Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 166 / 166

Options

Poster for The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen

8.0

2016, Drama, Comedy

Gewoon een hele fijne film.

2018.04.01

Poster for Supernatural Ltd

Supernatural Ltd

6.0

Een goede eerste aanzet, waar vooral het kleurgebruik opvalt.

2018.03.31

Poster for Katie Says Goodbye

Katie Says Goodbye

6.0

2018

Katie Says Goodbye heeft plus- en minpunten, al gokken we dat dit misschien nog wel een groeiertje is.

2018.03.28

Poster for Get Out

Get Out

6.0

2017, Horror, Suspense, Mystery

Het scenario is briljant bedacht en het verhaal is haast onvoorspelbaar.

2018.03.25

Poster for A Season in France

A Season in France

6.0

2018, Drama

Op een wel erg trage manier komen we steeds meer over de situatie van Abbas en zijn kinderen te weten.

2018.03.24

Poster for Onderkomen

Onderkomen

6.0

2018, Documentary

De liefde die die mensen van VLOT geven, verwarmt ons hart. Net als de fraaie illustraties.

2018.03.21

Poster for In the Fade

In the Fade

7.0

2017, Drama, Crime

Is door zijn voorspelbaarheid niet uitzonderlijk en onderscheidend genoeg, maar weet ons wel te raken.

2018.03.20

Poster for Taxi

Taxi

7.0

2015, Drama, Comedy, Documentary

Alle geïnterviewden zijn zo zichzelf en losjes, dat ze net zo goed in Nederland hadden kunnen wonen. Wij hadden in ieder geval een ander beeld bij het strenge Iran.

2018.03.18

Poster for Red Sparrow

Red Sparrow

7.0

2018, Drama, Action, Suspense, Mystery

Wij hebben ons goed vermaakt met Red Sparrow, die ondanks zijn lengte ook niet lang lijkt te duren.

2018.03.17

Poster for Film Stars Don't Die in Liverpool

Film Stars Don't Die in Liverpool

8.0

2017, Drama, Love

Goede acteerprestaties van twee mooie mensen en een goede balans tussen drama en romantiek.

2018.03.14

Poster for James White

James White

7.0

2015, Drama

Abbott (James) en Nixon (de moeder) voelen elkaar naadloos aan in een verder heerlijk rauwe film.

2018.03.12

Poster for Beginners

Beginners

6.0

2010, Drama, Comedy, Love

Er zit veel originaliteit in datgenen wat we zien. Leuke en jolige tekeningetjes met een bijpassend verhaaltje.

2018.03.11

Poster for Phantom Thread

Phantom Thread

9.0

2017, Drama, Love

Een perfecte Daniel Day Lewis. Een perfecte Vicky Krieps. Een nog perfectere Lesley Manville. Een perfecte Paul Thomas Anderson.

2018.03.07

Poster for Morisot - The Heart is a Rebel

Morisot - The Heart is a Rebel

6.0

2018, Documentary

Achter ieder schilderij zit een persoonlijk verhaal en laat zien hoe Morisot zich voelde.

2018.03.06

Poster for Lucky

Lucky

8.0

2017, Drama

Niet te zwaar, niet te licht, maar wel met een duidelijke boodschap.

2018.03.05

Poster for I Killed My Mother

I Killed My Mother

8.0

2009, Drama

Enigszins een plotloze film, maar dat maakt de ontdekking zo mooi.

2018.03.04

Poster for Body Electric

Body Electric

7.0

2017, Drama

Fijn acteerwerk ook met een dosis humor.

2018.02.28

Poster for Wild Amsterdam

Wild Amsterdam

7.0

2018, Documentary

Luchtig, bij tijd en wijlen erg grappig, aandoenlijk én leerzaam.

2018.02.27

Poster for The Wound

The Wound

7.0

2017, Drama

Eigenlijk een groeibriljantje van Trengove, dat laat zien wat onbeantwoorde verlangens met een persoon kan doen.

2018.02.26

Poster for The Fury of a Patient Man

The Fury of a Patient Man

6.0

2016, Drama, Suspense

Er was wel spanning, maar te weinig om op het puntje van je stoel te zitten.

2018.02.25

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

8.5

2017, Fantasy, Drama, Love

Een dromerig, liefdevol en modern sprookje. Voor het overige is het verhaal redelijk inwisselbaar.

2018.02.21

Poster for Ava

Ava

6.0

2017, Drama

Toch blijft de coming of age-film Ava ons wel bij de komende tijd. Het acteerwerk van vooral Abita draagt daar aan bij.

2018.02.19

Poster for T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

6.0

2017, Drama, Crime

Af en toe wel grappig, maar voor de rest gewoon een middelmatige film.

2018.02.18

Poster for The Florida Project

The Florida Project

9.0

2017, Drama

Een frisse en onbevangen film...

2018.02.14

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit