Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2015.07.30 14.51

Ontwerp 6.0 is af! 5.0 was zeker ook geen slecht ontwerp, maar ik vond het lichtgrijze achtergrond en de oranje vakken toch niet helemaal goed. Dus ben ik gaan spelen met alle stijlregels. Door het achtergrond aan te passen naar wit kreeg ik ineens een inspiratiebui en heb ik vlot allerlei dingen verbeterd.

Wat er allemaal is veranderd kan je het beste zien op de film-pagina. Hier heb je hoe de pagina eruit zag voor The Matrix:

Ontwerp 5: schermafdruk van de oude filmpagina van The Matrix. De onderdelen zijn georganiseerd in lichtgrijze vakken met een oranje balk boven.

Lichtgrijze achtergrond, oranje vakken met icoontjes, en de oude ontwerp voor het weergeven van je beoordeling.

En zo ziet de pagina voor The Matrix er nu uit:

Ontwerp 6: schermafdruk van de nieuwe filmpagina van The Matrix. De onderdelen zijn georganiseerd in vakken met een donkerblauwe balk onder de titel.

Witte achtergrond, een eenvoudigere ontwerp voor de vakken, en een duidelijkere weergave van je beoordeling. Ook wordt de aanbevelingsgraad voor de films die je niet hebt gezien overal weergegeven (in geel), niet alleen op de aanbevelingen-pagina.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie ge├╝pdatet

Verzenden