Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 197 / 197

Options

Poster for Tangerine

Tangerine

8.0

2015, Drama, Comedy

Een perfecte opbouw...

2018.06.03

Poster for 11 Friese fonteinen

11 Friese fonteinen

6.0

2018, Documentary

Maar laten we eerlijk zijn, de slechte reclame voor 11 Friese Fonteinen is ook reclame!

2018.05.29

Poster for In a Lonely Place

In a Lonely Place

7.0

1950, Drama, Suspense, Mystery

De spanning langzaam opbouwen tot het eind, waarbij de kijker zijn ogen en oren goed de kost kan én moet geven.

2018.05.28

Poster for Little Men

Little Men

7.0

2016, Drama

Kijkt prettig weg, al zal hij ook weer niet al te lang blijven hangen.

2018.05.27

Poster for The Cleaners

The Cleaners

6.0

2018, Documentary

Volgens ons zeker de moeite van het kijken waard als je geïnteresseerd bent in het onderwerp.

2018.05.25

Poster for De fietser

De fietser

7.0

2018, Documentary

Wat een heerlijk herkenbare documentaire.

2018.05.24

Poster for Isle of Dogs

Isle of Dogs

7.0

2018, Adventure, Animation, Drama, Comedy

Was weer een cinematografisch hoogtepunt. De humor was nog wel leuk, maar het verhaal was magertjes.

2018.05.23

Poster for After the Storm

After the Storm

7.0

2016, Drama

Humor in combinatie met drama maken het een fijne film.

2018.05.20

Poster for Tully

Tully

8.0

2018, Drama, Comedy

Wij hebben letterlijk krom gelegen van het lachten van de briljante humor in Tully.

2018.05.16

Poster for Under the Tree

Under the Tree

7.0

2017, Drama

Een iets zwaardere film dan verwacht. De humor is nog steeds aanwezig, maar die is wel gitzwart.

2018.05.14

Poster for Men & Chicken

Men & Chicken

7.0

2015, Drama, Comedy

Zo een typische Anders Thomas Jensen film. Misschien net wat minder goed, maar nog steeds absurdisme dat is verweven met de realiteit.

2018.05.13

Poster for The Rider

The Rider

10

2017, Drama, Western

We hebben weer een meesterwerk te pakken hoor. Wat een prachtige en vooral ook liefdevolle film.

2018.05.09

Poster for Mellow Mud

Mellow Mud

6.0

2016, Drama

Het blijft allemaal wat vlak. Qua scenario ligt er een mooi verhaal, dat in de uitwerking ook wel goed is uitgevoerd.

2018.05.07

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

8.5

2017, Fantasy, Drama, Love

Je wordt snel meegenomen in het sprookje...

2018.05.06

Poster for Gold

Gold

6.0

2016, Adventure, Drama, Suspense

Weet positief te verrassen, al is het maar om dat je geen moment weet waar de film naartoe gaat, terwijl je dat wel denkt te weten.

2018.05.06

Poster for Hobbyhorse Revolution

Hobbyhorse Revolution

7.0

2017, Documentary

Lijkt niet serieus te nemen, maar dat is het zeker wel. Meer dan dat zelfs.

2018.04.30

Poster for Baby Driver

Baby Driver

6.0

2017, Action, Crime

Wat is er nu daadwerkelijk zo speciaal aan? In onze ogen niet zoveel.

2018.04.29

Poster for Messi and Maud

Messi and Maud

8.0

2018, Drama

Toont je prachtige landschappen, een reis naar het onbekende, goed acteerwerk, mooie muziek...

2018.04.24

Poster for Passengers

Passengers

5.0

2016, Drama, Science fiction, Love

Veel potentie had Passengers, jammer dat die niet is benut.

2018.04.22

Poster for Foxtrot

Foxtrot

8.0

2017, Drama

Dus gewoon een film die je moet zien...

2018.04.18

Poster for Song to Song

Song to Song

7.0

2017, Drama, Music, Love

Vaag en met wisselende tijdlijn, zoals zo vaak bij Malick. Intrigerend? Zeer zeker.

2018.04.15

Poster for The Endless

The Endless

7.0

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Daagt je uit, maar als je die uitdaging aangaat, dan krijg je er ook wel wat voor terug.

2018.04.14

Poster for The End of Fear

The End of Fear

7.0

2018

Vele boeiende en veelzijdige blikken, die de documentaire zeer interessant, leuk en leerzaam maakt om te kijken.

2018.04.13

Poster for Four Hands

Four Hands

8.0

2017, Drama, Suspense

Een echte psychologische thriller.

2018.04.12

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit