Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 179 / 179

Options

Poster for Custody

Custody

8.0

2018, Drama

De spanning is dus iets wat je voelt en daarna nog wel even blijft voelen. Van een hoge hartslag, tot klamme handjes en zweetoksels.

2018.01.28

Poster for Drown Among the Dead

Drown Among the Dead

6.0

2018

Toch moet je open kunnen staan voor een dergelijke film. Hij is wat zweverig en haast poëtisch.

2018.01.27

Poster for Marquis de Wavrin, du manoir à la jungle

Marquis de Wavrin, du manoir à la jungle

4.0

2017, Documentary

Was voor ons geen succes, maar laat geschiedkundig wel zien hoe belangrijk iemand als de Wavrin was.

2018.01.25

Poster for Hannah

Hannah

8.0

2017, Drama

Beter acteerwerk ga je waarschijnlijk niet meer krijgen dit jaar.

2018.01.24

Poster for Arrival

Arrival

8.0

2016, Drama, Suspense, Science fiction, Mystery

Beklijft en laat niet meer los, dat is toch wel de eindconclusie.

2018.01.21

Poster for Call Me by Your Name

Call Me by Your Name

9.0

2017, Drama, Love

Een zeer goede film die perfect zou zijn geweest als hij net een half uur korter had geduurd...

2018.01.18

Poster for Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

8.0

2017, Drama, Comedy, Crime

Een film die je eigenlijk gewoon het complete pakket aanbiedt en ook nog eens origineel en ingenieus is.

2018.01.17

Poster for My Name is Nobody

My Name is Nobody

7.0

2017, Documentary

De poëtisch klinkende taal, de prachtige gebouwen en het romantische leven aldaar. Dat is Italië op zijn top.

2018.01.15

Poster for Hidden Figures

Hidden Figures

7.0

2016, Drama, History

Het voorbeeld van hoe je een film over verdeeldheid en feminisme naar het scherm brengt.

2018.01.14

Poster for The Leisure Seeker

The Leisure Seeker

6.0

2018, Drama, Comedy

Natuurlijk zijn er herkenningspunten en kun je het lachen niet onderdrukken, maar alles daarom heen voelt een beetje nep en aangedikt.

2018.01.10

Poster for The Last Face

The Last Face

8.0

2016, Drama

Een film die ons erg heeft verrast en die iedereen eigenlijk zou moeten zijn.

2018.01.07

Poster for In Between

In Between

7.0

2016, Drama

Een gewaagde film.

2018.01.03

Poster for Knock

Knock

3.0

2017, Comedy

Flauw, zit vol geforceerde humor en Sy kan door het slechte scenario geen moment ‘shinen’.

2017.12.30

Poster for Jane

Jane

6.0

2017, Documentary

Een beetje langdradig, dat wel, al zorgt de komst van een baby voor een verfrissende wending.

2017.12.26

Poster for 20th Century Women

20th Century Women

8.0

2016, Drama

Een goed voorbeeld van een bijna perfecte coming-of-age film.

2017.12.24

Poster for The Party

The Party

8.0

2017, Drama, Comedy

De humor is gevat en ergens deed de film ons denken aan een kruising tussen Carnage en Nebraska.

2017.12.20

Poster for Brimstone

Brimstone

7.0

2016, Western, Suspense, Mystery

Cinematografisch en qua scenario sterk...

2017.12.16

Poster for Heartstone

Heartstone

8.0

2016, Drama, Love

Een heerlijke coming of age film waarvoor je naar de bioscoop gaat.

2017.12.13

Poster for Fences

Fences

5.0

2016, Drama

Dat drama is redelijk zoetsappig, waardoor de film niet altijd boeit.

2017.12.10

Poster for De Grote Hummimummi Kerstspecial

De Grote Hummimummi Kerstspecial

6.0

2017, Animation

De animaties zijn fraai en door de vormgeving ook uitermate grappig.

2017.12.08

Poster for Emma

Emma

5.0

2017, Drama, Love

De subtiele humor kunnen we nog wel waarderen, maar verder was de film redelijk inhoudsloos.

2017.12.06

Poster for Out of Love

Out of Love

7.0

2016, Drama

Laat goed acteerwerk zien in combinatie met een gedegen scenario.

2017.12.03

Poster for Vele hemels boven de zevende

Vele hemels boven de zevende

7.0

2017, Drama

Er zit een goede en rustige opbouw in de film.

2017.11.30

Poster for The Desert Bride

The Desert Bride

8.0

2017, Drama

Wat een intieme en fijne film.

2017.11.29

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit