Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 233 / 233

Options

Poster for Es esmu šeit

Es esmu šeit

6.0

2016, Drama

Het blijft allemaal wat vlak. Qua scenario ligt er een mooi verhaal, dat in de uitwerking ook wel goed is uitgevoerd.

2018.05.07

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

8.5

2017, Fantasy, Drama, Love

Je wordt snel meegenomen in het sprookje...

2018.05.06

Poster for Gold

Gold

6.0

2016, Adventure, Drama, Suspense

Weet positief te verrassen, al is het maar om dat je geen moment weet waar de film naartoe gaat, terwijl je dat wel denkt te weten.

2018.05.06

Poster for Hobbyhorse Revolution

Hobbyhorse Revolution

7.0

2017, Documentary

Lijkt niet serieus te nemen, maar dat is het zeker wel. Meer dan dat zelfs.

2018.04.30

Poster for Baby Driver

Baby Driver

6.0

2017, Action, Crime

Wat is er nu daadwerkelijk zo speciaal aan? In onze ogen niet zoveel.

2018.04.29

Poster for La Holandesa

La Holandesa

8.0

2018, Drama

Toont je prachtige landschappen, een reis naar het onbekende, goed acteerwerk, mooie muziek...

2018.04.24

Poster for Passengers

Passengers

5.0

2016, Drama, Science fiction, Love

Veel potentie had Passengers, jammer dat die niet is benut.

2018.04.22

Poster for פוֹקְסטְרוֹט

פוֹקְסטְרוֹט

8.0

2017, Drama, War

Dus gewoon een film die je moet zien...

2018.04.18

Poster for Song to Song

Song to Song

7.0

2017, Drama, Music, Love

Vaag en met wisselende tijdlijn, zoals zo vaak bij Malick. Intrigerend? Zeer zeker.

2018.04.15

Poster for The Endless

The Endless

7.0

2018, Horror, Suspense, Science fiction

Daagt je uit, maar als je die uitdaging aangaat, dan krijg je er ook wel wat voor terug.

2018.04.14

Poster for The End of Fear

The End of Fear

7.0

2018

Vele boeiende en veelzijdige blikken, die de documentaire zeer interessant, leuk en leerzaam maakt om te kijken.

2018.04.13

Poster for Die Vierhändige

Die Vierhändige

8.0

2017, Drama, Suspense

Een echte psychologische thriller.

2018.04.12

Poster for Lady Bird

Lady Bird

7.0

2017, Drama, Comedy

Fijne film, al is het ook geen topper. Een feest der herkenning is het wel.

2018.04.11

Poster for 时空行者

时空行者

2018, Action, Comedy, History

De mindfucks vliegen je namelijk om te oren. Beklijven doet de film wat minder, mede door het niet overtuigende en een beetje geforceerde acteerwerk.

2018.04.10

Poster for Compulsión

Compulsión

6.0

2017, Horror, Suspense

Ondanks dat toch wat voorspelbare scenario, is het toch nog steeds een spannende thriller.

2018.04.09

Poster for Shimmer Lake

Shimmer Lake

7.0

2017, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Dankzij die acteurs, en het goede scenario, hebben wij een meer dan vermakelijke film gezien.

2018.04.08

Poster for God's Own Country

God's Own Country

8.0

2017, Drama, Love

Gewoon een goede film. Vooral als je, net als wij, een kitchen sink drama wel kunt waarderen.

2018.04.06

Poster for Zama

Zama

7.0

2017, Drama

Haast poëtisch, waarbij we het camerawerk ook nog willen benoemen. Fraaie shots.

2018.04.04

Poster for Cobain

Cobain

9.0

2018, Drama

Het rustige tempo van Cobain moet je overigens wel liggen, maar bijna aan het einde van de film word je rijkelijk beloond.

2018.04.02

Poster for The Edge of Seventeen

The Edge of Seventeen

8.0

2016, Drama, Comedy

Gewoon een hele fijne film.

2018.04.01

Poster for Bovennatuurlijk nv

Bovennatuurlijk nv

6.0

Een goede eerste aanzet, waar vooral het kleurgebruik opvalt.

2018.03.31

Poster for Katie Says Goodbye

Katie Says Goodbye

6.0

2018, Drama

Katie Says Goodbye heeft plus- en minpunten, al gokken we dat dit misschien nog wel een groeiertje is.

2018.03.28

Poster for Get Out

Get Out

6.0

2017, Horror, Suspense, Mystery

Het scenario is briljant bedacht en het verhaal is haast onvoorspelbaar.

2018.03.25

Poster for Une Saison en France

Une Saison en France

6.0

2018, Drama

Op een wel erg trage manier komen we steeds meer over de situatie van Abbas en zijn kinderen te weten.

2018.03.24

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit