Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

De beste en slechtste films van 2022

2023-01-12 12:49

Gelukkig nieuwjaar! Als een nieuw jaar aanbreekt vind ik het altijd leuk om terug te blikken op de beste en slechtste films van het afgelopen jaar.

De beste films van 2022 zijn momenteel The Banshees of Inisherin, Good Luck to You, Leo Grande, Top Gun: Maverick, Glass Onion: A Knives Out Mystery, The Woman King, Everything Everywhere All at Once, Guillermo del Toro's Pinocchio, en The Batman.

Poster van The Banshees of Inisherin
Poster van Good Luck to You, Leo Grande
Poster van Top Gun: Maverick
Poster van Glass Onion: A Knives Out Mystery
Poster van The Woman King
Poster van Everything Everywhere All at Once
Poster van Guillermo del Toro's Pinocchio
Poster van The Batman

Bij de terugblik op 2021 had ik al vier van de beste films van 2021 gezien. Dit jaar heb ik al vijf van de beste films gezien, ik moet alleen nog The Banshees of Inisherin, Glass Onion: A Knives Out Mystery en The Woman King nog kijken. The Banshees of Inisherin ga ik kijken zodra die eind deze maand hier in Nederland in de bioscoop draait zal ik die kijken; de andere twee staan ook op m'n lijstje. Leuk om Good Luck to You, Leo Grande en Top Gun: Maverick terug te zien want die waren mijn twee favoriete films van het jaar.

De slechtste films van 2022 zijn momenteel Deep Water, Firestarter, Moonfall, Halloween Ends, Texas Chainsaw Massacre, Morbius, Pinocchio, en Empire of Light.

Poster van Deep Water
Poster van Firestarter
Poster van Moonfall
Poster van Halloween Ends
Poster van Texas Chainsaw Massacre
Poster van Morbius
Poster van Pinocchio
Poster van Empire of Light

In 2021 had ik me beperkt tot het kijken van slechts een van de slechtste films van 2021. Dit jaar heb ik zelfs geen van de slechtste films van het afgelopen gezien!

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands