Movie reviews of Nostra De Filmkijker - Veboli

Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1396

Options

My Dinner with André

8.0

1981 | Drama | Comedy

Sommigen zullen het saai of langdradig vinden, maar waar deze twee mannen over praten is boeiend en fascinerend...

2017.07.24

Tour de Pharmacy

8.0

2017 | Comedy

Een mockumentary die heerlijk is om te kijken.

2017.07.23

McLaren

6.0

2017 | Documentary

Een ongebalanceerde documentaire die niet slecht is, maar niet zo boeiend om te kijken als de beste in dit genre, Senna.

2017.07.21

Dunkirk

9.0

2017 | Drama | Action | History | Suspense | War

Nolan slaagt er in om de schaal van deze operatie overtuigend tot leven te brengen.

2017.07.20

2:22

4.0

2017 | Drama | Suspense

Visueel is er weinig op deze titel aan te merken, maar helaas is het eindresultaat teleurstellend, net zoals de poster.

2017.07.20

Resident Evil: The Final Chapter

5.0

2016 | Horror | Action | Science fiction

Een film die geen pretenties heeft en simpel entertainment wil bieden en dat met volle overtuiging doet.

2017.07.19

A Kind of Murder

6.0

2016 | Drama | Suspense

Toch geen tijdsverspilling...

2017.07.18

The Defiant Ones

8.0

2017 | Documentary

Voor muziekfans een interessant en vermakelijk kijkje achter de schermen.

2017.07.17

Okja

8.0

2017 | Adventure | Fantasy | Drama | Science fiction

Zo’n impact laat hebben en je als kijker tot nadenken aanzet.

2017.07.13

War for the Planet of the Apes

8.0

2017 | Drama | Science fiction | War

Weet zowel groot spektakel en kleine, persoonlijke momenten neer te zetten en maakt daarmee deze reeks een sterke.

2017.07.12

The Towering Inferno

8.0

1974 | Action | Suspense

Een titel die goed in elkaar zit en biedt wat je er van zou verwachten.

2017.07.11

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

7.0

2017 | Adventure | Animation | Comedy

Je krijgt de gekke cartoon situaties die je van het tweetal gewend bent en daarnaast het leuke verhaal van de chocoladefabriek.

2017.07.07

Spider-Man: Homecoming

8.0

2017 | Adventure | Action | Comedy | Science fiction

Een genot om naar te kijken en één van de beste blockbusters tot nu toe dit jaar.

2017.07.06

American Anarchist

6.0

2016 | Documentary

De eenzijdigheid vanuit Siskel doet heel wat af aan de film, maar het is juist Powell die hier sterk uit naar voren komt.

2017.07.06

To Be or Not to Be

7.0

1942 | Comedy | War

Zelf kon ik er ook van genieten, waarbij het vooral de tweede helft is waar de vaart er goed in zit en er genoeg te lachen valt.

2017.07.05

Top Knot Detective

8.0

2016 | Comedy

Een “documentaire” die niet alleen grappig is, maar ook regelmatig dramatische momenten overtuigend weet neer te zetten.

2017.07.04

Joshua: Teenager vs. Superpower

8.0

2017 | Documentary

Een interessante documentaire die je laat afvragen wat je zelf zou moeten doen om de wereld net een beetje beter te maken.

2017.07.03

The Wailing

10

2016 | Horror | Mystery

Grijpt de aandacht en wordt steeds schokkender...

2017.06.30

The Keepers

8.0

2017 | Drama | Crime | Documentary

Geeft geen definitieve antwoorden, maar is goed opgebouwd met aan het einde van elke aflevering een cliffhanger.

2017.06.29

Despicable Me 3

7.0

2017 | Adventure | Animation | Action | Comedy

Genoeg leuke momenten om het niet verveeld te hoeven uitzitten.

2017.06.28

Silence

7.0

2016 | Drama | History

Ingetogen en subtiel en neem z’n tijd om de karakters te laten ademen en tot leven te brengen.

2017.06.27

See No Evil, Hear No Evil

8.0

1989 | Comedy | Crime

Pryor en Wilder weten op basis van het gegeven van een dove en blinde man veel gevatte grappen te maken.

2017.06.22

Rakka

8.0

2017 | Action | Science fiction

De effecten zijn overtuigend en na het zien hiervan snak je eigenlijk naar meer.

2017.06.21

Wonder Woman

8.0

2017 | Adventure | Fantasy | Action

Een film waarbij de tijd voorbij vliegt en de actie altijd origineel en erg goed in beeld is gebracht.

2017.06.21

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English