Movie reviews of Pascal van Moll

These are all the movies and series that Pascal has reviewed. Read more at: Movie Addicts.

Number of movie reviews: 443 / 443

Options

Het gegeven is even simpel als briljant, jammer genoeg weten de makers niet het maximale uit het verhaal te halen. Gelukkig is daar genoeg actie en maken de drie hoofdrolspelers er het beste van en delen daarbij nog een leuke chemie ook. Review

6.5

List

Rate

16 august

16 aug

Calm With Horses is in zijn opzet niet vernieuwend, maar dankzij de ijzersterke vertolkingen wordt je in het verhaal getrokken. De regisseur weet daarbij de juiste sfeer te scheppen waardoor je als kijker van begin tot het onvermijdelijke eind geboeid zal blijven. Review

8.0

List

Rate

15 august

15 aug

Ik houd best van apart, maar buiten het sfeervolle camerawerk kon niets aan the Turning mij echt echt bekoren en dat is geen goed teken en bovenal verspilling van het regie en acteer talent welke verbonden is aan de film. Review

4.0

List

Rate

13 august

13 aug

Peninsula werd erg naar uitgekeken, maar de fans van Train to Busan zullen zeer waarschijnlijk wat teleurgesteld zijn door dit vervolg. Als je dat los kan laten krijg je een paar redelijke actiescenes voorgeschoteld en acteurs welke wel degelijk hun best doen er wat van te maken. Review

5.5

List

Rate

11 august

11 aug

Emma werkt vanaf de eerste tot en met de laatste minuut en dat niet alleen te danken aan de aankleding,.Het is met name de stralende Anya Taylor-Joy, welke een uitstekende chemie deelt met haar tegenspelers, die er voor zorgt dat deze verfilming het aanzien meer dan waard is. Review

8.0

List

Rate

4 august

4 aug

Dark Waters is een sterk geacteerd drama geworden waarbij er weinig tot geen ruimte is voor heldenverering, maar waar vooral respect vol met het materiaal en de verhalen van de betrokkenen wordt omgegaan. Hierdoor is de film enerzijds minder meeslepend, maar aan de andere kant ook weer een stuk meer confronterend. Review

8.5

List

Rate

2 august

2 aug

Ride Your Wave is een andere soort Animé dan de actierijke titels welke we eerder zijn voorgeschoteld hebben gekregen. Is dat erg? Absoluut niet. Ja, je moet wel van van mierzoete romantiek houden maar aan de andere kant is Ride Your Wave zo een titel welke de grootst zuurpruim mee zou kunnen krijgen. Review

8.0

List

Rate

2020-07-27

2020

Queen & Slim is een stijlvolle roadmovie welke tegelijk ook een aantal sociaal maatschappelijke issues bespreekbaar wilt maken. Hiermee komen de makers net wat tekort want ze pakken net niet genoeg door. Wat overblijft is een sterke roadmovie met twee ijzersterke hoofdrolspelers welke een waanzinnig goede chemie delen. Review

7.5

List

Rate

2020-07-27

2020

The Invisible Man is een geslaagde nieuwe versie van de klassieker. Door het verhaal diepgang te geven met een ijzersterke slachtoffer rol van Eilsabeth Moss en de uitstekende spanningsopbouw mis of vergeef je de schoonheidsfoutjes en zal dit zeker een van de spannendste films van dit vreemde filmjaar zijn. Review

8.5

List

Rate

2020-07-26

2020

Waar de short waar deze film aangrijpend is door de voelbare spanning mikt regisseur Rodrigo Sorogoyen ditmaal op de menselijke emotie van verlies en hoe dit verlies jaren later nog steeds kan doordreunen in een mensenleven. Madre is meer dan de short waarop het gebaseerd is en dat is mede te danken aan de ijzersterke vertolking van Marta Nieto... Review

8.0

List

Rate

2020-07-23

2020

Dave Franco toont ook een getalenteerde filmmaker te zijn naast het acteren. The Rental is goed opgebouwd en de cast heeft een sterke onderlinge chemie, de duistere twist zet alles op zijn kop. Daar bovenop weet Dave zich goed in te houden en laat hij de kijkers met een naar gevoel achter en dat is iets wat niet veel filmmakers met hun debuut voor elkaar weten te krijgen. Review

7.5

List

Rate

2020-07-21

2020

Extra Ordinary is een droogkomische horrorfilm met de nadruk op droge humor. Dit werkt door het vlotte verloop van het verhaal en de cast welke stuk voor stuk overtuigd. Verwacht geen al te enge of bloederige film en laat je mee voeren door een rits zonderlinge personages welke je een zeer leuke 1,5 uur laten beleven. Review

8.0

List

Rate

2020-07-19

2020

The Wave laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, gelukkig wordt er wel een verhaal verteld welke stiekem dieper gaat en meer moraal kent dan je in eerste instantie zou denken. Dat de film grotendeels leunt op hoofdrolspeler Justin Long en de hallucinerende vormgeving vormt daarbij geen probleem, sterker nog dat is feitelijk de grootste kracht van de film. Review

7.5

List

Rate

2020-07-19

2020

Het gegeven van Fantasy Island heeft zoveel potentie welke ook had kunnen werken in een horrorfilm. Helaas hebben de makers van deze film het voor elkaar gekregen om met een zeer redelijke cast dit hoopje troep af te leveren. Review

2.0

List

Rate

2020-07-16

2020

The Old Guard weet heel veel goed te doen, maar kiest ook een paar keer de makkelijke weg en er zitten ook een paar foutjes in (voor de oplettende kijker). Gelukkig zit het snor met de casting en is de actie overtuigend in beeld gebracht. Hierdoor blijft The Old Guard zeker een aanrader voor de actieliefhebbers en biedt het genoeg potentie voor een aantal vervolgen... Review

7.5

List

Rate

2020-07-14

2020

Na DragonBall, en One Piece hebben we weer een nieuw Animé serie om naar uit te kijken want Heroes Rising knalt nog meer van het scherm als zijn voorganger en dat beloofd wat voor de toekomst. Review

8.0

List

Rate

2020-07-13

2020

Regisseur Marc Schmidt heeft van iets wat niet tastbaar iets tastbaars gemaakt waardoor ook mensen die niet lijden onder wat de personen in deze documentaire hebben het als iets tastbaars ervaren en er dankzij de vormgeving volledig in mee kunnen gaan. Review

8.0

List

Rate

2020-07-12

2020

We Summon the Darkness weet in het begin vooral de juiste '80s toon te raken om vervolgens weinig verrassend verder te gaan. Het is aan de acteurs en met name Alaxandra Diddario te danken dat deze horrorfilm onderhoudend genoeg blijft. Review

6.0

List

Rate

2020-07-06

2020

Ricardo Darin blijft zijn charismatische zelf in deze komische en avontuurlijke heistmovie. Een aanrader om tijdens druilerige zomerdagen met een goed gevoel de bioscoop te verlaten. Review

7.5

List

Rate

2020-07-06

2020

Light of my Life was voor mij een verrassing en wel eentje die ik zeer goed kon waarderen. Cassey Affleck laat wederom zien dat hij totaal niet in de schaduw van zijn grote broer Ben hoeft te staan of dat nu is als acteur of als regisseur. Review

8.5

List

Rate

2020-07-02

2020

Met iets meer aandacht voor details en wat meer interessante en uitgewerkte rollen had The Rhythm Section beter tot zijn recht gekomen en dat had de sterke hoofdrol van Blake Lively zeker verdient. Review

6.5

List

Rate

2020-07-01

2020

Bacurau heeft een lange weg afgelegd voordat deze film toch in Nederland uit is gekomen. Het is het wachten waard geweest, want deze unieke mix van genres is het aanzien meer dan waard, hoewel je wel open moet staan voor deze bijzondere film. Review

8.0

List

Rate

2020-06-29

2020

Egbert Jan Weeber en Tygo Gernand leven zich heerlijk uit als piraten. Het zijn echter de kinderen die de film een dragen en een hart geven. Dat maakt van De Piraten van Hiernaast een geslaagde familiefilm en een ideaal uitje voor het hele gezin nu de zomervakantie staat te beginnen en de bioscopen weer meer bezoekers mogen trekken. Review

7.5

List

Rate

2020-06-29

2020

Frank Lammers is een nuchtere goedzak welke soms wat nors en onbeholpen over kan komen en zo is hij ook als Gerri en zo is ook de film Groeten van Gerri. Waarbij Frank goed gebruik maakt van de actualiteit en deze op komische, maar ook serieuze wijze verwerkt in de film. Review

7.5

List

Rate

2020-06-25

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English