Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1490 / 1490

Options

Poster for Who is Arthur Chu?

Who is Arthur Chu?

7.0

2017, Documentary

Een boeiende documentaire die goed inzicht geeft in wie Chu is.

2018.10.11

Poster for 小美

小美

7.0

2018, Mystery

Dat het verhaal uiteindelijk net te weinig antwoorden geeft is enigszins frustrerend, maar desondanks een film die opvalt door z’n unieke vorm.

2018.10.10

Poster for Hearts Beat Loud

Hearts Beat Loud

7.0

2018, Drama, Music

Het kijken waard, want Offerman, Clemons, Collette, Lane en Danson zijn hier een genot om naar te kijken en dragen de film overtuigend.

2018.10.09

Poster for Final Score

Final Score

5.0

2018, Action

Het verhaal heeft weinig om het lijf en dat maakt van Final Score een licht tussendoortje voor de doorgewinterde actiefan.

2018.10.08

Poster for Wellington Paranormal

Wellington Paranormal

8.0

2018, Comedy

Net zoals de meeste komedie is het persoonlijk of je dit leuk vindt, maar als je je hebt kunnen vermaken met eerder werk van Waititi dan is dit een aanrader.

2018.10.06

Poster for Tomb Raider

Tomb Raider

7.0

2018, Adventure, Fantasy, Action

Tomb Raider maakt veel goed met leuke actiemomenten die er voor zorgen dat de vaart er in blijft.

2018.10.04

Poster for Three Identical Strangers

Three Identical Strangers

8.0

2018, Documentary

Een achtbaan van emoties die door de slimme structuur langzaam wordt prijsgegeven.

2018.10.03

Poster for Deadpool 2

Deadpool 2

7.0

2018, Action, Comedy, Science fiction

Slaagt er niet het briljante origineel te evenaren, maar als je die goed vond, dan zal je je hier ook wel mee vermaken.

2018.10.02

Poster for The Kindergarten Teacher

The Kindergarten Teacher

5.0

2018, Drama

Een titel die langzaam voort blijft kabbelen en net niet voldoende onder je huid gaat zitten.

2018.10.01

Poster for Life Itself

Life Itself

5.0

2018, Drama, Love

Het film heeft z’n emotionele momenten, maar heeft er eigenlijk te veel om je op stille wijze echt iets te laten voelen.

2018.09.30

Poster for Loro

Loro

6.0

2018, Drama

Berlusconi zelf wordt prachtig gespeeld door Servillo. Toch is Loro een zeer onevenwichtige titel die met z’n overdaad en duidelijke lijn teleurstelt.

2018.09.30

Poster for Mandy

Mandy

7.0

2018, Horror, Action, Suspense

Cage houdt zich voor zijn doen in en speelt daarmee een erg goede rol. Een titel die in je hoofd zal blijen spoken.

2018.09.28

Poster for Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

7.0

2018, Adventure, Action, Science fiction

Het is geen slechte film, maar ook geen goede.

2018.09.27

Poster for Minding the Gap

Minding the Gap

8.0

2018, Documentary

één van de betere documentaires van dit jaar.

2018.09.26

Poster for Life

Life

7.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Science fiction

Qua spanning slaagt Life er in de eerste helft er goed in om dit op te bouwen, maar naarmate de film vordert verdwijnt deze iets doordat het verhaal onsamenhangend aanvoelt...

2018.09.25

Poster for Paradogma

Paradogma

7.0

Documentary

Het is een zeer relevant onderwerp en de mensen die hij spreekt zijn in staat om de vinger op de zere plek te liggen...

2018.09.20

Poster for The Meg

The Meg

6.0

2018, Action, Suspense, Science fiction

M’n verwachting van deze titel was een leuke B-film en dat is precies wat deze film is.

2018.09.19

Poster for Rampage

Rampage

7.0

2018, Adventure, Fantasy, Action, Science fiction

Een leuke monsterfilm en niet meer dan dat. En soms is dat ok.

2018.09.14

Poster for Upgrade

Upgrade

10

2018, Horror, Action, Suspense, Science fiction

Visueel ziet het er allemaal prachtig uit en wordt de futuristische wereld overtuigend neergezet...

2018.09.11

Poster for [title unknown]

[title unknown]

8.0

2018, Documentary

Het heeft me een aantal avonden weten te boeien en is als je houdt van true crime series de moeite waard.

2018.09.07

Poster for Searching

Searching

7.0

2018, Drama, Suspense

Een film die spannend is en voor het grootste gedeelte goed werkt, mede dankzij het acteerwerk van Cho.

2018.09.06

Poster for Won't You Be My Neighbor?

Won't You Be My Neighbor?

9.0

2018, Documentary

Een sprankje hoop dat alles echt sociaal zou kunnen zijn, verpakt in de vorm van een documentaire.

2018.09.05

Poster for Making Fun: The Story of Funko

Making Fun: The Story of Funko

7.0

2018, Documentary

Een leuke, vermakelijke documentaire die me een goed beeld gaf van de geschiedenis van Funko en hun producten.

2018.09.04

Poster for The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension

The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension

7.0

1984, Comedy, Science fiction

Het is een film die lekker wegkijkt, maar vooral vanwege de bizarre mix van elementen en niet vanwege een boeiend verhaal.

2018.08.29

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit