Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 830 / 830

Options

First Man moet het niet van de spanning en sensatie in de ruimte hebben, maar van de spanning en sensatie op de grond. Soms aangedikt, maar weer fraai gefilmd. Review

7.0

List

Rate

2021-01-17

2021

I Know This Much is True is een grauwe en en zware serie, waar je geheid depressief van wordt. Dus ja, dan is het goed voor mij. De traagheid moet je overigens wel tegen kunnen. Review

8.0

List

Rate

2021-01-13

2021

Pari is een spannende en dromerige film over een zoektocht. Review

7.0

List

Rate

2021-01-11

2021

Pieces of a Woman laat zien wat kwetsbaarheid betekent. Een trieste en grauwe film die mij meerdere keren deed huilen. Review

8.0

List

Rate

2021-01-09

2021

Meer dan prima film hoor, die gelijk vanaf de start je aandacht weet te grijpen. Review

7.0

List

Rate

2021-01-07

2021

De film heeft potentie, maar benut die niet ten volle. Het hippe monteren leek leidend, daar waar het verhaal dat had moeten zijn. Review

5.0

List

Rate

2021-01-06

2021

System Crashers is een frustrerende film met een geweldige acteerprestatie van Helena Zengel. Review

7.0

List

Rate

2020-12-30

2020

Les Misérables viel wat tegen, ook door de toch wel misleidende filmposter. Er was drama, maar gezien het onderwerp hadden we meer diepgang verwacht. Review

5.0

List

Rate

2020-12-29

2020

Een liefdevol, pijnlijk maar ook luchtig portret over het verlaten van een wereld waar je fysiek nog gewoon aanwezig bent. Review

7.0

List

Rate

2020-12-28

2020

De documentaire zelf is verschrikkelijk goed, ook al had ik hem misschien liever niet gezien. Review

10

List

Rate

2020-12-28

2020

I’m Thinking of Ending Things moeten we misschien nog maar een keer kijken, want net als bij andere films waarin tijd een rol speelt, is deze film in onze ogen niet in een keer te doorgronden. Prachtige cinematografie en decor ook! Review

7.0

List

Rate

2020-12-27

2020

Never Rarely Sometimes Always is een kleine en breekbare film waarin twee meiden zich groot houden. Review

8.0

List

Rate

2020-12-24

2020

Rocks is een prima film met naturel acteerwerk. Review

7.0

List

Rate

2020-12-23

2020

Kijk vooral de trailer niet als je toch nog wat wil lachen bij deze verder vermakelijke maar ook te popiejopie film. Review

5.0

List

Rate

2020-12-22

2020

A Hidden Life is een prachtige en zware film die voor ons alleen wel te lang duurde. Review

7.0

List

Rate

2020-12-22

2020

Little Women is een liefdevolle film. Je ziet de harde waarheid in combinatie met de mooie momenten. Review

8.0

List

Rate

2020-12-21

2020

Los van het indrukwekkende verhaal, beklijft de film niet. Review

6.0

List

Rate

2020-12-20

2020

Meeslepend en per aflevering wordt het interessanter! Review

8.0

List

Rate

2020-12-18

2020

El Father Plays Himself laat goed zien wat een verslaving moet iemand doet. Review

6.0

List

Rate

2020-12-16

2020

Son-Mother was een sterke film die eigenlijk uit twee delen bestaat. Een erg goed acterende en de nog jonge Mahan Nasiri stal de show. Review

7.0

List

Rate

2020-12-14

2020

Sound of Metal is beklemmend goed. Als kijker zit je in het hoofd van Ruben, met dank aan de perfect acterende Riz Ahmed. Review

8.0

List

Rate

2020-12-13

2020

La Daronne is misschien niet Isabelle Hupperts beste film, maar vermakelijk is de film wel. Een film voor een breed publiek waarbij je niet teveel moet nadenken. Review

6.0

List

Rate

2020-12-11

2020

DNA

DNA is een film waarin wordt gezocht naar identiteit. Een identiteit die is ondergesneeuwd door familieverhoudingen en een geschiedenis van een land waar je nog nooit gewoond hebt. Aan emoties geen gebrek in ieder geval. Review

7.0

List

Rate

2020-12-10

2020

Wij hadden er toch een melancholisch gevoel bij na afloop, ondanks dat het ook een grappige documentaire is. En wat is Sergio toch een mooi en oprecht mens. Review

7.0

List

Rate

2020-12-07

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English