Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Snelle aanbevelingen

2022-01-24 07:13

Veboli draait om het beoordelen van films en het krijgen van persoonlijk filmadvies. Met dat in gedachten besloot ik te kijken hoe makkelijk ik het krijgen van aanbevelingen kon maken en dat heeft geleid tot een nieuwe functie: Snelle aanbevelingen.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Je hoeft alleen maar te kiezen tussen een film of serie en tot welke streamdienst je de aanbevelingen wilt beperken. Om het zo snel mogelijk te maken, hebben alle vragen al een standaardantwoord ingevuld.

Als je een beetje specifiek wilt zijn, kan je een genre, sleutelwoord, jaar, of leeftijdsbeperking opgeven.

Als je een account hebt, krijg je aanbevelingen op basis van je eigen filmvoorkeur. Als je geen account hebt, kun je ons laten weten wat je van relevante films vond om toch persoonlijke aanbevelingen te krijgen. Of als je echt mysterieus wilt blijven, doen we alsnog ons best (geen beloftes).

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands