waar ik op hoopte.

2016.04.15

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit