Movie reviews of Pluymers Peter

These are all the movies and series that Pluymers has reviewed. Read more at: Mening van een Filmfreak.

Number of movie reviews: 382 / 382

Options

Dat het verhaaltechnisch geslepen in elkaar zit betwist ik niet. Maar echt indrukwekkend was het over het algemeen niet. De grimage van Kidman zorgde voor verbijstering. Eenmaal het schokeffect voorbij, voelde het eerder als een gimmick aan. Review

5.0

List

Rate

2019-05-14

2019

Level 16 verraste me op een aangename manier. En het magnifieke acteren is daar ook de oorzaak van. Review

6.0

List

Rate

2019-05-06

2019

En het hoogtepunt is de ultieme confrontatie. Dit gedeelte verhoogt het spektakelgehalte van de film en herinnert je aan het feit dat het een gewone speelfilm is. Review

7.0

List

Rate

2019-05-06

2019

Het voelt repetitief aan wat dan weer logisch is vanwege de flashback. En het einde is ietwat ontgoochelend. Maar toch is het een aanrader. Dankzij de korte speelduur is dit iets wat je tussendoor kan meepikken. Review

6.0

List

Rate

2019-04-19

2019

The Mule is zeker niet de beste film van Eastwood en het slot is een beetje te abrupt, maar toch was het een waar genoegen om filmicoon Clint Eastwood nog een keer aan het werk te zien. Review

7.0

List

Rate

2019-04-16

2019

Het was entertainment van het hoogste niveau. Review

7.0

List

Rate

2019-04-16

2019

Het is zo teleurstellend dat ik me afvroeg waarom ik eigenlijk de moeite heb gedaan om de film helemaal uit te zitten. Review

3.0

List

Rate

2019-04-15

2019

Het is in ieder geval spannend genoeg op bepaalde momenten. Review

4.0

List

Rate

2019-04-14

2019

Een lach en een traan liggen hier heel dicht bij elkaar. En het laatste dansje dat deze iconen van de stomme film op het laatste inzetten (wat medisch onverantwoord was voor Ollie), was de perfecte afsluiter. Een afscheidsdansje van een befaamd en geniaal duo. Onevenaarbaar en uniek in de geschiedenis van de komische film. Review

8.0

List

Rate

2019-04-09

2019

Het is een geslaagde parodie op de kunstwereld. Maar geloof me. Er zijn andere Netflix produkten die meer de moeite zijn om te bekijken. Review

5.0

List

Rate

2019-04-09

2019

Naarmate de film vorderde werd het (voor mij althans) fascinerender. Voordat ik het wist zat ik verbouwereerd naar de aftiteling te kijken... Review

8.0

List

Rate

2019-04-09

2019

Nodeloos te zeggen dat eigenlijk alleen Jamie Lee Curtis hier uitblinkt als de overspannen oma die al 40 jaar zich aan het voorbereiden is op deze confrontatie. Review

7.0

List

Rate

2019-03-29

2019

The Bouncer is een rechttoe rechtaan film waarbij clich├ęs niet geschuwd worden. Jean-Claude Van Damme schittert in deze film. Review

6.0

List

Rate

2019-03-17

2019

Maar dat gevoel wordt dan wel compleet onderuit gehaald door het vreselijk, nietszeggend einde. De aanloop hiernaar was nog te pruimen. Het werd zelfs goor op een bepaald moment. Review

4.0

List

Rate

2019-03-17

2019

Ik was niet uitgesproken onder de indruk van deze film. Het is niet meer dan een duurdere, gelikte versie van Trench 11 geworden. Review

6.0

List

Rate

2019-03-09

2019

Een fascinerende film. Ook al ligt het niveau van sadisme redelijk hoog en kan je de gehele film het gevoel van angst en paniek niet van je afschudden. Review

7.0

List

Rate

2019-03-08

2019

Op cinematografisch en acteervlak is dit een pareltje. Maar zoals gezegd, dat is nu eens iets wat niet aan mij besteed is. Review

5.0

List

Rate

2019-03-08

2019

Ik vond het gewoonweg een fascinerende film. Een film over absurde feiten van mythische proporties. Review

8.0

List

Rate

2019-03-05

2019

Boar is niet van een hoogstaand niveau en heeft zijn zwakke momenten, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door zijn ongecompliceerde goorheid en soms wel onhandige humor zoals het stuntelig gedoe van Ken en Blue of de genante vertoning van Bruce. Review

5.0

List

Rate

2019-03-02

2019

Ik vond het een origineel in elkaar geknutseld verhaal dat op een gewiekste manier een eindpunt bereikt. Tel daarbij nog een topcast en een sfeerrijk decor dat met behulp van meesterlijke opnames in beeld wordt gebracht, dan kan je er zeker van zijn dat je de volle twee en een half uur ligt te genieten. Review

8.0

List

Rate

2019-02-25

2019

The Old Man and the Gun is geen actierijke film. Het is eerder een gezapige feel-good film die op een rustige manier het verhaal van deze unieke bankovervaller uit de doeken doet. Review

7.0

List

Rate

2019-02-25

2019

Madeleine Cooke is niet alleen een leuke en aantrekkelijke verschijning, ze speelt de rol van de timide en introverte Faye op een perfecte manier. Review

6.0

List

Rate

2019-02-25

2019

Nee, echt geslaagd kan je deze film niet noemen. Of je bent op zoek naar wat hersenloos tijdverdrijf om je vrije tijd mee op te vullen. Review

4.0

List

Rate

2019-02-10

2019

Op mij maakte het een verpletterende indruk die heel wat emoties loswrikte. Review

10

List

Rate

2019-02-10

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English