Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1438 / 1438

Options

Poster for Lo imposible

Lo imposible

10

2012 | Drama | Suspense

De cast is geweldig en de film is een emotionele achtbaan.

2013.03.05

Poster for West of Memphis

West of Memphis

8.0

2012 | Documentary

Het voegt toch nieuwe zaken aan die ik zelf nog niet eerder gehoord had en is daarom het kijken waard.

2013.02.28

Poster for Monsieur Lazhar

Monsieur Lazhar

7.0

2011 | Drama | Comedy

Dankzij het fantastische acteerwerk van de kinderen is het een zeer overtuigende film.

2013.02.27

Poster for Alex Cross

Alex Cross

5.0

2012 | Action | Suspense | Crime | Mystery

Het feit dat het script ook niet erg sterk is helpt natuurlijk ook niet...

2013.02.21

Poster for Move On

Move On

2.0

2012 | Drama | Action | Suspense

Ik had constant het gevoel dat ik details miste.

2013.02.20

Poster for The Island President

The Island President

7.0

2012 | Documentary

Een boeiende kijk in de keuken...

2013.02.19

By Choice or Chance

7.0

Documentary

Het verhaal dat verteld wordt is misschien niet zo schokkend als je in de westerse wereld leeft, maar...

2013.02.14

Poster for Guns, Girls and Gambling

Guns, Girls and Gambling

1.0

2011 | Suspense | Crime

De film heeft 3 vrouwen, veel pistolen, bijna geen gokken en helemaal niets om van te genieten.

2013.02.13

Poster for Pitch Perfect

Pitch Perfect

9.0

2012 | Music | Comedy | Love

De komedie is grappig en de a capella versies van veel bekende nummers is fantastisch gedaan.

2013.02.12

Poster for Tricked

Tricked

8.0

2012 | Drama

De cast overtuigt en de nuance die regelmatig nodig is wordt goed via de ogen uitgebeeld.

2013.02.08

Poster for Upside Down

Upside Down

8.0

2012 | Fantasy | Drama | Science fiction | Love

De manier waarop de film met zwaartekracht speelt is een visueel genot.

2013.02.06

Poster for End of Watch

End of Watch

9.0

2012 | Drama | Suspense | Crime

Voelt realistisch, donker en zeer overtuigend aan.

2013.02.04

Poster for The Imposter

The Imposter

8.0

2012 | Drama | Documentary

De film zet je aan het denken over de psyche...

2013.01.29

Poster for Cloud Atlas

Cloud Atlas

5.0

2012 | Drama | Science fiction

Ik had het gevoel dat er niets was waar ik me aan vast kon klampen.

2013.01.23

Poster for Premium Rush

Premium Rush

7.0

2012 | Action | Suspense | Crime

Door de optredens van Levitt en Shannon bleef ik kijken.

2013.01.21

Poster for Savages

Savages

7.0

2012 | Drama | Suspense | Crime

Benicio Del Toros optreden in deze film is er eentje die je niet snel zal vergeten.

2013.01.17

Poster for Universal Soldier: Day of Reckoning

Universal Soldier: Day of Reckoning

2.0

2012 | Horror | Action | Suspense | Science fiction | Mystery

Het verhaal is ook moeilijk te volgen en ik bleef hopen dat het beter werd. Helaas was dat niet het geval.

2013.01.15

Poster for Hyde Park on Hudson

Hyde Park on Hudson

4.0

2012 | Drama | Comedy | History

Biedt helaas niet het boeiende verhaal dat je zou verwachten.

2013.01.10

Poster for Ruby Sparks

Ruby Sparks

9.0

2012 | Fantasy | Drama | Comedy | Love

Een erg originele film die niet voorspelbaar is.

2013.01.09

Poster for Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

8.0

2012 | Drama | History | Suspense

Jessica Chastain vertolkt haar rol voortreffelijk...

2013.01.08

Poster for The Sessions

The Sessions

7.0

2012 | Drama | Comedy | Love

De acteerprestaties zijn stuk voor stuk goed.

2013.01.07

Poster for Arbitrage

Arbitrage

8.0

2012 | Drama | Suspense

Het type thriller waar ik erg van kan genieten.

2013.01.05

Poster for Gandhi

Gandhi

10

1982 | Drama | History

Een klassieke film die elke filmfan gezien zou moeten hebben.

2012.12.19

Poster for Argo

Argo

10

2012 | Drama | Suspense

Een film die je bijna van begin tot einde je adem in laat houden en veel spanning en een sfeer neerzet die je pakt tot het einde.

2012.12.17

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit