Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 376

Options

Stonehearst Asylum

6.0

2014 | Suspense

Een interessant verhaal, maar de film als geheel is niet goed uitgewerkt.

2015.02.11

The Best of Me

4.0

2014 | Drama | Love

Het script is één grote cliché en de dialogen zijn af en toe cringe worthy...

2015.02.06

Enemy

8.0

2013 | Suspense | Mystery

Een film die ik eigenlijk meteen nog een keer wil zien om te kijken of ik de puzzelstukjes goed in elkaar heb gelegd.

2015.01.29

Mystic River

8.0

2003 | Drama | Suspense | Crime | Mystery

Mystic River is een vrij trage film, maar het mysterie is onderhoudend en het acteerwerk is uitstekend.

2015.01.25

The Imitation Game

8.0

2014 | Drama | History | Suspense | War

The Imitation Game is een interessante film...

2015.01.22

All About Evil

6.0

2010 | Horror

Als je zin hebt in een campy horror film dan is All About Evil een aanrader. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt.

2015.01.20

21 & Over

7.0

2013 | Comedy

Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

2015.01.16

Preservation

6.0

2014 | Horror | Suspense

Ondanks dat de film voorspelbaar is, heb ik me toch prima vermaakt met Preservation.

2015.01.13

Unbroken

7.0

2014 | Drama | War

Ondanks het bijzondere verhaal vond ik de film zelf niet pakkend.

2015.01.08

Event 15

6.0

2013 | Suspense | Mystery

Het idee erachter zet je aan het denken, al wordt het niet goed uitgewerkt.

2015.01.04

The Fault in Our Stars

8.0

2014 | Drama | Love

The Fault in Our Stars is een mooie film, één waarbij ik zeker een traantje moest wegpinken.

2015.01.02

Boyhood

7.0

2014 | Drama

Boyhood is een uniek project en voor filmliefhebbers een must see vanwege het concept.

2014.12.30

You're Not You

7.0

2014 | Drama

Swank en Rossum tillen met hun uitstekende acteerprestaties deze zeer middelmatige film naar een hoger niveau.

2014.12.28

Annie

6.0

2014 | Drama | Comedy

Annie is op zich een aardige update van het bekende verhaal, maar verwacht er niet teveel van.

2014.12.27

As Above, So Below

6.0

2014 | Horror | Suspense

Een verfrissende horrorfilm in het huidige landschap die uitstekend een beklemmend sfeertje neerzet.

2014.12.24

Dead Snow 2: Red vs. Dead

6.0

2014 | Horror | Action | Comedy

Al met al, een verrassend leuke film en een prima vervolg.

2014.12.15

Sharknado 2: The Second One

5.0

2014 | Horror | Suspense | Science fiction

De film neemt zichzelf niet serieus en dat maakt het ook weer leuk.

2014.12.13

Lucy

6.0

2014 | Action | Science fiction

Lucy bevat aardige ideeën die niet optimaal uitgewerkt zijn met Johansson als stralend middelpunt.

2014.12.06

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

6.0

2014 | Adventure | Suspense | Science fiction

Een trage opzet voor de nog te komen gebeurtenissen in Part 2.

2014.12.01

The Purge: Anarchy

7.0

2014 | Horror | Suspense

Al met al is The Purge: Anarchy veel beter en spannender dan ik had verwacht.

2014.11.20

The Maze Runner

7.0

2014 | Action | Suspense | Science fiction | Mystery

The Maze Runner is een prima film met een sterk concept...

2014.11.10

A Nightmare on Elm Street

8.0

1984 | Horror

Het geweld is hier niet om om te lachen, maar het is angstaanjagend, zeker voor die tijd.

2014.11.03

Lone Survivor

7.0

2013 | Drama | Action | Suspense | War

Lone Survivor is een prima oorlogsfilm die zijn kans heeft gemist om één van de betere te zijn.

2014.10.23

Flight 7500

6.0

2014 | Horror | Suspense | Mystery

Al met al is 7500 een vermakelijke horror film met een prima cast. Een aanrader voor Halloween!

2014.10.17

WHAT IS VEBOLI?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

STAY UP TO DATE?

Read the Veboli blog

Follow Veboli on Twitter

Or on Facebook

Or even LinkedIn

GOT A QUESTION?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit