Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1392

Options

Mike Tyson: Undisputed Truth

8.0

2013 | Comedy

Z’n anecdotes zijn boeiend, helemaal als je zijn verleden al een beetje kent.

2014.01.09

Frances Ha

6.0

2013 | Drama | Comedy

Ik had moeite om op te gaan in het verhaal...

2014.01.07

My Best Fiend

8.0

1999 | Documentary

Het een boeiende Herzog documentaire over iemand die hij als vriend beschouwde.

2014.01.06

100 Yen: The Japanese Arcade Experience

6.0

2012 | Documentary

100 Yen weet niet de ervaring volledig en overtuigend vast te leggen.

2014.01.03

Getaway

2.0

2013 | Action | Crime

Het verhaal zelf zit vol met momenten die niet passen of onlogisch zijn.

2014.01.02

Profile Of A Killer

6.0

2012 | Suspense

Interessant om te kijken...

2013.12.29

Tango & Cash

7.0

1989 | Adventure | Action | Comedy

Zit vol actie en weet de aandacht te houden.

2013.12.23

Pablo

4.0

2013 | Documentary

Helaas mist de documentaire focus...

2013.12.20

Last Vegas

4.0

2013 | Comedy

Heeft simpelweg te weinig (leuke) grappen en is zo voorspelbaar...

2013.12.19

Escape Plan

5.0

2013 | Action | Suspense

Een vermakelijke film waarvan je prima op een vrijdagavond kan genieten, maar niet een film die je moet hebben gezien.

2013.12.18

Life Tracker

4.0

2013 | Science fiction

Een film die je een kans kan geven, maar ik denk dat het niet een film is die iedereen zal kunnen bekoren.

2013.12.18

Prince Avalanche

3.0

2013 | Drama | Comedy

Beide acteurs acteren goed, maar als geheel vond ik de film erg leeg aanvoelen.

2013.12.17

The Internship

7.0

2013 | Comedy

De combinatie van Vaughn en Wilson werkte voor mij.

2013.12.17

The Jeffrey Dahmer Files

5.0

2013 | Documentary

Ik voelde daarom of veel informatie miste.

2013.12.15

After Earth

6.0

2013 | Adventure | Action | Science fiction

Het verhaal zelf wist me initieel erg te boeien, maar tijdens het laatste gedeelte begon alles langzaam uit elkaar te vallen.

2013.12.12

1

6.0

2013 | Documentary

Ik had echter graag meer tijd doorgebracht met de coureurs...

2013.12.10

Child's Play

7.0

1988 | Horror | Suspense

Chucky is een fantastisch karakter, de slechte versie van wat de Toy Story karakters zouden zijn.

2013.12.09

Lilyhammer

7.0

2012 | Drama | Comedy | Crime

De cast is fantastisch en verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de komedie.

2013.12.06

Crazy Sexy Cool: The TLC Story

8.0

2013 | Drama

De film weet op voortreffelijke wijze interviews en video’s na te spelen en de meeste nummers van de groep passeren de revue.

2013.12.05

White House Down

7.0

2013 | Drama | Action | Suspense

Met een bizar verhaal en een hoop leuke momenten kan ik dat de film wel vergeven...

2013.12.03

Gravity

10

2013 | Drama | Suspense | Science fiction

Dankzij George Clooney en Sandra Bullock heeft de film ook een hart en door hun acteerwerk geef je om ze.

2013.12.02

R.I.P.D.

6.0

2013 | Fantasy | Action | Comedy | Crime

Het verhaal is dus niet erg origineel, maar kon ik toch nog wel van de film genieten.

2013.12.02

The East

8.0

2013 | Drama | Suspense

Straalt een constant gevoel van dreiging en gevaar uit...

2013.11.29

This Is the End

9.0

2013 | Action | Comedy

Echt een plezier om naar te kijken.

2013.11.28

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English