Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 619 / 619

Options

We

Niets is te gek in deze interessante film over onzekerheden en afgunst. Prima film, maar wel jammer van dat abrupte einde. Review

7.0

List

Rate

2019-10-13

2019

Katherine is zeer goed neergezet door Keira Knightley, die overigens in de verste verte niet lijkt op Katherine. Dat maakt in dit geval niet uit, want het verhaal is goed opgebouwd en nog spannend ook. Review

7.0

List

Rate

2019-10-11

2019

Cinematografisch erg fraai, maar de uitvoering had spannender gekund. Het verhaal zelf is wat dat betreft wel spannend, maar de uitvoering wat minder. Review

7.0

List

Rate

2019-10-09

2019

Rauw en het acteerwerk naturel. Review

6.0

List

Rate

2019-10-07

2019

The Goldfinch was een verrassend goede film voor ons, die uit meerdere lagen bestaat. Review

7.0

List

Rate

2019-10-06

2019

Roxane is zo een typische Franse feelgood-film. Soms best flauw, maar met dat herfstachtige weer van nu nog best vermakelijk. Review

6.0

List

Rate

2019-10-02

2019

De geschiedenislessen zijn mooi, maar daardoor ontstaat er ook een in onze ogen disbalans in de film. Review

5.0

List

Rate

2019-09-29

2019

Monos is een beleving om te kijken en bij tijd en wijlen bikkelhard. Review

8.0

List

Rate

2019-09-25

2019

Het camerawerk is goud waard, net als de bijbehorende shots en het contrast. Review

7.0

List

Rate

2019-09-20

2019

Solaris is een sciencefiction film zonder alle poespas, simpelweg door gebruik te maken van een briljant scenario. Review

8.0

List

Rate

2019-09-19

2019

Father Figure is een documentaire die eens te meer inzichtelijk maakt dat wij in Nederland helemaal niet zo tolerant zijn als dat ze in het buitenland denken. Review

6.0

List

Rate

2019-09-18

2019

Gruwelijke beelden, mensonterend en alsof het echt is wat je ziet. En het acteerwerk is ook nog eens van wereldformaat. Een meesterwerk dus! Review

10

List

Rate

2019-09-15

2019

Hemel is een bijzondere film, waarbij je een hekel krijgt aan het gelijknamige personage. Review

6.0

List

Rate

2019-09-08

2019

Fabric recensie In Fabric De komische horror en dramafilm In Fabric draait om een rode jurk. Een rode jurk die voor een onverklaarbare onheil zorgt, met slachtoffers. Wat wij van In Fabric vinden, lees je in onze recensie. Het verhaal Er was eens een rode jurk… Ja, dat begint als een sprookje, maar niets is minder waar. Want deze rode jurk, die uniek is en vaak van eigenaar wisselt, laat steeds weer slachtoffers achter... Review

7.0

List

Rate

2019-09-04

2019

22 July is aangrijpend, maar met zijn bijna 2,5 uur een te lange zit. Ook het Engelstalige vonden wij minder geslaagd. En wat een hoop moedige mensen hebben wij gezien. Hulde daarvoor! Review

6.0

List

Rate

2019-09-01

2019

Tigers Are Not Afraid is een donker sprookje dat zeker niet geschikt is voor kinderen. Een sprookje ook waar fantasie en werkelijkheid wel verdomd dicht bij elkaar komen. De regisseuse maakt haar punt dan ook meer dan duidelijk. Geslaagde film dus! Review

8.0

List

Rate

2019-08-28

2019

The Bad Man is lekker vunzig en zit bomvol fetisjes. Net iets te braaf vinden wij, maar liefhebbers likken hun laklaarzen af bij deze film. Review

5.0

List

Rate

2019-08-26

2019

A United Kingdom vertelt een mooi en waargebeurd verhaal, maar is in onze ogen een overgeproduceerde film. Review

4.0

List

Rate

2019-08-17

2019

Ask Dr. Ruth lijkt voor Nederland dan misschien een overbodige documentaire, maar door haar achtergrond en bevlogenheid is deze toch interessant! Review

6.0

List

Rate

2019-08-14

2019

Hitte is een zoete horrorfilm die door de hittegolf van deze zomer verdomd dicht bij de waarheid komt. Review

6.0

List

Rate

2019-08-12

2019

Rifka Lodeizen is wat ons betreft de koningin van de Nederlandse actrices. Wat zeggen we, de keizerin. Kijk naar Kan Door Huid Heen en je weet precies wat wij bedoelen. Wat een acteerprestatie. Review

9.0

List

Rate

2019-08-11

2019

Mon Frère is een film waarin steengoed wordt geacteerd. Soms kakt de film alleen wel in, maar de actie op het einde maakt dat deels goed. Review

6.0

List

Rate

2019-08-09

2019

Als kijker is Noma My Perfect Storm de bijna perfecte documentaire om te zien als je wilt weten hoe het er in de keuken aan toe gaat. Review

8.0

List

Rate

2019-08-08

2019

Engel is een mooie film over de teloorgang van een begenadigd wielrenner. Review

7.0

List

Rate

2019-08-07

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English