Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1396

Options

Whitney: Can I Be Me

6.0

2017 | Music | Documentary

Een documentaire die fans zeker willen zien, maar niet het nivo van andere soortgelijke films haalt.

2017.09.08

Atomic Blonde

9.0

2017 | Action | Suspense | Mystery

Charlize Theron is overtuigend als geheim agent, maar ook James McAvoy geniet duidelijk van z’n rol.

2017.09.06

Lucid Dream

6.0

2017 | Suspense | Science fiction

Geen film die een ramp is om te kijken, maar er had zoveel meer met het idee gedaan kunnen worden.

2017.09.05

Alive and Kicking

7.0

2017 | Music | History | Documentary

Een documentaire die je een heerlijk gevoel geeft...

2017.09.01

Bad Rap

7.0

2016 | Music | Documentary

Een boeiende film met toffe momenten...

2017.08.30

All Eyez on Me

5.0

2017 | Drama | Music

Tupac Shakur was een complex persoon en die complexiteit had ik graag terug gezien maar is hier iets te veel versimpeld.

2017.08.29

Logan Lucky

7.0

2017 | Action | Comedy | Crime

Een titel die heerlijk is om te kijken en geen moment verveeld en veel humor bevat.

2017.08.24

Shot Caller

8.0

2017 | Drama | Suspense | Crime

Een sterke titel die goed in elkaar zit en gewelddadige momenten niet schuwt.

2017.08.24

Going in Style

8.0

2017 | Drama | Comedy | Crime

Een heerlijk tussendoortje die voor wat het is zeker tot de betere films behoort.

2017.08.22

Unconfessional

6.0

2016 | Drama | Suspense

Het is helaas geen film die de gehele speelduur lekker wegkijkt...

2017.08.18

Their Finest

7.0

2017 | Drama | Comedy | Love | War

Een titel die genoeg te bieden heeft op zowel het vlak van drama als humor.

2017.08.17

The Incredible Jessica James

7.0

2017 | Comedy | Love

Een film die je niet hoeft te zien, maar zeker wel een bepaald publiek aan zal spreken.

2017.08.15

Naked

6.0

2017 | Comedy

Is dit originele komedie? Verre van dat, maar is hij vermakelijk? Redelijk.

2017.08.13

A Mighty Wind

6.0

2003 | Music | Comedy

Als je fan bent van Guest’s werk dan valt er genoeg van te genieten...

2017.08.11

Can't Stop, Won't Stop: A Bad Boy Story

4.0

2017 | Documentary

Inhoudelijk net zo informatief als een reclamefilmpje.

2017.08.10

Do the Right Thing

8.0

1989 | Drama

Nog steeds relevant...

2017.08.09

100 Streets

7.0

2016 | Drama

Door het fantastische acteerwerk zijn de karakters echte mensen die worstelen met echte problemen.

2017.08.08

The Cabinet of Dr. Caligari

6.0

1920 | Drama | Horror | Suspense | Crime

Persoonlijk miste ik spanning en werd ik simpelweg niet de film ingetrokken.

2017.08.04

The Circle

3.0

2017 | Drama | Suspense | Science fiction

Ergens zit er een boeiende film verstopt, maar de realiteit is dat die in het eindresultaat niet te vinden is.

2017.08.03

Thelma & Louise

8.0

1991 | Adventure | Drama | Suspense | Crime

Er is altijd wel spanning, humor of drama te vinden.

2017.08.01

Fences

8.0

2016 | Drama

N klein, maar goed uitgewerkt familie drama dat op overtuigende wijze een ander tijdperk weet neer te zetten.

2017.07.28

Firebase

8.0

2017 | Action | Science fiction | War

Weet op overtuigende wijze allerlei gruwelijke “body horror” te laten zien.

2017.07.27

T2 Trainspotting

6.0

2017 | Drama | Crime

Het sentiment dat het misschien beter was geweest om niet terug te keren naar deze bron overheerst.

2017.07.26

Power Rangers

7.0

2017 | Adventure | Action | Science fiction

Want ook al is dit zeker geen film die je moet hebben gezien…toch heb ik mezelf even verloren in de wereld die hier wordt neergezet.

2017.07.25

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English