Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

In februari heb ik de volgorde waarin de aanbevelingen worden weergegeven bijgewerkt. Eerder was het puur gebaseerd op de sterkte van de aanbeveling: 10.0, 9.6, 9.1, 8.5, 7.9, enzovoort.

Toen besloot ik om een formule te maken dat ook rekening houdt met de zekerheid van de aanbeveling. Dus een film waarvan ik heel zeker ben dat je hem rond de 7-9 leuk gat vinden zou hoger weergegeven worden dan een film waarvan ik niet zo veel weet maar gok dat je hem rond de 8-10 leuk gaat vinden.

Nu geef ik jou de keus. Wil je zeker weten waar je aan toe bent? Ga helemaal naar links naar zekerheid. Wil je op een groot avontuur gaan? Ga helemaal naar rechts naar aanbeveling.

Hier zie dat ik voor zekerheid kies. De aanbevelingen zijn lager, maar de zekerheid is groter dat het overeenkomt met mijn daadwerkelijke ervaring.

Schermafdruk van de aanbevelingen van Thomas van Wageningen als hij voor zekerheid kiest. De eerste drie aanbevelingen zijn Good Will Hunting, Rain Man, en One Flew over the Cuckoo's Nest.

Hier zie je dat ik voor de middenweg kies. Hierbij wordt er rekening gehouden met zowel de zekerheid als de sterkte van de aanbeveling.

Schermafdruk van de aanbevelingen van Thomas van Wageningen als hij voor de middenweg kiest. De eerste drie aanbevelingen zijn Good Will Hunting, American Beauty, en Killer Joe.

Hier zie je dat ik voor avontuur kies. De aanbevelingen zijn hoog, maar mijn evaring kan daarvan best afwijken. Kies hiervoor als je nieuwe en bijzondere films wilt ontdekken.

Schermafdruk van de aanbevelingen van Thomas van Wageningen als hij voor avontuur kiest. De eerste drie aanbevelingen zijn Dancer in the Dark, 911 Mysteries, en Bridge to Terabithia.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie ge├╝pdatet

Verzenden