Movie reviews of Paul Hauer

These are all the movies and series that Paul has reviewed. Read more at: Filmliefhebber.

Number of movie reviews: 1548 / 1548

Options

Het verhaal doet er echt niet toe evenals het acteerwerk dat niet altijd even overtuigend is. Review

5.0

List

Rate

2016-03-20

2016

Er is niet veel mis met de film, maar als kijker krijg je nooit een beklemmend gevoel. Review

5.0

List

Rate

2016-03-19

2016

Onderhoudend genoeg om geïnteresseerd te blijven. Review

8.0

List

Rate

2016-03-18

2016

De beklemmende sfeer en de sterke opbouw maken 10 Cloverfield Lane een geweldige thriller. Review

8.0

List

Rate

2016-03-17

2016

Als fan neem je de manco’s dan ook graag voor lief. Review

4.0

List

Rate

2016-03-16

2016

Het acteerwerk is allesbehalve op orde... Review

5.0

List

Rate

2016-03-15

2016

Komisch en tegelijkertijd spannend en als kijker heb je echt geen flauw idee hoe het verhaal nu precies in elkaar steekt. Review

6.0

List

Rate

2016-03-14

2016

Crimson Peak is een mooie griezelfilm die je misschien het beste kunt vergelijken met Del Toro’s Pan’s Labyrinth. Review

6.0

List

Rate

2016-03-13

2016

Vermakelijk is het wel, maar zo baanbrekend als zijn voorganger is [Rec]2 allerminst. Review

6.0

List

Rate

2016-03-11

2016

Het niveau van de eerdere films wordt dus niet gehaald... Review

6.0

List

Rate

2016-03-09

2016

Een vermakelijke doch simpele serie die een eenvoudig verhaal bevat... Review

6.0

List

Rate

2016-03-07

2016

Seizoen 4 terugkeert naar het niveau van de eerste seizoenen. Review

10

List

Rate

2016-03-06

2016

Het laatste shot is gruwelijk en mindblowing... Review

7.0

List

Rate

2016-03-04

2016

Zo intrigerend is de film niet dus dan volgt al snel de acceptatie dat Before I Go To Sleep niet foutloos is. Vermakelijk des te meer. Review

6.0

List

Rate

2016-03-03

2016

Mooie locaties, een beeldschone Bondgirl, overtuigend acteerwerk en een prima verhaal. Review

8.0

List

Rate

2016-03-02

2016

Een uitstekende film ondanks dat deze minder indruk maakte dan ik had verwacht. Review

6.0

List

Rate

2016-03-01

2016

Een heerlijk deel waarin het bloed rijkelijke vloeit, bijzondere personages te zien zijn en een aantal karakters op gruwelijke wijze om zeep worden geholpen. Review

8.6

List

Rate

2016-02-26

2016

Pan

Het concept is interessant genoeg om van een film als deze iets leuks te maken, maar... Review

4.0

List

Rate

2016-02-24

2016

Een van de beste found footage horrorfilms... Review

8.0

List

Rate

2016-02-22

2016

De verschillende verhaallijnen zijn interessant en op een of andere manier met elkaar verbonden... de choquerende beelden zijn dan ook in mindere maten aanwezig. Review

8.6

List

Rate

2016-02-19

2016

Het verhaal heeft verder weinig om het lijf. Review

6.0

List

Rate

2016-02-17

2016

Een te simpele slasher met personages die continu de verkeerde keuzes maken. Review

6.0

List

Rate

2016-02-12

2016

Een eenvoudige komedie... Review

6.0

List

Rate

2016-02-10

2016

Een perfecte mix van actie en humor kom je zelden tegen, maar in Deadpool is dit uitstekend in balans. Review

9.0

List

Rate

2016-02-09

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English