Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2017.11.12 15.13

Het Verenigd Koninkrijk heeft veel geweldig komedies zoals Four Lions, Life of Brian, en Shaun of the Dead. Maar er zijn ook een hoop die helemaal mislukken. Daarom heb ik een lijst gemaakt van slechte Britse komedies.

The IT Crowd, How Not to Live Your Life, en Little Britain zijn niet echt mijn ding.

Ik heb iedereen twee lijsten gegeven, Films die ik wil kijken en Series die ik wil kijken, om je alvast een zetje te geven. Heb je een idee voor een lijst van films en series? Ga naar de lijstenpagina!

Er is nog veel dat ik wil uitbreiden, zoals de namen veranderen, lijsten delen, aantal weergaves aangeven, en lijsten kunnen sorteren. Blijf kijken de komende weken!

2017.11.07 14.03

I might have been a little too excited about making the site blue everywhere. I think it's subtle and works well for the recommendations page, but less so for the movie pages. Check out how the reviews of Brigsby Bear used to look:

And how they look now:

Less blue, two columns for wide screens, and larger blocks for the rating. Over en uit.

2017.11.02 15.31

Ik hoop dat het je nooit overkomt, maar als je per ongeluk naar een niet-bestaande pagina gaat krijg je nu een 404-pagina. Zo kan je makkelijke weer verder met goede films te ontdekken.

Vooruit, ik geef je een link naar de 404-pagina.

Op de thuispagina kan je nu ook makkelijk filmaanbevelingen krijgen zonder account. Geef een lievelingsfilm aan en je krijgt een lijst van films waarvan je ook zal genieten.

WAT IS VEBOLI?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Lees de Veboli blog

Volg Veboli op Twitter

Of op Facebook

Of zelfs LinkedIn

HEB JE EEN VRAAG?

Stuur ons een bericht

Nederlands