Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1392

Options

Trance

7.0

2013 | Drama | Suspense | Crime | Mystery

Het verhaal heeft een aantal onverwachte wendingen, maar tegen het einde van de film begon het verhaal minder logisch te worden.

2013.10.03

Mortal Kombat

7.0

1995 | Fantasy | Action

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen.

2013.09.26

The House I Live In

8.0

2012 | Documentary

Meer feitelijk en serieus.

2013.09.25

How to Make Money Selling Drugs

8.0

2012 | Documentary

Weet de problematiek duidelijk te maken terwijl het ook erg vermakelijk is om naar te kijken.

2013.09.25

Empire State

5.0

2013 | Drama | Action

Een doorsnee film die te weinig diepgang heeft en daardoor niet het nivo van andere misdaadfilms haalt.

2013.09.24

Somm

9.0

2013 | Documentary

Wist me erg te boeien...

2013.09.19

Behind the Candelabra

8.0

2013 | Drama | Love

De sets zien er prachtig uit, net zoals de outfits. Daarmee weet de film de essentie van Liberace als ster te laten zien.

2013.09.18

3 Idiots

8.0

2009 | Drama | Comedy | Love

De hoofdpersonen zijn erg vermakelijk en komen regelmatig in grappige situaties terecht.

2013.09.16

This Is Not a Film

7.0

2011 | Documentary

Als kijker leer je Panahi en z’n buren enigszins kennen.

2013.09.12

Burn

7.0

2012 | Documentary

De stad is misschien niet meer wat het was, maar deze mensen vechten nog steeds voor het potentieel dat de stad nog heeft en dat is inspirerend.

2013.09.09

2 Guns

2.0

2013 | Action | Comedy | Crime

Veel saaier dan verwacht.

2013.09.09

Red Planet

5.0

2000 | Action | Suspense | Science fiction

Ik had nergens het gevoel van spanning...

2013.09.02

Lost in Translation

10

2003 | Drama

De vriendschap voelt echt aan...

2013.08.16

The Iceman

6.0

2012 | Drama | Suspense | Crime

Het verhaal zelf was enigszins teleurstellend.

2013.08.07

Jack the Giant Slayer

5.0

2013 | Fantasy | Action

Het verhaal is erg voorspelbaar en de karakters wekken maar weinig sympathie op.

2013.08.06

102 Minutes That Changed America

9.0

2008 | Documentary

Het laat je die dag herleven, een dag die de wereld veranderde.

2013.08.05

Monsters University

8.0

2013 | Animation

De film heeft echter niet dezelfde emotionele lading als het eerste deel...

2013.08.01

Man of Steel

7.0

2013 | Adventure | Fantasy | Action | Science fiction

Een vermakelijke film, maar mist de emotionele lading om echt memorabel te zijn.

2013.07.31

The Bling Ring

7.0

2013 | Drama | Crime

Ergens is het geheel ook enigszins hypnotiserend.

2013.07.30

Fast & Furious 6

10

2013 | Action | Suspense | Crime

Deze film biedt constante actie en na de film voelde ik de adrenaline nog steeds door m’n lichaam pompen.

2013.07.29

Harsh Times

7.0

2005 | Drama | Action | Suspense | Crime

Een “buddy cop” film, alleen zijn de hoofdpersonen geen agenten.

2013.07.25

The Station Agent

8.0

2003 | Drama | Comedy

Een mix van drama en lichte komedie waar ik erg van heb kunnen genieten.

2013.07.24

Before Midnight

10

2013 | Drama | Love

Hun karakters en hun gesprekken zijn weer erg realistisch met regelmatig grappige momenten.

2013.07.23

Before Sunset

10

2004 | Drama | Love

Je wil meer tijd met deze karakters doorbrengen en naar hun gesprekken luisteren.

2013.07.22

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English