Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1422

Options

What Maisie Knew

9.0

2013 | Drama

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken.

2013.10.24

Only God Forgives

9.0

2013 | Drama | Suspense | Crime

Een erg gewelddadige en rauwe film...

2013.10.23

Nostalgia for the Light

9.0

2010 | Drama | Documentary

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili.

2013.10.17

Sharknado

1.0

2013 | Horror

Het past niet eens in de categorie van “films die zo slecht zijn, dat ze goed zijn”.

2013.10.16

The King of Comedy

9.0

1982 | Drama | Comedy

Robert de Niro's rol in deze film is naar mijn mening wel één van z’n beste.

2013.10.10

Oslo, August 31st

8.0

2011 | Drama

Anders Danielsen Lie zet het karakter neer als iemand die je als kijker graag zou willen helpen...

2013.10.09

Europa Report

8.0

2013 | Suspense | Science fiction

één van de meest originele sci-fi films die ik in tijden gezien heb.

2013.10.07

Trance

7.0

2013 | Drama | Suspense | Crime | Mystery

Het verhaal heeft een aantal onverwachte wendingen, maar tegen het einde van de film begon het verhaal minder logisch te worden.

2013.10.03

Mortal Kombat

7.0

1995 | Fantasy | Action

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen.

2013.09.26

The House I Live In

8.0

2012 | Documentary

Meer feitelijk en serieus.

2013.09.25

How to Make Money Selling Drugs

8.0

2012 | Documentary

Weet de problematiek duidelijk te maken terwijl het ook erg vermakelijk is om naar te kijken.

2013.09.25

Empire State

5.0

2013 | Drama | Action

Een doorsnee film die te weinig diepgang heeft en daardoor niet het nivo van andere misdaadfilms haalt.

2013.09.24

Somm

9.0

2013 | Documentary

Wist me erg te boeien...

2013.09.19

Behind the Candelabra

8.0

2013 | Drama | Love

De sets zien er prachtig uit, net zoals de outfits. Daarmee weet de film de essentie van Liberace als ster te laten zien.

2013.09.18

3 Idiots

8.0

2009 | Drama | Comedy | Love

De hoofdpersonen zijn erg vermakelijk en komen regelmatig in grappige situaties terecht.

2013.09.16

This Is Not a Film

7.0

2011 | Documentary

Als kijker leer je Panahi en z’n buren enigszins kennen.

2013.09.12

Burn

7.0

2012 | Documentary

De stad is misschien niet meer wat het was, maar deze mensen vechten nog steeds voor het potentieel dat de stad nog heeft en dat is inspirerend.

2013.09.09

2 Guns

2.0

2013 | Action | Comedy | Crime

Veel saaier dan verwacht.

2013.09.09

Red Planet

5.0

2000 | Action | Suspense | Science fiction

Ik had nergens het gevoel van spanning...

2013.09.02

Lost in Translation

10

2003 | Drama

De vriendschap voelt echt aan...

2013.08.16

The Iceman

6.0

2012 | Drama | Suspense | Crime

Het verhaal zelf was enigszins teleurstellend.

2013.08.07

Jack the Giant Slayer

5.0

2013 | Adventure | Fantasy | Action

Het verhaal is erg voorspelbaar en de karakters wekken maar weinig sympathie op.

2013.08.06

102 Minutes That Changed America

9.0

2008 | Documentary

Het laat je die dag herleven, een dag die de wereld veranderde.

2013.08.05

Monsters University

8.0

2013 | Animation

De film heeft echter niet dezelfde emotionele lading als het eerste deel...

2013.08.01

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit