Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 313 / 313

Options

Poster for Ready Player One

Ready Player One

8

Een beetje The Goonies meets Tron. Maar dan met meer technologische toverij en een ander soort schat als beloning.

2018.07.22

2018

Poster for Who's Watching Oliver

Who's Watching Oliver

6

Alles voelt nogal absurd aan.

2018.07.22

2018

Poster for Rampage

Rampage

7

Niet meer dan een buitensporige rampenfilm vol spektakel en soms toch wel genietbare humor.

2018.07.10

2018

Poster for Tomb Raider

Tomb Raider

6

Zeker niet slecht maar maakte ook niet echt indruk op me. Voor een ontspannen avondje filmkijken is deze film wel geschikt.

2018.07.10

2018

Poster for Death Wish

Death Wish

5

Vergeleken met voorgaande films waar Bruce Willis in kwam opdraven, is deze film niet echt zo slecht. Het enige waar Willis zeker niet capabel voor is, is het tonen van emotionaliteit.

2018.07.10

2018

Poster for The Hurricane Heist

The Hurricane Heist

3

Hurricane Heist gaat dan misschien wel over een orkaan van categorie 5. De film zelf is niet meer dan een zwak laag drukgebied.

2018.07.05

2018

Poster for Jagveld

Jagveld

6

Ondanks de tekortkomingen vond ik het eindresultaat bewonderenswaardig.

2018.06.15

2018

Poster for Bullet Head

Bullet Head

6

Al bij al was het een vermakelijke film.

2018.06.13

2018

Poster for Revenge

Revenge

7

Een lelijk verhaal verwerkt in een stilistische omkadering.

2018.05.30

2018

Poster for Rebirth

Rebirth

5

Om eerlijk te zijn werkte de film me op bepaalde momenten wel echt op mijn zenuwen. Het is vooral het einde dat tegenvalt.

2018.05.30

2018

Poster for Just Say Goodbye

Just Say Goodbye

7

Een film die een gevoelig onderwerp aansnijdt en een verpletterende indruk nalaat.

2018.05.30

2018

Poster for Walking Out

Walking Out

5

Een prachtige natuurfilm en toont ook hoe complex menselijke gevoelens wel zijn. Maar echt spannend kan ik het niet noemen.

2018.05.04

2018

Poster for Please Stand By

Please Stand By

7

Alle respect voor Dakota Fanning. De manier waarop ze dit complex personage speelde verdient alle lof.

2018.05.04

2018

Poster for Annihilation

Annihilation

6

Maar toch is deze film uniek op zijn manier en kan je er als kijker je eigen interpretatie aan geven. Een meesterwerk zou ik het nu ook weer niet noemen.

2018.05.04

2018

Poster for Mute

Mute

5

De enscenering en personages vormen een kleurrijk geheel.

2018.04.06

2018

Poster for The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox

6

Ondanks alles heb ik me toch kostelijk geamuseerd hiermee.

2018.04.05

2018

Poster for Renegades

Renegades

5

Onderhoudend genoeg vol actierijke gedeeltes en met een feelgood einde.

2018.04.05

2018

Poster for The Wall

The Wall

6

Buiten dit zucht-moment, vond ik de acteerprestaties best te pruimen.

2018.04.05

2018

Poster for Don't Knock Twice

Don't Knock Twice

6

Voor een avondje griezelen is deze film wel een aanrader.

2018.04.05

2018

Poster for 47 Meters Down

47 Meters Down

6

Het werd uiteindelijk toch vreselijk spannend.

2018.04.03

2018

Poster for The Ritual

The Ritual

5

Spijtig genoeg is de ontknoping niet van hetzelfde niveau als de inleiding.

2018.04.03

2018

Poster for Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

7

Misschien iets te voorspelbaar maar toch hilarisch op sommige momenten.

2018.04.03

2018

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

6

Zonder twijfel is Guillermo del Toro een meester in visualiseren en een ware visionair. Maar telkens blijf ik op mijn honger zitten.

2018.03.31

2018

Poster for Jack Goes Home

Jack Goes Home

7

De psychologische chaos is een constante in deze film.

2018.03.31

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit